Радіо в Одеській області

Автор AlexFM, Серпень 29, 2011, 13:22:10

Попередня тема - Наступна тема

ass1995

У водилы ещё осталось чуть-чуть соляры, периодически включает прогрев салона. Экономный водила. У остальных автобусах топливо закончилось ещё днём. Всего застряло 20 автобусов и куча легковушек (больше 100, не менее). Мгогие хозяева легковушек уже давным-давно побросали свои машины. И это только по трассе "Одесса - Ильичёвск". В самом Ильичёвске и сёлах горсовета ситуация аналогичная. В пробке лично я сижу ещё с 12:30. Но это так, оффтоп.

Всё-таки, были ли какие-то неполадки с вещанием в Одессе?
  •  

DeJar

Скорее всего не было. Сейчас телеканалы на месте. Телевышка обязана выдерживать прямые попадания молнии. Если правильно сделана молниезащита, то ничего не будет. Сам несколько раз был свидетелем такого явления, правда вещание при этом не контролировал.
Помню, лет 10 назад молния вышибла передатчик Мелодии (тогда ещё 101.4 на Канатной), о чём упомянули ведущие на 106.0, мол у нас гроза, нам пока всё ни по чём, но у наших коллег уже есть неполадки. Тогда вещание довольно быстро восстановили.
  •  

DeJar

Как и обещали, сегодня Радио 24 и Европа плас обменялись частотами.
На 107.4 работает Радио 24. RDS: RADIO 24 / 107,4 FM     PI:1021
На 91.4 - Европа плас, RDS отсутствует
Оба передатчика предположительно теперь вещает с Канатной 98
  •  

vital-fm

Схоже, що 103.8 відмовилась від "Моє радіо", в інтернет мовленні тільки "Град фм" на 0 та 25 хвилинах, годину моніторив, ще вдень поспостерігаю.
Владе, там в ліцензії записано, чи як?
  •  

admin

24.07.2014                                                       м. Київ                                             Протокол № 8

Про заяву ТОВ «ТРК «52 канал», м. Одеса,
щодо переоформлення ліцензії на мовлення
(НР № 0337-м від 07.07.2006)

Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «52 канал», м. Одеса (місцезнаходження: пров. Топольського, буд. 4-а, м. Одеса, 65023; директор Анатолій Конкович Балінов), про переоформлення ліцензії на мовлення НР № 0337-м від 07.07.2006 (ефірне регіональне радіомовлення з використанням 4 частот у 4 містах, обсяг мовлення – по 24 години на добу) у зв'язку зі зміною позивних, керуючись статтями 12, 23, 27, 28, 31, 35 Закону України ,,Про телебачення і радіомовлення", статтями 18 та 24 Закону України ,,Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", враховуючи рішення Національної ради від 18.12.2013 № 2433 «Про затвердження форми ліцензії на мовлення», зареєстроване в Міністерстві юстиції України 13 січня 2014 року за № 41/24818, Національна рада

вирішила:
1. Переоформити ліцензію на мовлення НР № 0337-м від 07.07.2006 Товариства з обмеженою відповідальністю «Телерадіокомпанія «52 канал»,                м. Одеса, у зв'язку зі зміною позивних, зазначивши у ліцензії:
- вихідні дані (логотип, позивні, емблема): «ГРАД».
  •  

Ilya

Цитата: vital-fm від Січень 23, 2015, 20:34:48
Схоже, що 103.8 відмовилась від "Моє радіо", в інтернет мовленні тільки "Град фм" на 0 та 25 хвилинах, годину моніторив, ще вдень поспостерігаю.
Владе, там в ліцензії записано, чи як?

Почему отказалась. Очень редко проскакивает этот позывной. По крайней мере до Нового года он был.
  •  

vital-fm

Поки що я його не спостерігаю, у Влада запитав про ліцензію, бо в назві радіостанції на сайті фігурують 2 позивних.
Моніторимо разом, може відмовились.
Час виходу джинглів я вказав.
  •  

admin

читайте выше, позывной из лицензии убрали
  •  

vital-fm

Взаїмно, назва на сайті подвійна, я думав ти залишив до часу, поки повністю на свій новий позивний не перейдуть.
Як виявилось, старий позивний використовувався ще до нового року.
  •  

admin

•  

vital-fm

Окрім джинглів "Град фм" ще йдуть інші, улюблена музика на 103.8, радіо 103,8 фм, 4 на годину, як і має бути.
  •  

admin

•  

vital-fm

Ну це на сторінку можна додати, джинглів "Моє радіо" поки що не чув.
Ніби в одесі та області плейлисти відрізнялись, підтвердіть хтось, чи то я так "уважно" читав.
завтра помоніторю на предмет ведучих, іншої атрибутики, хоча ніби читав, що нема - відпишусь.
  •  

DeJar

Те що чув з області на 103.4 завжди співпадало з одеською 103.8.
Ведучіх не було ніколи, за винятком програм на замовлення. Але їх немає вже багато років. Мабуть з того часу, коли змінився формат - прибрали російскомовну попсу та почали в плейлист додавати рок-композиції. Це помітив в 2011 році.
Раніше були новини кожні 15 хвилин: "до 100 випусків новин на добу". Але згодом  новини залишилися тільки вдень, потім почали виходити кожні 30 хвилин, а десь влітку, чі в травні 2014 року зникли взагалі.
  •  

vital-fm

DeJar
Дякую, я знаю, в моєму записі від 29.11.12 ще "моє радіо" старого розливу, з єдиною їх рубрикою, яка вже теж зникла.
Я власне до них і телефонував за номером, який вони подавали в новинах.
ДДТ я у них ще в 2008-му в Криму чув.
А хто за "Градом" стоїть?
Я не знаю як вони виживають в ефірі, але хай тримаються ще довго, мені вони більше ніж "Джем фм" подобаються.
07:30 - 10, джинглів і натяків на "Моє радіо" в ефірі нема, можна редагувати.
  •