Про прийом DVB-T2

Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23

Попередня тема - Наступна тема

BanderaTV

Той форум більше служить архівом, бо останнє повідомлення було дуже давно.
  •  
    Подякували за цей пост: pumpkin

agkvas

Цитата: pumpkin від Вересень 04, 2026, 17:37:27Дякую, не підкажете чи може це пов'язане з тюнером?

Є тюнер ROMSAT - приймає сигнал Зеонбуду взагалі без антени.

Є телевізор - можна вставити звичайну викрутку замість антени, теж буде прийом Зеонбуду.

Телевежа знаходиться у прямій видимості.

Які у тебе умови прийому мені не відомо, але ще раз - проблема у тебе.
  •  

pumpkin

Цитата: BanderaTV від Вересень 04, 2026, 17:42:11Той форум більше служить архівом, бо останнє повідомлення було дуже давно.
Дякую, так бачу, що тихо там, але ще не так давно там було спілкування між розробниками і користувачами і це було дуже цінно. Не знаю ще які розробники так спілкувались напряму. Але і цього щось немає там зараз.

Вересень 04, 2026, 22:49:42
Цитата: agkvas від Вересень 04, 2026, 18:11:18Є тюнер ROMSAT - приймає сигнал Зеонбуду взагалі без антени.

Є телевізор - можна вставити звичайну викрутку замість антени, теж буде прийом Зеонбуду.

Телевежа знаходиться у прямій видимості.

Які у тебе умови прийому мені не відомо, але ще раз - проблема у тебе.
Так умови не найкращі.
Холодна Гора відстань від телевежі 14км.
Приватний будинок знаходиться за дев'яти поверховим будинком, ми знаходимось у радіотіні але рівень сигналу великий бо на дециметрові антени гарно ловиться МХ1.
Справа або у чутливості тюнера або у антені і місці її розташування, або у тому і тому.
  •  

agkvas

Цитата: pumpkin від Вересень 04, 2026, 22:45:16Холодна Гора відстань від телевежі 14км...

На цій відстані знаходиться Солоніцевка або Пісочин...

Але вірна відповідь це:

Цитата: pumpkin від Вересень 04, 2026, 22:45:16...Справа у чутливості тюнера...у антені і місці її розташування...
  •