Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=36181
Цитата: "mikhail" post=36180За словами керівника регіонального департаменту Радіогрупи УМХ Костянтина Мешалкіна, до 15 листопада «Авторадіо» розпочне мовлення у Білій Церкві - на частоті 102,3 МГц
недовго залишилося чекати :)
Цікаво,звідки ж саме має розпочатися мовлення?!
Є два ймовірні варіанти,або Київська 84 (що на мій погляд буде краще) і Ярослава Мудрого 42.
  •  

Ігор

Теж цікаво.
У вівторок на Ярослава Мудрого Fm антен точно не було.
  •  

Radiostyle

Сьогодні неочікувано для себе,перемикая канали помітив,що канал Майдан ТВ мовить  :dunno:
Передумали,чи що  :)
  •  

vital-fm

Може теж в цифру зібрались.
  •  

Ромыч

Цитата: "Radiostyle" post=36243Сьогодні неочікувано для себе,перемикая канали помітив,що канал Майдан ТВ мовить  :dunno:

А Что за майдан тв? Украинский канал или нет ?
  •  

Ігор

•  

Ігор

Схоже Мега і 5-й канал помінялися місцями http://www.youtube.com/watch?v=klzMTvDfyjE&feature=youtu.be
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=36365Схоже Мега і 5-й канал помінялися місцями http://www.youtube.com/watch?v=klzMTvDfyjE&feature=youtu.be
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=36442Просто я якраз о 5 ранку вийду з дому, можна буде поставити на запис до 10-ї або 11-ї ранку.
Трішки оффтопу:
Це ж тепер Просто радіо у БЦ (після увімкнення Авторадіо) якісно вже не послухаєш,хоча в них один із найпотужних сигналів з Києва,жаль  :|
  •  

Ігор

В БЦ так, а в мене впринципі має прийматися.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=36465В БЦ так, а в мене впринципі має прийматися.
так у вас на телефон авторадіо та просто радіо не мають заважати одне одному. Ось у мене у селі там ретро з ніжина 102.2 не заважає станції з чернігова 102.4.
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=36461Трішки оффтопу
тепер ні ;)
  •  

Radiostyle

Цитата: "Radiostyle" post=36243Сьогодні неочікувано для себе,перемикая канали помітив,що канал Майдан ТВ мовить  :dunno:
Все ж від сьогодні Майдан TV не мовить,(може,як було заявлено до 1 грудня) ще поспостерігаю пару днів.
  •  

Ігор

На Ретро вимкнули передавач.

11:30 на 106,2 несуча.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=36519На Ретро вимкнули передавач.

11:30 на 106,2 несуча.
Знову  :evil:
  •