ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

дрон

Цитата: "Ігор" post=26313канал Київ вчора працював.
А сьогодні? Там "Дата: 11 Июн 2012 14:09:19" час московський.
  •  

Ігор

Цитата: "дрон" post=26319
Цитата: "Ігор" post=26313канал Київ вчора працював.
А сьогодні?
самому цікаво. Зможу перевірити після 7 вечора.
  •  

Ігор

Відновлено мовлення вище згаданих телеканалів.
  •  

sanyo

на днях в инете нашел киевскую информационно-муз.радиостанцию "голос столицы"106 fm.Логотип очень похож на голос россии.Интерестно есть какая то связь между этими станциями? Впринципе неплохой конкурент эра fm :good:
  •  

Ігор

КДРТРК тіпа мовить у БЦ в аналозі :D
  •  

Ігор

В 2009 я в кольорі прийняв КДРТРК з Березані у с. Войове, Згурівський район.
Ще не можу зрозуміти, куди вони діли Рокитне, і чому сигнал з БЦ (якщо він там дійсно є) не дотягує до Рокитного?
  •  

admin

та то після півлітра на двох намальовано
  •  

admin

Помню кто-то рассказывал о том что Житомирская Волна 103.4 принималась на Аккадемгородке. Сегодня специально протестил. В маршрутке от Ирпеня до станции метро, а также на пятачке перед станцией метро. Глухо как в танке на моей Нокии н82
  •  

АДВ

А може хтось лого КРТ-Місто/Київ викласти?
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Ігор

Логотипи ще не змінили. Робив сьогодні фото там був Сатурн.
Зробив фото всіх каналів, скину найближчим часом.
  •  

Ігор

Сьогодні на 27 твк вже логотип КРТ.
  •  

mask@mail.ru

Цитата: "admin" post=31595Помню кто-то рассказывал о том что Житомирская Волна 103.4 принималась на Аккадемгородке. Сегодня специально протестил. В маршрутке от Ирпеня до станции метро, а также на пятачке перед станцией метро. Глухо как в танке на моей Нокии н82
знайшов на що приймати на всіх Нокіах слабі приймачі треба на Самсунг або Lg тоді буде прийматись а Нокіа навіть в Житомирі не приймає 103.4.
  •  

admin

Это нокия у меня эталон для приема. Но разговор был о том что на Аккадемгородке прием на мобильный
  •  

AlexFM

Цитата: "admin" post=31595Помню кто-то рассказывал о том что Житомирская Волна 103.4 принималась на Аккадемгородке. Сегодня специально протестил. В маршрутке от Ирпеня до станции метро, а также на пятачке перед станцией метро. Глухо как в танке на моей Нокии н82

Ну по крайней мере на теремках и в феофании слышно. И радио Нет там тоже слышно на -3~+4. На сониерик к790.
  •  

АДВ

Цитата: "Ігор" post=32235Сьогодні на 27 твк вже логотип КРТ.
А можна скрін чи фото?
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •