Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Нет працює нормально  :music:
  •  

Radiostyle

На Русском сигнал став слабшим (прийом у тому ж самому місті з більшими завадами),стерео так і не відновили  :evil:
А на Ретро імхо додали НЧ +трохи гучності  :super:
На Стильному зменшили базу прийому,раніше ловилося і на 103,7-103,9 у стерео без завад,а зараз уже з завадами,мабуть все таки Нет "накапав" в НР  :-)
  •  

Radiostyle

На НЕТі НЧ "загнали" до верху,а на Стильному увечері періодионо пропадав сигнал.
  •  

Ігор

Цитата: Radiostyle від Травень 12, 2013, 22:12:33
на Стильному увечері періодионо пропадав сигнал.
а коли приблизно він зникав? :roll: майже весь вечір друкував і слухав. Чув що він зникав ще вдень.
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Травень 12, 2013, 22:23:30
а коли приблизно він зникав? :roll: майже весь вечір друкував і слухав. Чув що він зникав ще вдень.
Приблизно о 17:00.
  •  

Ігор

Приблизно тоді і я чув. Просто літнього часу 17:00 вважаю днем.
  •  

Sergut

З вчорашнього дня  замітив , що на Стильному під час місцевої реклами "йде інша закривашка"  :music:
  •  

Radiostyle

Учора ввечері (після 22:00) розпочався ураган,через деякий час пішла злива,на Русском радіо була несуча (до 23:00 мовлення поновилося),на УР-1 пропадав сигнал,Кісс фм був вимкнений передавач,наразі все працює нормально.
  •  

Ігор

Немає мовлення КДРТРК (малевич).
  •  

Sergut

Цікаво , чому змінили рекламну "закривашку" на Перець фм ??? Тим паче,  що телефон рекламної служби київський????
  •  

Ігор

Так і залишилась, хотя до того, як рекламу почало ставити РІА Бліц, то також була ця закривашка. Мабуть тепер потрібно буде замовляти рекламу через Київ.
  •  

Ігор

На Радіо Нет нормальний рівень гучності. Не можу зрозуміти, тільки що я їхав по полю за Олійниковою Слободою, видно Білу Церкву, а сигналу ТАВРів у маршрутці немає, чому так?
  •  

kopop

Можливо ТАВРИ добре прикрутили потужність...і чутно лише у місті... :|
  •  

Ігор

Це я вже спостерігаю декілька років.
  •  

admin

а ну-ка

1.      Київська обл., м. Біла Церква,
б-р 1-го Травня, 13   36 ТВК   0,1   м. Біла Церква

шо за новый адрес нарисовался?