ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Сьогодні випадково попав аж під саму вежу в Рокитному :)

•  

MrVlaDor

Принимал сегодня Радио Мария на 69.68 из Киева. Начал заносить инфо в свой файл наблюдений и выяснилось что передатчик не указан на этом сайте. Неужели неизвестно откуда идет трансляция?
Оборудование: Elad FDM-S3 + 2 х Airspy R2 + 5 эл. Яги (гор. пол.)
  •  

admin

По идее должен быть Рател позже проверю
  •  

MrVlaDor

ЦитатаПо идее должен быть Рател позже проверю

На сайте Скуратовского написано "Передавач встановлений на вежі КРТПЦ" (я так понимаю это Дорогожицкая, 10), но не знаю насколько это точная информация.
  •  

admin

я у НР поинтересуюсь. А то Скуратовский это дело такое...
  •  

admin

69,68 МГц   м. Київ, вул. Дорогожицька, 10
Р=1,0 кВт   24 год/добу   м. Київ та прилеглі райони
   НР № 1109-м
з 5 травня 2010 р.
по 5 травня 2017 р.
  •  

Ігор

Хтось може перевірити мовлення XFM (London) в Києві на 94,6?

Коли я був на сесії неподалік метро Дружби народів, нічого не приймав. Може хтось буде на Оболоні і зможе перевірити?
  •  

Ігор

Їхав в автобусі до дому і слухав УР1 із БЦ 106,8. Доїхавши до села Бирюки, сигнал почав зникати. Я вирішв переключити на УР1 з Києва 105,0, сигнал був стабільним на 3, зникав дуже рідко, так я слухав аж до дому. Але навушники, які слугують антеною були у вертикальному положенні. Чи не може бути що там обидві поляризації?
  •  

MrVlaDor

Я 105.0 на вертикальную антенну за два года не слышал ни разу. Хотя слышал с Киева все частоты, которые не заблокированы местными станциями. Всего с Киева принято 23 частоты.
  •  

admin

а я в самолёте первым делом слышу 105, потом всё остальное :)
  •  

Ігор

Тільки що крутив навушниками, ставив в обидві поляризації в будинку ловить приблизно однаково.
Треба ще спробувати Ностальжі на 99,0

Слухаю Просто радіо, там погоду назвали в Києві, Житомирі і Дніпропетровську, значить там має бути столичний ефір.(?)

Цитата: "MrVlaDor" post=33647Всего с Киева принято 23 частоты.
якщо можна, напишіть будь-ласка які?
  •  

Radiostyle

Цитата: "MrVlaDor" post=33647Всего с Киева принято 23 частоты.
А с БЦ что-нибудь принимали?
  •  

MrVlaDor

Цитата: "Ігор" post=33649якщо можна, напишіть будь-ласка які?

Цитата: "Radiostyle" post=33650А с БЦ что-нибудь принимали?
С Киевской области только Киев. Часто. Летом через день.
  •  

Radiostyle

Цитата: "MrVlaDor" post=33651С Киевской области только Киев. Часто. Летом через день.
Я б сказал пока только Киев.
Удачных уловов  ;)
  •  

Ігор

Перевірив весь fm на телефоні в моєму будинку.
99,0; 105,0 і 91,75 йдуть приблизно однаково (3), але 1+1 не зміг налаштувати точно, через крок 100кГц. 95,2 погано, там де попередні на 3 Мелодія на 2.
Інші Радіостанції з КРРТ прийняв на 3 і 2. А з РАТЕЛ прийом дуже поганий. Від
0 до 3, але більшість від 0 до 2.

Не зміг прийняти Шарманку на 104, в 2004 вона в нас ловила на рівні Радіо Нет, в 2005 вона зникла, з'явилась в кінці 2006, тільки прийом став гіршим. В 2008 навіть слухав телефоном, тоді вона в нас була популярна.
В 2010 прийому заважав Перець із БЦ, а зараз дивлюся що зовсім зникла. Хотя в БЦ приймаю.
Так само з 2004 погіршилися сигнали 107,4 і 106,5; здається і Люкс 103,1 погіршувався, зараз вже нормально.
  •