Автор kotenko.oleksander, Серпень 14, 2012, 23:25:05
Цитата: UzUA108 від Грудень 01, 2020, 19:26:09Vip
ЦитатаТелеканал «1+1» придбав права на адаптацію відомого колумбійського серіального формату «Betty la fea», що в перекладі означає «Неприваблива Бетті». Українська адаптація називатиметься «Моя улюблена Страшко».Серіал розповість про життя дівчини, яка влаштувалася на роботу асистенткою директора великої косметичної компанії. Потрапивши в світ красивих і багатих, героїня відчуває себе незатишно, але вона не з тих, хто біжить від викликів. Вона доводить своєю працьовитістю, що приваблива зовнішність і модний одяг - це не головне в людині. І навіть її бос починає бачити в головній героїні щось більше, ніж просто «сіру мишку»...
Цитата: Wikipedia"Не родись красивой" — російський телесеріал, який було знято за мотивами колумбійського телесеріалу «Я — негарна Бетті».
Цитата: Жак ПешеВсе нове - це добре забуте старе
Цитата: BanderaTV від Січень 14, 2021, 19:23:10Цікаво, їм вже немає чого показувати?
Цитата: mikhail від Січень 14, 2021, 22:13:29 думаю немає якщо суботу неділю весь день крутять світ навиворіт
Цитата: TV-Ukr від Січень 15, 2021, 15:28:04Добре, що хоч фільми показують, А то до цього показували лише серіали Вітер кохання та Жінка, Квартал та Світ навиворіт.
Цитата: UzUA108 від Січень 15, 2021, 18:13:44Могли б хоча б, як канал "Україна", вдень по вихідних крутити серіали свого виробництва. Хоча б старі, для початку, - їх і так мало вже пам'ятають
Цитата– Скоро ви будете подавати чергову звітність про структуру власності. Що у вас із Медведчуком?– У нас була перевірка, ми дали роз'яснення: він дійсно присутній в особі Оксани Марченко на близько 8%. Для нас це було таке саме відкриття, як для всіх. Добре, що отримали нарешті оригінали документів і розібралися. Я вже 12 років у групі, ніколи не відчував і не відчуваю зараз його присутності в нашій структурі: ні фінансової, ні управлінської. Так само як і інших міноритаріїв. Єдине місце, де ми постраждали: ми брали участь у грантових проєктах, і коли у структурі власності з'явився Медведчук, то нам відмовили. Незважаючи на те, що ця частка є несуттєвою і не дає можливості впливати на функціонування бізнесу і тим паче втручатися у редакційну політику.
Цитата: kram2000 від Січень 21, 2021, 21:15:14Нарциси з каналу 1+1 зовсім знахабніли. Вони видалили всі відео про них з Youtube-каналу Тайлера Андерсона (Geek Journal) А все починалось з огляду на шоу "Маскарад".