Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Sergut

Тількі,що замітив що на Авто радіо  замість програми "Хорошо стоим" пішла "місцева пісня".
  •  

Ігор

•  

Sergut

Скажу відверто, реклама вже так набридла це якийсь жах )) Це я не тільки про Авто радіо ) Але  ж на цьому радіо і заробляє   бабло
  •  

Ігор

Від Реклами ми ніде не дінемося.

Звук на Авто добрий, якість місцевих врізок також.
  •  

Radiostyle

На Кісс фм вимкнений передавач,але сигнал наче проскакує.
Сигнал то з'являється,то зникає  :(
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=38386На Радіо Нет низький рівень гучності.
Я б сказав не низький,а трохи занижений(це те,що я чую зараз,можливо до цього був нижче,судити не буду,не чув)+проблеми з стерео.
  •  

Ігор

Зараз Радіо Нет працює гучніше. Рано була різниця на багато помітніша.
  •  

Radiostyle

На Ретро додали гучності,а от на Авто навпаки трохи занизили (не виключена причина,тому,що з'явилися місцеві "врізки",хоча гучність звуку на місцевій рекламі ще не чув,може так,як і на Русском-мережа порівняно тихо,а місцева реклама,так,що аж вуха ріже :blink: ).
Може згодом нормалізують.
UPD
Чув лише пісню,яка йшла замість київського рекламного блоку,самої місцевої реклами ще не чув,я думаю,що та пісня не з місцевого плейлиста,а роздається так само на регіони з Києва,просто на пульту увімкнули і все,а в Києві натомість запустили місцевий рекламний блок,потім у Києві йде місцева пісня (яке не йде на регіони),місцева та регіональна пісні закінчуються одночасно,ще вже вони якось прораховують,та тоді вже вмикається ефір з Києва на регіони,таке саме раніше спостерігав на колишньому Люкс фм Схід,та Стильному радіо,також не виключаю ймовірності,що місцеві в цей час також запускають свою рекламу.
  •  

Radiostyle

Ніяк не може остаточно відновитися сигнал на Кісс фм,хоча може і не у сигналі причина,я наче чув місцевий рекламний блок,значить щось з передавачем  :dunno:
Навіть класно виходить,слухаю трек,і тут пшик,пшик,і навіть уже своєрідний ритм напрацювався,тарарарам-пшик,пшик,тарарарам-пшик,пшик  :lol:
  •  

oldman

Цитата: "Radiostyle" post=38439Ніяк не може остаточно відновитися сигнал на Кісс фм,хоча може і не у сигналі причина,я наче чув місцевий рекламний блок,значить щось з передавачем  :dunno:
Навіть класно виходить,слухаю трек,і тут пшик,пшик,і навіть уже своєрідний ритм напрацювався,тарарарам-пшик,пшик,тарарарам-пшик,пшик
Это что-то с антенной или фидером и передатчик сбрасывает мощность. Может вода в фидер затекла или снег/лёд намёрз на антенну.
Передатчик скорее всего Квант-Эфир. Были у них раньше модификации, которые, при не согласование с антенной, не плавно сбрасывают мощность, а резко. и полностью. И потом также резко восстанавливают. Или в этих экземплярах, так была настроена автоматика.
  •  

Ігор

Окрім Кіс фм з тих же антен транслюється Хіт фм, Русское і УР1. Вони працюють нормально. Може справа в самому передавачі?!
  •  

Radiostyle

Цитата: "oldman" post=38442Передатчик скорее всего Квант-Эфир. Были у них раньше модификации, которые, при не согласование с антенной, не плавно сбрасывают мощность, а резко. и полностью. И потом также резко восстанавливают. Или в этих экземплярах, так была настроена автоматика.
Наскільки мені відомо там передавач Vigintos Elektronika Литва,точно не скажу  :dunno:
UPD:
Цитата: "Ігор" post=38444Окрім Кіс фм з тих же антен транслюється Хіт фм, Русское і УР1. Вони працюють нормально. Може справа в самому передавачі?!
Я теж такої думки  ;)
Доречі данний випадок спостерігаю не вперше.
  •  

Ігор

Про Кіс фм не вказано, а на Русском і Хіт фм
передавач
"Vigintos
Elektronika
RT-FMS-251"
(Литва).

Можливо на 107,6 той самий.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=38448Про Кіс фм не вказано, а на Русском і Хіт фм
передавач
"Vigintos
Elektronika
RT-FMS-251"
(Литва).

Можливо на 107,6 той самий.
Раніше і на Кісс фм був надпис,зараз немає (прибрали),може й дійсно передавач поміняли  :dunno:
  •  

Ігор

На Кіс фм не було, був на Майдан фм.

Цікаво звідки ця інформація?!
  •