Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Рано перевіряв прийом в моєму будинку, Авторадіо прийняв краще ніж Ретро. З УР1 взагалі тяжкий випадок.
  •  

Ігор

Звук на Авторадіо став кращий. Раніше мені не подобалися ВЧ. Тільки звук місцевих врізок недуже.
  •  

Ігор

Білоцерківська реклама знову запізнилася на 10 хвилин. Довелося слухати пробки :(
  •  

Ігор

На Ретро була тиша замість білоцерківської реклами. Декілька хвилин тому звук обірвався на деякий час, після його появи я почув звук Віндовс, пізніше після ДТМф мітки пішла реклама.
Чи могли перезавантажити комп'ютер дистанційно?
  •  

iskostya

Цитата: "Ігор" post=47646Чи могли перезавантажити комп'ютер дистанційно?
А почему нет? Странный вопрос. Само собой если используется не автономная звуковая плата, во время перезапуска пк - на некоторое время будет отсутствие ретрансляции, пока не загрузится винда.
  •  

Ігор

За зникнення звуку я зрозумів, в дома експерементував з компютером. Запитання було про перезавантаження дистанційно :)
  •  

iskostya

а разве я не ответил? На данный момент любой ретранслятор любой радиостанции автономен - и управляется дистанционно Киевом (в том числе и автоматизированные базы данных с синхронизацией). А местные продавцы рекламы в том или ином городе лишь  на е-мейл в киев шлют медиапланы с роликами.
  •  

Ігор

Рано на роботі провів наступний експеримент.
Мені дали "відремонтувати" китайський телефон з телевізором. Одразу мене викликали по роботі, доки я налагоджував обладнання, вирішив ще й перевірити прийом тв, всеодно доводилося чекати. Я був в приміщенні на висоті 18 метрів з прямою видимістю на Київ. На його антену я прийняв всі столичні канали, окрім Першого і Бізнес. Погано прийняв 1+1 (ч/б), 2+2 і КРТ сильно сніжили.  Інші були чисто, або трохи підсніжували.
Зовсім не прийняв Майдан тб, на Бест знову був відсутній сигнал М1 і фон 50 Гц, сигнал був слабшим за інші білоцерківські. До таблиці потрібно додати М1, зображення було зовсім чистим.
  •  

admin

Перший/1+1 та інші метрові будуть прийматися погано. Властивості антени телефону.
  •  

Ігор

Я зрозумів, і сам телевізор на цьому телефоні слабий. Привіз його до дому, а РТК він приймає чорнобіло. На інших телефонах приймав у кольорі, навіть із складеною антеною.

1+1 і дома почав підсніжувати.
  •  

admin

Цитата: "Ігор" post=47722До таблиці потрібно додати М1, зображення було зовсім чистим.
До БЦ?
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=47722Зовсім не прийняв Майдан тб
Так він і не мовить з 20.12.2012,на сторінці БЦ вказано ж  ;)
  •  

Ігор

Так, я перевіряв в БЦ.
Оновлено о 18:41:48
Цитата: "Radiostyle" post=47728Так він і не мовить з 20.12.2012,на сторінці БЦ вказано ж  
це було підтведження, і що він так і не відновив мовлення ;)
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=47730це було підтведження, і що він так і не відновив мовлення ;)
;)
  •  

Sergut

На ХІТ ФМ відсутня Білоцерківська реклама.  :music:
  •