Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

З Я. Мудрого зняли антену що була на мачті.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=49337З Я. Мудрого зняли антену що була на мачті.
Цікава була антена,може і на Сухоярській така,але б я думаю, цю перенесли,а так  :dunno:
  •  

Ігор

Її зняли ще тиждень назад, тільки я забув написати ("випало з голови" через домашні проблеми).
  •  

kopop

На Радіо NET вже з гучністю все норм???
  •  

Radiostyle

Цитата: "kopop" post=49365На Радіо NET вже з гучністю все норм???
Ні,і з балансом проблеми  :nosuper:
  •  

Sergut

Мені вже так набридло це  підвисання (відкривашок та закривашок реклами )на Kiss fm. Сьогодені за день раз 10 зависало. Хто знає, до кого можно звернутися , щоб полагодили???
  •  

Ігор

•  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=49392Мені вже так набридло це  підвисання (відкривашок та закривашок реклами )на Kiss fm. Сьогодені за день раз 10 зависало. Хто знає, до кого можно звернутися , щоб полагодили???
Будеш телефонувати,скажи і за русское радио.
  •  

Sergut

•  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=49401Денисе, добре.
Ну ти знаєш як пояснити,скажеш при місцевому "ефірі" стерео є,а коли йде мережевий немає.
  •  

Sergut

;) Я вже в понеділок зателефоную.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=49406;) Я вже в понеділок зателефоную.
Ну що,телефонував?
П.С На Стильному знизили рівень гучності,і також відчувається незначне спотворення по звуку.
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=49638і також відчувається незначне спотворення по звуку.
я не помітив, або не звернув увагу.
  •  

Ігор

На Авторадіо місцеві врізки гучніші за київський ефір. На Ретро навпаки - тихіші.
  •  

Sergut

Привіт всім))) Так телефонував вчора ) Пояснив проблему.)  Мені відповіли, що на данний момент вони над цим працюють ) :)
  •