Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Тільки що їхав до дому в автобусі, і слухав Авторадіо. Почалася місцева рейлама, яку я прослухав з тим же жахливим звуком. Але то ще пів біди, почалася пісня, спочатку чисто прозвучали середні частоти, потім коли почав звучати  весь спектр, звук знову став такий же спотворений, і що найцікавіше сильно впав сигнал, і з'являвся на 3 лише коли був той самий звук середньої частоти. Плюс до то того я якраз їхав по полю де завжди сигнал був на тверду трійку. Закінчилася місцева пісня якраз перед тим як я заїхав в "Рокитне 2". Сигнал знову став на 3, і я слухав його стабільно, навіть коли заїхав в Синяву, і спускався з гори, яка створює тінь для радіостанцій з БЦ.
  •  

Sergut

Зробив фото, Авторадіо тепер і в БЦ

•  

kopop

Цитата: "Ігор" post=43002Тільки що їхав до дому в автобусі, і слухав Авторадіо. Почалася місцева рейлама, яку я прослухав з тим же жахливим звуком. Але то ще пів біди, почалася пісня, спочатку чисто прозвучали середні частоти, потім коли почав звучати  весь спектр, звук знову став такий же спотворений, і що найцікавіше сильно впав сигнал, і з'являвся на 3 лише коли був той самий звук середньої частоти. Плюс до то того я якраз їхав по полю де завжди сигнал був на тверду трійку. Закінчилася місцева пісня якраз перед тим як я заїхав в "Рокитне 2". Сигнал знову став на 3, і я слухав його стабільно, навіть коли заїхав в Синяву, і спускався з гори, яка створює тінь для радіостанцій з БЦ.
Жах...краще було б не включати місцеву рекламу... :(
  •  

Ігор

Ця реклама має бути, але в належній якості.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=43174Ця реклама має бути, але в належній якості.
так,і ще у завищеній гучності і широкій стереобазі:)
  •  

sten

Цитата: "kopop" post=43194
Цитата: "Ігор" post=43174Ця реклама має бути, але в належній якості.
так,і ще у завищеній гучності і широкій стереобазі:)
А разве радиостанции не заинтересованы в нормальном звучании, именно, рекламы. Если нет, то это явно что-то не ладно и коммерческую службу вместе с технарями нужно срочно увольнять, раз они не могут обеспечить нормальное звучание рекламного ролика, т.е. фактически выполнить условие контракта с рекламодателем.
"Любое навязывание громадам механической унитарности, принудительных связей будет большой ошибкой, которая приведет только к сопротивлению, реакции, центробежности, или даст основу для новых междоусобиц"
Михаил Грушевский
  •  

iskostya

Пока рекламодателей будет интересовать лишь скидка и подешевле - лучше не будет.
Как человек, который связан с изготовлением рекламы, скажу это. Большинство клиентов готовы жертвовать качеством ради экономии.
  •  

Sergut

Тільки що замітив , що змінилася "відкривашка" На Xіт  :music:
  •  

Ігор

А я слухав, слухав і прослухав :blink:
а місцева пісня сподобалася.
  •  

Radiostyle

Дещо з листування з паном Олександром (представником НР з ТРМ у Київській обл.)
Spoiler
Здраствуйте Александр!

ЦитатаЗВІТ
представника Національної ради України
з питань телебачення і радіомовлення
у Київській області
Боровських Лілії Ігорівни
за 2012 рік

------------------------------

В місті Біла Церква працює ФМ-радіокомпанія ТОВ «Телерадіокомпанія Белком» з ефірними позивними «Радіо.NЕТ». Радіостанція працює в ефірі з 2002 року, мовить 24 години на добу. За ліцензією має мовити 6 годин власних передач, фактично мовить 21 годину власного продукту???
:dunno:
ЦитатаКожного дня в ефір виходять білоцерківські новини???
Цитатаінтерв'ю з місцевою політичною та бізнес елітою, конкурси, розіграші???
Цитатапередачі на релігійну тематику, дитячі програми???
[close]
Оновлено о 20:03:08
продовження:
Spoiler
ЦитатаЗа даними соціологічного опитування, яке проводило Рекламне агентство «Бліц», «Радіо.NЕТ» користується найбільшим попитом та любов'ю слухачів серед радіостанцій, що мовлять в місті Біла Церква.
под стулом
Ну ведь наглая ложь,какие детские програмы,их у них никогда не было,и навернека не будет!!!
Конкурсы,розыграши! -где всё это???
Новостей местных в последнее времья не слышно!
А над последним предложенинием вообще "угораю",своих что-ли опросили

