Цитата: admin від Грудень 19, 2015, 17:14:41
НР останнім часом не дуже позитивно ставиться до переносу частот. І це правильно. Завтра хтось захоче місцеву радіостанцію у Макарові, а частот немає. При якісній работі КРРТ в Києві можна використувати 92 та 91.4 МГц, інтервал 93.2-93.4 також є як мінімум 2 вільні частоти якщо поздвигати наявні київські частоти.
Ой,Владе,я сильно сумніваюсь на рахунок Макарова,так само,як і наприклад фм-ки в Обухові,чи Фастові,пам'ятаєш,в 2010-му НР замовляля в УДЦР прорахунок частот ледь не у кожному райцентрі Київщини,і хоть в одному (окрім БЦ Авторадіо) десь ще з'явилось радіо,та навіть у БЦ ледь одне місцеве радіо (якщо це можна так назвати)?
Доречі,як там УР у Березані поживає,там зараз є мовлення,на сайті й досі помітка,що в травні мають розпочати,а чи розпочали та мовлять наразі,хто зна...
Так,згоден з тобою,що можна і 93,2-93,4,але там здається йде звуковий тракт якогось із каналів,чи я щось путаю,бо,як в Києві був та перевіряв,то конкретно на 93,2 майже тиша з легким шумком,а на 93,4 гадаю можна
тай 92 можна,ой,відключили б аналог пошвидчі,то вибирай,не хочу,ще б 10-к в Києві можна було запустити,а поки от так "видавлюють" з діапазону