Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Ну тепер Просто радіо норм. не послухаєш з ефіру у БЦ  :|

P.S Ретро все-таки імхо потрібно додати трохи НЧ та гучності.
P.P.S В мене гармоніка від Авторадіо йде аж до 102.6,а Русское вже чути починаючи з 102.65 MHz,а у Вас,Ігоре та Сергію?!
  •  

Ігор

В мене в дома 102,3 і 102,5  не конфліктують між собою. Перевіряв телефоном і автомагнітолою. А 103,8 заважає прийому 104,0.
  •  

Sergut

У мене в центрі міста (5 поверх) 102.5 приймається на 3+ (на данний момент) 102,3 і 102,5 не конфліктують між собою)) Але як вже написав Ігор 103,8 заважає прийому 104,0))
  •  

Sergut

Але якщо перемістити антену в другий бік тоді йде конфлікт 102,3 і 102,5 Сьогодні зранку прийняв (на автоматичному налаштуванні)  105.2 Рекорд (Бердичів) та досить добре прийняв Super Radio 91.1 (Житомир),та коли було вимкнено передавач Ретро 106.2 то приймав на 3, Голос Столиці (Київ)
  •  

Radiostyle

Я теж перевірив,то 102.3 102.5 майже не "заважає".
А рівень звуку на Авто наче став меншим,чи то мені так здалося  :dunno:
Ще додам,що затримка сигналу з супутника якісь долі секунди,менше ніж на Ретро,та всіх ТАВРовських.
  •  

Ігор

Помоєму він був на рівні Ретро. Трохи тихіше за інші радіостанції.
  •  

Radiostyle

Коли я прийшов з роботи (17:30),та увімкнув радіо,рівень звуку як на мене був десь посередині між Ретро та наприклад Стильним.
  •  

Ігор

В Синяві на зупинці місце де погано приймаються радіостанції, помітив що сигнал 102,3 трохи гірший за 106,2, але кращий за 106,8.

В БЦ по дорозі з зупинки на роботу увімкнув 102,5 містами прийом на 3 і завади рідко де були.
  •  

Sergut

Цитата: "Radiostyle" post=37295Я теж перевірив,то 102.3 102.5 майже не "заважає".
А рівень звуку на Авто наче став меншим,чи то мені так здалося  :dunno:
Ще додам,що затримка сигналу з супутника якісь долі секунди,менше ніж на Ретро,та всіх ТАВРовських.
Рівень звуку став меншим , коли останній раз вимкнули передавач, я теж замітив  :music: Але мені подобається  :super: Сьогодні 102,3 і 102,5 не конфліктують між собою  :)
  •  

Ігор

Цікаво, скільки зараз людей слухають Авторадіо в БЦ?
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=37352Цікаво, скільки зараз людей слухають Авторадіо в БЦ?
автомобілісти точно слухають.
  •  

Ігор

Про нього ще мало хто знає.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=37354Про нього ще мало хто знає.
Піде (чи вже пішов) слух серед маршрутчиків,попереключаються на Авто (імхо),а зараз поки Стильне переважає  :music:
  •  

Ігор

Спізнився на автобус, але зустрів знайомого дядька. Поговорили трохи про цифру, і я вирішив його "порадувати" новиною про Авторадіо, він сказав що десь вже чув його сьогодні. Я ще жодного разу не чув.

Ходив по ТЦ і в магазині що напроти нього в підвалі, сигнал 102,3 глушиться в підвалі і на першому поверсі. Схоже від чогось завади.
  •  

Sergut

На Хіт фм відсутні місцеві рекламні блоки
  •