Ну ведь надо принимать какие-то меры,сколько ж можно терпеть такую наглую ложь и издевательство над слушателями,разьве это нормальная местная станция???!!! ... это не местная станция для такого города как БЦ,это (как Вы писали) РУПОР для деревни!

Кроме того:
ЦитатаПід час здійснення моніторингів та перевірок діяльності провайдерів програмної послуги під особливим контролем перебував стан реалізації принципу протекціонізму щодо розповсюдження програм і передач вітчизняного виробництва в багатоканальних мережах, зокрема, обов'язкове входження до пакету програм універсальної програмної послуги та програм вітчизняного виробництва.
На виконання доручення голови В.А. Манжосова стосовно заміни каналів в мережах провайдерів програмної послуги працівниками секретаріату протягом вересня-жовтня 2012 року було проведено серію моніторингів щодо включення УПП провайдерами програмної послуги, на основі яких виявлено 100% виконання відповідних вимог. Вся отримана інформація надана у службових записках до управління координації та організації роботи представників та секретаріатів представників
Не исполнено!!!
ТРК "Крокус 1",транслирует далеко не все общенациональные каналы!!!
Майдан тв не вещает (не относится к претензии к каб. оператору)!

Відповідь:
ЦитатаЯ прочитал, спасибо за информацию. Отчеты пишутся для того, чтобы поставить галочку, писать, что всё плохо вряд ли кто захочет.
Требовать с Крокуса универсалку пока рано, он лицензию еще не менял, а установить новые тюнера пока возможности у них нет, потому пока эти требования не наказуемые, а декларируемые. При чем это по всей Украине так.
По поводу качества картинки это в Укрчастотнагляд. По поводу кодирования это наверное вопрос к М1, Бест кодированием не занимается, мозгов маловато. :D  :super:
По Майдану всё знаю, но это проблема директора Майданика А.С., он просто не тянет финансово.

Фактично мовить власних 21 годину - это Вам смешно, мне нет, Многих нюансов телерадиовещания Вы просто не знаете, это накручивается не сложно, а главное законно.
Резюмирую, я понимаю Ваши негодования и частично разделяю, но всё зависит в наше время не только от желаний, но и от возможностей, не моих, имею ввиду наши ТРО. Потому отношение Нацрады к подобным явлениям не всегда будет с позиции уничтожить, иногда эта позиция может быть другой, например "закрыть глаза" на мучения, авось одумаются и исправятся.
[close]
  •  

Radiostyle

Бігборд у мініатюрі  :)  (скан з місцевого тижневика "Тема",який випускає Ріа "Бліц")

•  

Radiostyle

Сьогодні вже і Авторадіо і Ретро фм звучать в належній якості звуку,гучності та частотах (ВЧ по відношенню до НЧ)  :super:

Особисто  :дякую:  Сергію AlexFM за допомогу.

UPD:
Місцева реклама на Авторадіо вже йде розбірливо,і стерео не миготить,але все ще не ідеально,також збільшився її (місцевої  реклами) обсяг.
А от на УР-1 від учора помітив погіршення сигналу,навіть при моно режимі,відчутний шум,але не постійно,а наче "припливами",то є,то нема,а на стерео шумить  :|
Треба мабуть сповістити їх,якщо найближчим часом так і залишиться.
  •  

Radiostyle

На Русском радіо є стерео пілот-тон,а от стереозвучання не відчувається (спостереження від учорашнього вечора)  :|
  •  

Radiostyle

Авторадіо чути також і на 103,35.
  •  

Radiostyle

На радіо Нет занижений рівень гучності,на Авто додали гучності на Ретро НЧ (знову ж таки завдяки Сергію Alex FM).
На Русском досі "псевдо" стерео  :|
  •