Радіо П'ятниця (екс РУД, Super Radio)

Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46

Попередня тема - Наступна тема

sashaom

Підтверджую. Супер- радіо в Полонному працює. Якість 5-балів...  :good:  
  •  

nariman

В Джанкое на Супер радио появилась реклама из Симферополя! Р.А. PROMEDIA тел. 222-455  
  •  

sashaom

Можливо я звичайно й помиляюся, але як на мене, то Супер-радіо в Полонному транслюється МОНО.

"Super Radio" у Полонному ловиться в діапазоні частот 102,0 - 102,6 Мгц  
  •  

oldman

Цитата: "sashaom" post=18334Можливо я звичайно й помиляюся, але як на мене, то Супер-радіо в Полонному транслюється МОНО.
А с чего вы сделали такой вывод?  
  •  

trtycoon

м. Нетішин, Хмельницької обл. впевнений прийом на частоті 102,3 з Полонного на добру антену з телефона Nokia E51
"добра антена" метровий кусок алюмінієвого кабеля  :lol:  
  •  

mask@mail.ru

Цитата: "sashaom" post=18334Можливо я звичайно й помиляюся, але як на мене, то Супер-радіо в Полонному транслюється МОНО.

"Super Radio" у Полонному ловиться в діапазоні частот 102,0 - 102,6 Мгц
Як це моно якщо в навіть в старконі в мене стерео на 102.3 йде.  
  •  

tandem33

Музика непогана, деякі хіти на інших станціях взагалі не почуєш. Але ведучих хочеться повісити. Мало того що російською триндять, так ще й жлобським тоном і з тупими пріколами та ахінеєю  :|  
  •  

oldman

Цитата: "tandem33" post=18350Музика непогана, деякі хіти на інших станціях взагалі не почуєш. Але ведучих хочеться повісити. Мало того що російською триндять, так ще й жлобським тоном і з тупими пріколами та ахінеєю
Да, ведущие напрягают. Особенно, когда начинают разговаривать и пытаются заполнить своим разговором время от начала песни до начала вокала. Тогда они несут полную чушь и смотрят на экран монитора, где идёт отсчет секунд когда им нужно замолчать.  
  •  

velychko.op

в Острозі 102,3 на мобільному телефоні виловив.. якість 1- ... але ознаки життя є... хочу зазаначити що на магнітолу ймовірно ця частота прийматиметься... але автоскан її у Острозі не знаходитиме... до речі у Острозі 102,3=90,4 і додайте у таблицю всі рівненські радіостанції... на 87,8 90,4 103,0 105,1 105,7 варто зазначити що слабкий сигнал...  
  •  

sashaom

Цитата: "oldman" post=18340
А с чего вы сделали такой вывод?

В мене індикація стерео відсутня на приймачах.  
  •  

sashaom

Цитата: "trtycoon" post=18342м. Нетішин, Хмельницької обл. впевнений прийом на частоті 102,3 з Полонного на добру антену з телефона Nokia E51
"добра антена" метровий кусок алюмінієвого кабеля  :lol:

Цікаво. А яка якість по 5-бальній шкалі? Бо відстань велика (по прямій близько 70км).  
  •  

trtycoon

В мене стоїть польська антена. Якість прийому на 5-4.
Якщо просто на телефон (на наушники) то на 3.
Приблизно однаковий сигнал як з Антополя, так із Полонного.  
  •  

sashaom

Цитата: "trtycoon" post=18367В мене стоїть польська антена. Якість прийому на 5-4.
Якщо просто на телефон (на наушники) то на 3.
Приблизно однаковий сигнал як з Антополя, так із Полонного.

Можливо буде ловити в Новоград-Волинському і Бердичеві. Є хтось з цих міст?  
  •  

mask@mail.ru

В Бердичеві сьогодні був перевіряв там супер на 102.3 на 0 мішає 102.2крок житомир і 102.0лайф бердичів.А от в чуднові супер прийом на 3 це з телефона.  
  •  

mask@mail.ru

Доречі вчора хтось писав що в на 102.3 в полоному йде моно так він був правий всетаки моно.  
  •