Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Кілька днів спостерігав за звуком Радіо Нет. Він то нормальний, то спотворений.

Їду в автобусі, поки був в цетрі слухав Кісс фм, по дорозі між "БК Росава" і "9-м училищем", сигнал знизився до двійки :( довелося змінити станцію, тим часом Хіт фм  приймався точно на 3, а може й на 4.
  •  

Sergut

Іхав в електричці на дачу:  Русское радіо вже біля с. Томилівка приймаеться на 2 . Ретро фм , Радіо НЕТ , Авторадіо та Стильне на 4+ в с Чепеліївка . Хіт фм на 3 ледь-ледь тяне біля с. Бірюків Про Kiss fm вже мовчу , УНР приймаеться на 4. Приймав все це на телефон. Але під вечір , або зранку  ця ситуація змінюється... 
  •  

admin

•  

Sergut

•  

Sergut

Та дуже жахливий звук на Авторадіо (коли місцева реклама , а потім пісня )   :sick:
  •  

Ігор

В мене Таври приймаються до Бирюків (в автобусі). Далі гора затуляє, і сигнал різко зникає :(
на Стильному, Авто і Ретро зникає стерео, і буває зникає сигнал.
  •  

Radiostyle

В мене Стильне в Іванівці,за 30 км від БЦ,приймається в стерео,в деяких частинах двору.
  •  

Sergut

У мене на приймач приймаеться теж в стерео на 5 + , але на телефоні на 4
  •  

Radiostyle

Цитата: Sergut від Червень 20, 2013, 08:16:18
У мене на приймач приймаеться теж в стерео на 5 + , але на телефоні на 4
Це я телефоном в стерео приймаю,і з RDS  :wink:
  •  

Radiostyle

Цитата
НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ

РІШЕННЯ № 1259

19.06.2013                                                       м. Київ                                              Протокол № 18

Про результати позапланової перевірки
ПП ТРК ,,НЕМО", м. Біла Церква Київської обл.
(НР № 0876-м від 13.03.2009)

Розглянувши матеріали позапланової перевірки ПП ТРК ,,НЕМО", м. Біла Церква Київської обл., здійсненої 10.04.2013 (вид мовлення – кабельне ТБ, логотип – ,,NEMO-TV"), керуючись частиною 7 статті 27, частиною 8 статті 28, пунктами а), б) частини 1 статті 59, частиною 1 статті 70, частинами 1, 2, 5 та 6 статті 72, частинами 1 та 2 статті 73, частиною 1 статті 74, частинами 1 та 2 статті 75 Закону України ,,Про телебачення і радіомовлення", статтею 13 та частиною 2 статті 24 Закону України ,,Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", Національна рада

вирішила:
1. Перенести розгляд питання на наступне засідання у зв'язку з відсутністю на засіданні Національної ради уповноваженого представника
ПП ТРК ,,НЕМО", м. Біла Церква Київської обл.
2. Виконання цього рішення покласти на управління координації та організації роботи представників та секретаріатів представників, контрольно-аналітичне управління, управління ліцензування телерадіомовлення, управління правового забезпечення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника голови Національної ради О. Головатенко.

Голова Національної ради         /підпис/      В. Манжосов

Заступник голови Національної ради      /підпис/      Л. Мудрак
Його,скоріш за все і наступному засіданні не буде,і ніякого кабельного ТБ з логотипом ,,NEMO-TV" немає.
  •  

Ігор

Помоєму на Авторадіо налаштували звук. Стало більше НЧ, і ВЧ привели в норму. Місцеві врізки ще не чув. Вчора ввечері звук був іншим.
Цитата: Radiostyle від Червень 19, 2013, 21:37:22
В мене Стильне в Іванівці,за 30 км від БЦ,приймається в стерео,в деяких частинах двору.
я коли проїзджав через Іванівку, то прийом Стильного починався перед селом.

Ps. Зрозумів що проїзджав це село по назві, великими жовтими буквами в центрі.  :super:
  •  

Ігор

Всеодно місцеві врізки гучніші.
  •  

Ігор

З нежитлового приміщення (здається на Осипенка), де я бачив раніше 4 диполі зняли антени. Але стоячи на зупинці біля газової заправки, я побачив щоглу здається на ній і були фм антени. Завтра там буду крутитися, якщо буде час, прогуляюся, подивлюся що там, і пожливості зроблю фото.
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Червень 21, 2013, 07:06:17
Помоєму на Авторадіо налаштували звук. Стало більше НЧ, і ВЧ привели в норму. Місцеві врізки ще не чув. Вчора ввечері звук був іншим.
Так Авто і Ретро налаштували, :дякую: AlexFm
Але рівень гучності на Ретро замалий.
Місцеві врізки на Авто теж в нормі  :super:
  •  

Ігор

І якщо то їх вежа, то конструкція  :super:
  •