Радіо П'ятниця (екс РУД, Super Radio)

Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Погоджуюсь, ще 1, 2 конкурси, і "ЄП" укомплектується практично всіма містами, як "Авто" (Крім Чернівців).
  •  

Radiostyle

Цитата: AlexDN від Січень 12, 2014, 14:51:35
Формат Лаунжа за пределами Киева вряд ли существовать может, остальные форматы уже представлены, так что или очередная Дача, или распределение под несколько станций.
Так,писали ж,що Лаунж повернувся в Дніпропетровськ.
  •  

w_Waxman

Я бы Star FM возродил бы. Единственная толковая станция с танцевальным форматом была.
  •  

admin

Цитата: Radiostyle від Січень 12, 2014, 19:33:00
Так,писали ж,що Лаунж повернувся в Дніпропетровськ.
писали що недовго
  •  

oan

Я посмотрел на этом сайте. У Европы туча юридических лиц, соответственно, туча разных лицензий и наибольшая гибкость по их использованию. Хотя может здесь инфа еще не актуализирована. А что можно запустить на такой огромной сети, чтобы было круче той четверки основных станций, которы сейчас есть у UMH?
И рокировка может быть не двойная, а, скажем, тройная.
Европа => Наше
Наше => Супер
Лицензии Европы распотрошить среди других станция холдинга. Чтобы по максимум выжать из существующих форматов.

А что касается всяких юридических моментов, то я Вас умоляю...
И, кстати, если правильно помню, то нечто подобное было в холдинге Карпия в первой половине 2000х
  •  

Ігор

Цитата: w_Waxman від Січень 12, 2014, 19:39:39
Я бы Star FM возродил бы. Единственная толковая станция с танцевальным форматом была.
аналогічно.
  •  

admin

найди более актуализированную, я посмотрю))
  •  

Chevalier

Потім перевіримо, чи довго ця відповідь залишатиметься актуальною.
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Січень 12, 2014, 19:50:37
аналогічно.
Так,Стар фм теж не погано,але я більше хочу повернення NRJ.
  •  

vital-fm

oan
У "Таврівських" гнучкіша мережа, УМХ нормально і з цією, розміняють Дніпропетровськ та Одесу, може втратять одну дві місцеві полтавські ліцензії, або ж переведуть їх на свій менеджмент, а так, під цими 3-ма юридичними фірмами і будуть тримати мережу, щось змінити зможе хіба що конкурс, коли відкриють 4 і 5 ТВК.
  •  

vital-fm

На "Супер радіо" оголошують час на кожному треку, я думав такої практики більше не буде, а ні - помилявся.
зафіксовано о 7-ій та 8-ій годинах, на даний час не спостерігається.
  •  

Smart

да, в начале месяца тоже заметил. Сообщают о времени по утрам. Наверное, пока люди собираются кто куда, слушают радио, заодно и время узнают :)
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
  •  

velychko.op

на Супер радіо уже ідуть UMHшні "Новости одной строкой"
  •  

pavlo_r

•  

pavlo_r

У Львові на Супер-радіо іде місцевий плейлист з сильно завищеними НЧ. Через що станцію чути в смузі від 91,6 до 92,175 МГц.

Поки набирав повідомлення пішов мережевий ефір з нормальним звуком і позасмугові випромінювання зникли. Разом з тим у мене почало працювати і он-лайн мовлення. Під час місцевого ефіру в плеєрі відкривався стрім, але звуку не було.

Додано:
Щойно, в 23:31  пішла часова відбивка "В Украине десять вечера". Прозвучало як в онлайні так і в ефірі. Не інакше як з атомним годинником час синхронізують  :lol:
  •