Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46
Цитата: "sashaom" post=18334Можливо я звичайно й помиляюся, але як на мене, то Супер-радіо в Полонному транслюється МОНО.
Цитата: "sashaom" post=18334Можливо я звичайно й помиляюся, але як на мене, то Супер-радіо в Полонному транслюється МОНО."Super Radio" у Полонному ловиться в діапазоні частот 102,0 - 102,6 Мгц
Цитата: "tandem33" post=18350Музика непогана, деякі хіти на інших станціях взагалі не почуєш. Але ведучих хочеться повісити. Мало того що російською триндять, так ще й жлобським тоном і з тупими пріколами та ахінеєю
Цитата: "oldman" post=18340Цитата: "sashaom" post=18334Можливо я звичайно й помиляюся, але як на мене, то Супер-радіо в Полонному транслюється МОНО.А с чего вы сделали такой вывод?
Цитата: "trtycoon" post=18342м. Нетішин, Хмельницької обл. впевнений прийом на частоті 102,3 з Полонного на добру антену з телефона Nokia E51"добра антена" метровий кусок алюмінієвого кабеля
Цитата: "trtycoon" post=18367В мене стоїть польська антена. Якість прийому на 5-4.Якщо просто на телефон (на наушники) то на 3.Приблизно однаковий сигнал як з Антополя, так із Полонного.