Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

На Автрадіо йде київський ефір.
  •  

Ігор

Зараз на Авто реклама виходить вчасно.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=41832Зараз на Авто реклама виходить вчасно.
Тільки якість її  :sick:
  •  

Radiostyle

Сьогодні зранку їхав у село,і не було мовлення Кісс фм (сигнал знову,ніби прорився),коли поновилось мовлення не знаю,на Русском з вчорашнього вечора правий канал "захлинається",дійшло до того,так,як я перед цим писав,що правий канал то норм.,то "захлинається"  :evil:
На Ретро гучність знову низька  :(
А також вертався з села,і з маршрутки,як спускатись з мосту Леваневського (зуп.Гризодубової,перед заправкою Shell) бачив бігборд
ЦитатаАвторадіо - тепер і в Білій Церкві
,був великий логотип станції,скоріш за все і частота була вказана,не помітив,так,як швидко промайнуло,вже 2 місяці з моменту початку мовлення пройшло,а вони тільки промо-кампанію влаштовують  :)
Написав ще повідомлення адміну сайту Авторадіо Олені Таржановій,щоб додали на карту БЦ та Стаханів,але відповіді і змін на сайті поки немає.
  •  

Radiostyle

На Авторадіо з вчорашнього вечора,погіршився сигнал,звучання теж,мигає індикатор стерео,завищені ВЧ.
На Русском ситуація з каналом стабілізувалась,але по балансу "переважає" лівий динамік.
Ретро (як я вже писав) занижений рівень звуку.
Думаю причиною цих явищ (особливо Авторадіо) є вчорашня дощова (з послідуючим морозом погода),десь залиті та обмерзлі фідери і т.д.
  •  

Sergut

Особливо, якість місцевої реклами на Авторадіо ,це просто жах.  :sick:
  •  

Ігор

На Хіт фм немає місцевої реклами.
  •  

Sergut

Я вже не перший раз замітив, що на вихідні відключяють місцеву рекламу на Хіт фм :music:
  •  

kopop

Цитата: "Sergut" post=42602Особливо, якість місцевої реклами на Авторадіо ,це просто жах.  :sick:
а що,під час місцевої реклами хрипить чи що?
  •  

Sergut

Цитата: "kopop" post=42624
Цитата: "Sergut" post=42602Особливо, якість місцевої реклами на Авторадіо ,це просто жах.  :sick:
а що,під час місцевої реклами хрипить чи що?
Так , хрипить. Сигнал стерео пропадає. :|
  •  

Radiostyle

Від учора і київский ефір іде жахливої якості  :|
Може хто допоможе роздобути контакти тих хлопців,що налаштовували в минулому році? (заодно і Ретро нехай налаштують,чи  проконсультують місцевих,що самі не спроможні нічого зробити :evil: ),чи сам сповістить,буду надвичайно вдячний.
На УР-1 послабився сигнал.
  •  

Ilya

•  

kopop

Ймовірно що у спеців з БЦ руки не звідти ростуть...добре  що у Ніжині такого немає.  
:)
  •  

Ігор

Імхо в БЦ ніяких спеців немає.

Потрібно звернутися до Аlех fm.
  •  

iskostya

Цитата: "kopop" post=42708Ймовірно що у спеців з БЦ руки не звідти ростуть...добре  що у Ніжині такого немає.  
:)
Вообще-то проблемы в другом. Многие вещатели стали отказываться от услуг местных специалистов, закрывая полностью доступ к всему оборудованию. На сегодняшний день даже расстановка рекламы у многих (практически у всех уже) идёт из Киева. Аналогично и техническая служба. Есть типа "мобильный бригад" - которые катаются из города и в город и занимаются решением текущих вопросов. Понятное дело, что в целях экономии их мало, и быть одновременно в нескольких точках Украины не могут, как и приоритеты. Если нужно ехать в крупный город, где барахлят несколько станций , и есть проблемы в мелких городах, где по 1 станции - то приоритет поездок понятен.
  •