Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Я коли вийшов з роботи в 17:00, і слухав то було багато ВЧ і мало НЧ. Коли вийшов з автобуса, в Синяві, послухав, добавили НЧ. Зараз слухаю, через автомагнітолу звук непоганий.
  •  

Sergut

Вже як дві неділі  стаю свідком того , що місцеві "відкривашки та закривашки" на Kiss fm  ,бувають зависають !!! :|
  •  

Radiostyle

Владе,а можна тебе попросити розділити (так,як і в інших містах) історію розвитку теле і радіомовлення,а також до БЦ можна додати (включно м.Узин Білоцерківського району),або зробити окрему сторінку для нього.
  •  

Ігор

Денисе, в Узині не ведеться ефірне мовлення ;)
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=49021Денисе, в Узині не ведеться ефірне мовлення ;)
Так,я вкурсі,а же воно у зоні впевненого прийому майже всіх станцій з БЦ а також Києва,а от напр.на сторінці Вінниці я не знайшов передавачів у с. Зарванці  :dunno:
UPD:
 :oops: знайшов фото щогли,а чи ведеться з неї якесь мовлення?
  •  

Ігор

Також знайшов щоглу. Можливо через неї.
  •  

Radiostyle

А годинника в РДС на Стильному то не перевели  :nono: ,треба Карпію повідомити.
  •  

pavlo_r

Синхронізація? Ні не чув.
Я теж забув попереводити годинники. Добре, що налаштована синхронізація. Сьогодні, вже вчора, на роботу не проспав :)
  •  

Ігор

На Стильному вимкнений передавач.
  •  

Valden75

1)Подскажите на какой радиус возможен уверенный прием в КМ ,у радиостанций вещающих из Белой церкви? (102,3 102,8 103,8 104,3 105,7 106,2 106,8 107,6) Какие из них самые дальнобойные а какие самые слабые?

2)Какие радиостанции лучше всего принимаются из Киева,есть ли уверенный прием (по убыванию силы сигнала)
Скажем, если принимать на обычный приемник мп3 или мобильный,но с достаточно хорошим качеством приема?
 :спасибо:
  •  

Ігор

Стильне вже давно мовить. Не писав раніше тому що на роботі проблеми зі світлом, екомив "заряд" на телефоні.

Valden75, я трохи пізніше відповім на Ваше запитаня, але в сторону Рокитного.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=49079Стильне вже давно мовить.
Так,мовить,тільки що перевірив,до цього не було можливості,годинник на РДС перевели на годину вперед,і тепер він уже не поспішає на 4 хв. :super:
  •  

Ігор

В сторону Рокитного найкращий сигнал в 103,8; 104,3; 102,3 і 106,2. Б Синяві і Рокитному можна слухати телефоном, але в русі сигнал зникає.
В сторону Києва далі за всі проходить Радіо Нет.
  •  

Valden75

тобеж Киевские радиостанции на участке БЦ-Ракитное не ловят?
  •  

Ігор

Телефоном важкувато ловити. А приймачем КІПО в Рокитному можна прийняти всі київські радіостанції. Подивіться сторінку Рокитного ;)
  •