Радіо П'ятниця (екс РУД, Super Radio)

Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46

Попередня тема - Наступна тема

elena

Цитата: "neekeri" post=6862Стосовно RDS. Ніде в Європі, ні разу мені не доводилось зустріти щось таке: ... / REKLAMA / STUDIYA / LUXEN / 297-1919. тільки в Україні  :)
Согластна) это только у нас в стране такое) была 3 года назад в Болгарии и польше, так у них в RDS пишут только название радиостанции, частоту прописуют редко, а у нас ещё пялят номер рекламной службы и ещё много всякой хрени!:)  
  •  

Valdis

Дак это плохо разве,я например люблю,когда пишут название трэка,который идет в эфире!  
  •  

Vova.UA

Цитата: "elena" post=6894так у них в RDS пишут только название радиостанции
Напевно тому мій плеєр так довго змінює слова в рдс, корейці не передбачили, що там може бути стільки тексту ))))))  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

Цитата: "Valdis" post=6909Дак это плохо разве,я например люблю,когда пишут название трэка,который идет в эфире!
200 раз обьяснял почему это неправильно
почитайте в вики зачем был создан рдс, и для чего он служит

а любилки тут не к чему  
  •  

vital-fm

•  

kart

В Івано-франківську вже запустили супер радіо  
  •  

digitalif

18:52 - 103,4 ФМ у Франківську мовчить.  
  •  

kart

І справді нема але у 16:00 був ефір супер радіо з дуже слабким сигналом  
  •  

steyr22

Тернопіль-91,2 мгц,стерео
уже у ефірі.
Рдс SUPER/PADIO/91.2 FM/52-20-70/  
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

Владос

Кстати, это телефон УХ Радио в Тернополе. Не уж то Супер уже сформировал сетку региональных партнеров, кто будет продавать рекламу?  
  •  

mihaylin

Цитата: "steyr22" post=7078Рдс SUPER/PADIO/91.2 FM/52-20-70/
Самая бессмысленная надпись в строке РДС - это частота (91.2 FM). И что смешно - ее очень часто добавляют на многих станциях :D  
  •  

neekeri

Нормальним варіантом є: SUPER або SUPER / RADIO все, решту в RT (radio text), та PTY (programme type)  
  •  

admin

Цитата: "neekeri" post=7086Нормальним варіантом є: SUPER або SUPER / RADIO все, решту в RT (radio text), та PTY (programme type)
а нащо потрібно слово RADIO, хтось гадає що слухає телеканал?  
  •  

FMDX

Цитата: "admin" post=7088
Цитатаа нащо потрібно слово RADIO, хтось гадає що слухає телеканал?
:cheer: :silly:  
  •  

neekeri

Цитата: "admin" post=7088
Цитата: "neekeri" post=7086Нормальним варіантом є: SUPER або SUPER / RADIO все, решту в RT (radio text), та PTY (programme type)
а нащо потрібно слово RADIO, хтось гадає що слухає телеканал?

:lol:  :lol:  Це ж повна назва радіостанції про яку ми тут говоримо :)  
  •