ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

kopop

На наступному тижні я перевірятиму північний кінець області у напрямку Ніжина, їхатиму можливо в електричці.
  •  

Radiostyle

ЦитатаПРО ЗАМОВЛЕННЯ В ДП ,,УДЦР" РОЗРОБЛЕННЯ ВИСНОВКІВ 27.10.2010
РІШЕННЯ № 1492 Про замовлення в УДЦР розробки висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж
27.10.2010 м. Київ Протокол № 26
Про замовлення в УДЦР розробки висновків щодо
електромагнітної сумісності радіоелектронних
засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку
каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж
Враховуючи звернення телерадіоорганізацій щодо створення та розвитку мереж мовлення з метою ефективного використання радіочастотного ресурсу на підставі Плану розвитку національного телерадіоінформаційного простору, керуючись законами України ,,Про телебачення і радіомовлення", ,,Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", ,,Про радіочастотний ресурс України", Порядком розробки (надання) висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж, Національна рада вирішила:
1. Направити подання до Українського державного центру радіочастот для визначення можливості використання вільних радіочастот діапазону 87,5-108,0 МГц з максимально дозволеною потужністю та надання висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів мовлення, необхідних для створення та розвитку каналів мовлення, мереж мовлення та телемереж у населених пунктах, згідно з додатком до цього рішення.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на управління науково-технічного і частотного розвитку.

Голова Національної ради /підпис/ В. Манжосов

Заступник голови Національної ради /підпис/ Л. Мудрак

Додаток
до рішення Національної ради
27.10.2010 № 1492
ЦитатаПерелік населених пунктів
№ з/п
Область
Населений пункт
Кількість частотдіапазону 87,5-108,0МГц
54.               
Київська
Біла Церква
вільні частоти
55.               
Бориспіль
вільні частоти
56.               
Бровари
вільні частоти
57.               
Ірпінь
вільні частоти
58.               
Київ
вільні частоти
59.               
Фастів
вільні частоти
Ну,і що вони нарахували,комусь відомо?
  •  

Radiostyle

Цитата: admin від Червень 27, 2013, 11:57:35
"Дальние рубежи" Киева. Что скажите?
Гадаю Kopop правий,всі вказані станції в мене приймаються надто добре  :music:
+Ера напевно підсилила сигнал,в мене стало прийматися набагато краще  :super:
Але всеодно місту потрібен їх передавач,так,як центр не покриває взагалі  :-(
Думаю можна прибрати помітки"слабкий сигнал" з Ери та Кісс фм,і додати до таблиці Європу плюс "слабкий сигнал"  :wink:
  •  

Radiostyle

В РДС на радіо Ера фм незначні зміни,було ERA FM,зараз ERA-FM,додали дефіз.
  •  

Vova.UA

Їду в Київ на Global Gathering ))) Може щось по дорозі зі Львова промоніторити треба ???
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ігор

В Миронівці з прийомом на телефон не дуже добре.
Прийняв:
92,4 і 92,8 майже на трійку, 96,4 на трійку, 98,5 і 99,4 на тріку, 100 на трійку, 103,1 на двійку. Схоже що прийняв Еру на 103,3 із Черкас, але підозріло сильний сигнал, 103,8 на тріку, але не впевнено. 104,3 на двійку, 105 і 105,5 на трійку.
Найкращий прийом у Гала радіо, інші так собі.

P.s. Чесно кажучи, я очікував на кращі результати. Підставою послужила розмова однієї дівчини з Рокитного, з якою я гуляв 2007 році, вона вчилася у Миронівці, і так сильно розхвалювала прийом у Миронівці, і жалілася на прийом в Рокитному.
Телефоном у Рокитному кращий прийом, хотя Гала у мене приймається гірше. Сильніший би приймач :)
  •  

Ігор

Зараз іду по Рокитному, також промоніторив ефір, наловив телефоном набагато більше радіостанцій. Наприклад Шансон майже на впевнену трійку.
  •  

Ігор

Схоже на те, що в Києві на 105,5 звук в моно. Незважаючи на те, що увімкнена піднесуча стерео. :(
  •  

velychko.op

невже Галу радіо налагодили? і Рдс зявився ... тож у серпні мандрував... їх вже у Василькові слабо чутно було... а кілька років томууу памятаю... аж у Жашкові було чути
  •  

Ігор

Зараз їду з Києва, для цікавості увімкнув Гала радіо.  Поспостерігаю за прийомом.
  •  

Ігор

Гала радіо, показує добрі результати. Стійкий сигнал аж до Гребінок, далі часом пропадає, але в Узині слухати можна. До Рокитного ще не добрався.
  •  

admin

•  

Ігор

Я не їхав через БЦ, треба буде перевірити.
  •  

Ігор

Знову займаюся тестуванням Гала радіо в маршрутці. Сьогодні є кращі результати. В Узині майже стабільна трійка. На Одеській трасі почав зникати сигнал Dj-fm, я вирішив увімкнути Галу. Там де на 96,8 прийом був на нуль, на Галі була стабільна трійка.
  •  

Ігор

Знову займаюся тестуванням Гала радіо в маршрутці. Сьогодні є кращі результати. В Узині майже стабільна трійка. На Одеській трасі почав зникати сигнал Dj-fm, я вирішив увімкнути Галу. Там де на 96,8 прийом був на нуль, на Галі була стабільна трійка.
  •