Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

admin

Цитата: "Radiostyle" post=33312На сайті Скуратівського вже логотип під БЦ зробили:
зробити можна все що завгодно  ;)
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=33325зробити можна все що завгодно  ;)
Та головне як?... ;)
  •  

Ігор

Схоже на Ур1 декілька днів назад добавили потужності, вдома телефоном прийом на 3, був на 1 рідко на 2.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=34831Схоже на Ур1 декілька днів назад добавили потужності, вдома телефоном прийом на 3, був на 1 рідко на 2.
Схоже,що так.
  •  

Radiostyle

Сьогодні в обід час від часу пропадало мовлення УР-1.
Зараз наче норм.
  •  

Sergut

На радіо Хіт Фм вже як три дні відсутні  місцеві рекламні блоки))) Можна слухати Авто навігатор, Київські новини (після київської реклами) Чистий київський ефір мені більше подобається  !!!
  •  

Ігор

Я теж помітив. Але в середу місцева реклама була з ранку. Там ще й було звернення директора Бєлкома.
Мені теж завжди подобався київський ефір, в дома я його слухаю на 96,4, але інформація про пробки зайва.
  •  

Ігор

Схотів послухати в дома Хіт фм з БЦ, але приймач довелося налаштувати на 105,75 заважає Перець з Києва 105,5.
  •  

MrVlaDor

Цитата: "Ігор" post=35004Схотів послухати в дома Хіт фм з БЦ, але приймач довелося налаштувати на 105,75 заважає Перець з Києва 105,5.

Хорош приемник, ниче не скажешь.

Для сравнения, избирательность приемника Sony XDR-F1HD:

http://www.youtube.com/watch?v=_Ys1GUP9xdo
Оборудование: Elad FDM-S3 + 2 х Airspy R2 + 5 эл. Яги (гор. пол.)
  •  

Ігор

Це брат в літню кухню поставив таку автомагнітолу. Ще в неї свої завади, за те є РДС.
Раніше там стояв Піонер, ото було діло, міг навіть почути Супер радіо на 104,4 при тому що поряд на 104,3 сильний сигнал від Радіо Нет.
  •  

MrVlaDor

Просто некоторые могут неправильно понять Ваше сообщение о приеме. В смысле, что проблема в приемнике. Кто-то может подумать, что это Перец FM занимает полосу от 105.3 до 105.7. А на самом деле проблема в избирательности приемника.
Оборудование: Elad FDM-S3 + 2 х Airspy R2 + 5 эл. Яги (гор. пол.)
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=35004Схотів послухати в дома Хіт фм з БЦ, але приймач довелося налаштувати на 105,75 заважає Перець з Києва 105,5.
Аналогічно,я у селі за 30 км від БЦ вже чисто на 105.7 Хіт не приймаю (моб.тел).
  •  

Ігор

Тільки що перевірив телефоном в будинку радіостанції Тавра: 105,7 і 107,6 йдуть на 2, 102,8 не приймає, але можна знайти місце з прийомом на 2.
  •  

Ігор

Повернули місцеві врізки на Хіт фм :(
  •  

iskostya

Цитата: "Ігор" post=35164Повернули місцеві врізки на Хіт фм :(
Ну значит были проблемы с эфирным компом для врезки рекламы или. По сути ничего вечного нет, так что и они тоже как и ломаются, так и заражаются вирусами... ну и всё остальное вместе взятое.
Лично у меня были в разных городах отказы пк: В одном городе стойка с компом, абром, передатчиком стояла относительно рядом от входа, и в зимнее время суток холодный воздух от входной двери приводил к выпадению конденсата и окислению контактов на звуковухе и др. глюки. В другом городе периодически глючила бортовая сетевуха, из-за этого комп мог терять устройства. Выключение её в биосе и установка в pci слот отдельной - решило всё, к примеру, так что ничего удивительного!
  •