ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Hanway

О, знайшов нарешті активний сайт моніторингу аналогового ТБ, супер :)

Цитата: АДВ від Червень 01, 2013, 10:43:27
Кияни, чи розпочав мовлення Телеканал 100 на 56 ДМХ замість Бізнес-Київ? Повинен був
Мовить Business Kyiv як завжди.

А що за канал 100 має бути?
  •  

kopop

Телеканал 100+ В ЕФІРІ на 56твк!!!!!

На 100.5 та 102.5 несучі, 105.5 прийняв лише на горизонтальну антену...
  •  

kopop

Цитата: АДВ від Червень 01, 2013, 10:43:27
Кияни, чи розпочав мовлення Телеканал 100 на 56 ДМХ замість Бізнес-Київ? Повинен був
Вже розпочав :-)
  •  

Ігор

Вже давно ;) і новина є на сайті.
  •  

kopop

Нещодавно промоніторив фм діапазон столиці, але в мене тоді були важливі справи, тому  тільки зараз публікую,вибачайте за якість - знімав телефоном... На момент моніторингу чомусь хітфм не приймався...
Приймач: масон r383l

kopop - Моніторинг фм діапазону києва.
пізніше буде відео моніторингу столичного укх діапазону на приймачі масон  r691l.
  •  

Sergut

Буде можливість, на вихідних , я промоніторю діапазон в с Чепеліївка (23 км від БЦ).
  •  

kopop

Як і обіцяв - ось відео моніторингу нижнього діапазону києва, знімав телефоном, тому що в мене немає ні комп'ютера ні камери як у багатьох радіоаматорів цього сайту... Приймач: масон  r691l

kopop - моніторинг столичного нижнього укх діапазону.
  •  

MrVlaDor

Уже пару месяцев как с Киева 4 частоты идут в горизонтальной поляризации: 95.2, 96.0, 99.0 и 105.0.

Напомню, 95.2 ранее была в горизонтальной, а 96.0 - в вертикальной. Потом они поменялись друг с другом поляризациями. А теперь их видимо на одну антенну пустили, т. к. обе в горизонтальной. Ну а 99.0 и 105.0 издавна в горизонтальной и вещают.

Информация абсолютно точная, т. к. прием ведется на 19-элементную антенну с горизонтальной поляризацией. Все 4 станции и сейчас слышны, несмотря на обеденное время и расстояние почти в 400 км.
Оборудование: Elad FDM-S3 + 2 х Airspy R2 + 5 эл. Яги (гор. пол.)
  •  

admin

как-то близковато частоты для моста
  •  

kopop

Змінився рдс на 101.1: SUPER/RADIO/101.1 FM.

А щодо мелодії: я вже давно приймаю її тільки на горизонтальну антену, але не сказав досі тому що боявся що адмін мені не повірить...
  •  

kopop

Знайшов місце вдома де в мене не приймаються РАТЕЛівські станції (де приймаються тільки станції з КРТПЦ), в такому випадку в мене приймались:
93.8 бізнес радіо,
94.2 ренесанс,
95.2 мелодія,
96 єра,
96.8 діджей,
98 радіо київ,
99 ностальгія,
100 гала,
100.5 народне,
101.9 шансон,
102.5 просто,
104 шарманка,
105 ур1,
105.5 стильне.
Висновок: тепер всі станції БРГ мовлять з КРТПЦ!
Приймач:  mason r691l, антена складений телескоп.
  •  

admin

"Дальние рубежи" Киева. Что скажите?
  •  

Ігор

Один дальній рубіж області якраз їде до дому. Перевірю і відпишуся.
  •  

Ігор

Всі РАТЕЛівські станції приймаються. На зовнішню антену навіть на автопошуку.
kopop, проведи експеримент із складеною антеною, може навпаки перевантаження.
  •  

Ігор

Схоже коли на 56 твк був Бізнес, то була занижена потужність. Після того, як з'явився канал 100+ він почав прийматися в кольорі. Хотя ще поспостерігаю за ним, але останній тиждень приймаю нормально :super:
  •