ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

kotenko.

сестра живе в Борисполі, каже, що вранці можна на кімн.антену на 4 твк зловити 1+1. fediv, чи можете ви це перевірити на телевізор чи піймати на радіо 91.75?
#наташанемішай
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

Ігор

Вчора на 91,75 нічого не чув. Приїду до дому спробую перевірити.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

YsZ

Цитата: kotenko. від Серпень 20, 2018, 13:59:33
сестра живе в Борисполі, каже, що вранці можна на кімн.антену на 4 твк зловити 1+1. fediv, чи можете ви це перевірити на телевізор чи піймати на радіо 91.75?

нет ничего на 91.75

vlad_lutsenko

Сьогодні з початком мовлення в загальнонаціональному МХ-5 телеканалу "Рада" на його місці в м. Києві на місцевому 43 ТВК розпочав мовлення телеканал "Наталі"
http://ukrtvr.org/telekanali-ta-radiostantsiji/57/561
Доречі, на Караван ТV змінився логотип.
  •  
    Подякували за цей пост: admin

fediv

Цитата: kotenko. від Серпень 20, 2018, 13:59:33
Вона не могла вигадувати, канал 1+1 справді був на 4 каналі, коли ще показувало аналогове. Я собі думаю, що робили якісь перевірки з аналоговим передавачем, бо далі - ні найменшої спроби щось показувати.
А більше перевірити нічого не зможу. Робив порядок на балконі, тепер аналоговий сигнал вже нема чим приймати, саморобний "подвійний квадрат" перетворився на кусок міді в гаражі.
  •  

admin

Цитата: vlad_lutsenko від Вересень 01, 2018, 18:55:13
З початком мовлення в МХ-5 телеканала "Рада" на його місці в м.Києві на 43 ТВК розпачав своє мовлення телеканал "Наталі"
http://ukrtvr.org/telekanali-ta-radiostantsiji/57/561
Доречі, на Караван ТV змінився логотип.
на цей
https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=678x10000:format=png/path/se958a12b330fb5ba/image/ibe6df6522cc3b4e1/version/1533719143/image.png
?
  •  

Radiostyle

Цитата: fediv від Вересень 01, 2018, 19:48:04
Вона не могла вигадувати, канал 1+1 справді був на 4 каналі, коли ще показувало аналогове. Я собі думаю, що робили якісь перевірки з аналоговим передавачем, бо далі - ні найменшої спроби щось показувати.
А більше перевірити нічого не зможу. Робив порядок на балконі, тепер аналоговий сигнал вже нема чим приймати, саморобний "подвійний квадрат" перетворився на кусок міді в гаражі.
91,75 вимкнули з 1 серпня
я писав у темі про аналог
і більше не вмикали
зараз вже Костинський готує подання в УДЦР на 87,5-92
  •  

Formally 20

После очередного этапа отключения аналога у радийщиков должно появиться желание перевести существующие станции с УКВ (64-74) в FM (87.5-108.0) диапазон.
Тем более УКВ-диапазон доживает последние месяцы или годы. Яркое доказательство: перевод пропагандистских станций Радио России и Маяк с УКВ- в FM-диапазон в России.
УКВ-диапазон также остался в Беларуси, Молдове и дубли FM-станций в Алтиусе и Ереване. В Сухуми и странах Центральной Азии УКВ-диапазон возможно уже отключили. В Казахстане и Узбекистане УКВ-диапазон отключили точно, судя по worldradiomap.com
Так что необходимость перевода существующих радиостанций с УКВ- в FM-диапазон в Украине перезрела. Тем более существующие радиостанции после перевода получит больше доступа к аудитории.
Очень надеюсь что НацРада больше не будет проводить конкурсы на вещание в УКВ-диапазоне.
  •  

dxman

91.75 на FM чую 1+1, але це певно дотягує сигнал від одго оператора ктб, бо той оператор що в мене в нього канали починаються з ск 6, тобто 4 канал не задіяний
  •  

BanderaTV

•  

Aleks777

Цитата: Radiostyle від Вересень 01, 2018, 20:27:00
зараз вже Костинський готує подання в УДЦР на 87,5-92
Да весело! ще не задіяно анульовані частоти Авто та Вістей
ще невідомо чи буде на надалі Джем та NRJ чи інші станції УМХ
крім того ще не виставляли ! наприклад 94.6...
  •  

admin

•  

Hanway

Цитата: admin від Вересень 04, 2018, 11:20:06
2+2 на 7 ТВК вимкнули?
Схоже на те. Зараз перевірив - немає в ефірі.
  •  

BanderaTV

Цитата: admin від Вересень 01, 2018, 20:23:42
на цей

?
Караван повернув свій попередній логотип
  •