Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: Sergut від Червень 05, 2013, 22:46:12
Я так хочу , щоб так і залишилося)))  :wink:
Що залишилося,УР-1 на 106,0 ?
Я проти!
Завади є.
Якби було ущільнення каналів,то інша справа,але то тільки в цифрі.
  •  

Ігор

Імхо налаштують ще не скоро.
В мене на 106,9 чутно ще й заваду від Європи плюс.
  •  

Sergut

Так , шоб залишилося,УР-1 на 106,0 :-) За то тепер приймаеться Рось  :super: Трішки перемістив антену приймаеться вже на 5 .
  •  

Sergut

Та і не погана радіостанція )) Мені подобаеться музику яку крутять )))  :music:
  •  

Radiostyle

Цитата: Sergut від Червень 05, 2013, 22:53:44
Так , шоб залишилося,УР-1 на 106,0 :-) За то тепер приймаеться Рось  :super: Трішки перемістив антену приймаеться вже на 5 .
Сергію,воно то так,але ж ти розумієш,що так залишитися не повинно,оскільки рознос між частотами має бути не менж ніж 0.4 mHz,та і запит на зміну частоти в УДЦР ніхто не подавав,це просто технічний збій передавача,або комусь закортіло пожартувати (ну наприклад Майданику  :-) ),але за такі жарти можна і по шапці отримати,так що імхо скоріш перше.
А на рахунок Радіо Рось,то так,сигнал приймається чистіше,по-перше,тому,що зараз на 106,8 нічого немає (що не створює йому завад),а по-друге зараз тропо,якраз у тому напрямку (я у темі про тропо написав,що і Ретро з Черкас прийняв),так що ,імхо це тимчасове явище з прийомом Радіо Рось.
  •  

Radiostyle

Владе,зроби будь ласка помітку на сайті,типу: "Тимчасово мовить на 106,0 mHz,технічний збій передавача",якось так  :wink:
  •  

Ігор

Цитата: Radiostyle від Червень 06, 2013, 00:01:30
А на рахунок Радіо Рось,то так,сигнал приймається чистіше,по-перше,тому,що зараз на 106,8 нічого немає (що не створює йому завад),а по-друге зараз тропо,якраз у тому напрямку (я у темі про тропо написав,що і Ретро з Черкас прийняв),так що ,імхо це тимчасове явище з прийомом Радіо Рось.
Радіо Рось ми приймаємо з Буків Черкаської області. Не пам'ятаю в якій темі, була карта покриття 106,9 і 104,4, помоєму вони покривають БЦ і навіть трохи Рокитного.
Коли вимикали Радіо Нет, я так само приймав Супер радіо на 104,4.
  •  

Sergut

Так , згоден з вами , що рознос має бути не менж ніж 0.4 mHz :wink:. Скоріше за все , коли , щось робили , то перепутали цифри ( замість 8 на 0 ) . Так я теж замітив , що це тропо , вчора на 5 приймалося , сьогодні зранку вже на 3  :-(
  •  

Sergut

Це ще добре , що збій відбувся на 106.0 а якщо було б на (106.2 або 105.7) То я представлю , щоб було. :laugh:  Але скоріше би тоді виправили)) :music: А так , його важко якось впіймати , я роздуплився вже коли в мене на автоматичному налаштуванні зупинилося на 106.0 :-)
P.S Хотів би , щоб радіо РОСЬ було у нашому місті. Все ж таки річка є  :-) Так вже замітив , що на 107.6 Kiss fm , на 7:45 зависає реклама кожного дня  :-)
  •  

Ігор

Можна Радіо Нет перейменувати на Рось ;)
  •  

kopop

Цитата: Sergut від Червень 05, 2013, 22:53:44
Так , шоб залишилося,УР-1 на 106,0
а краще було б передавачу переміститись відразу на 107.2 :-) :D
  •  

Sergut

Вже знову УР-1 на 106.8  :music:
  •  

Ігор

•  

Radiostyle