Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

На НТН знову "Малевич",Мега став показувати гірше  :neutral:
В РДС на Стильному перевели годинник на годину назад,спасибі Андрію Карпію!
На Авторадіо гучність зовсім трохи прикрутили.
  •  

Ігор

Денисе, а звучання Автораді не змінилося? Знаходив місця в центрі міста, де 102,3 зовсім зникає (мабуть завада), за містом і на краю нормально.
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Листопад 10, 2013, 21:07:45
Денисе, а звучання Автораді не змінилося? Знаходив місця в центрі міста, де 102,3 зовсім зникає (мабуть завада), за містом і на краю нормально.
Та звучання наче ні,а от гучність трохи помітно,що занижена.
Мабуть "мертві" зони.
  •  

Ігор

Треба буде ще спробувати іншим телефоном.
  •  

Radiostyle

Дай думаю перевірю-телеканали "Україна" (так і залишився в Secam,написав лист в техпідтримку,прийшла відповідь
ЦитатаСпасибо за то, что Вы оставили нам сообщение. Вскоре оно будет рассмотрено.
),надіюсь,скоро повернуть в Pal),5-й та НТН відновили мовлення.
  •  

cat

Ради интереса - отправьте с левого е-мейла письмо любого содержания на тот же адрес....
Если будет такой же ответ - значит  не факт, что Ваши письма будут реально рассматривать, ну а робот просто делает уведомление - что письмо получено!
  •  

Radiostyle

Відповідь Зеонбуду з приводу відсутності мовлення ЦК в Т2:

ЦитатаДоброго дня!

Згаданий Вами канал КДТРК – це один з 4-х регіональних каналів. Наразі цей канал не подає нам сигнал і тому його немає в ефірі. Рекомендуємо Вам зі своїм проханням звертатися безпосередньо до каналу.

З повагою

Завтра їм зателефоную.
  •  

Radiostyle

На Кісс фм 107,6 завужений частотний діапазон,на 107,5 вже майже не чутно.
  •  

Sergut

Не знаю , що відбуваеться , але в мене  в БЦ , радіо Шансон (101.9) став прийматися на 4 + ( RDS приймає тільки ввечері). Хто знає може вони потужність збільшили???
  •  

admin

запрос они сделали, вполне возможно что УДЦР удовлетворил запрос
  •  

Ігор

По одеськії трасі також приймається непогано, але УР1 краще.
  •  

Radiostyle

Цитата: Sergut від Грудень 06, 2013, 07:40:45
Не знаю , що відбуваеться , але в мене  в БЦ , радіо Шансон (101.9) став прийматися на 4 + ( RDS приймає тільки ввечері). Хто знає може вони потужність збільшили???
Так і є,я про це вже писав у темі про Шансон.
  •  

admin

Высота подвеса, Ку передающих антенн и мощность сигнала.
С Киевом БЦ не тягаться.
  •  

Ігор

Навіть в Рокитному сигнал київських радіостанцій кращий, ніж ТАВРів із БЦ.
Хотя до Києва 90 км, а до БЦ приблизно 30.
  •  

Ігор

Із БЦ найкраще приймається Стильне Радіо (103,8), можна майже без проблем слухати телефоном, трохи гірше Радіо Нет (104,3), ще трохи гірше Ретро фм (106,2) і Авторадіо (102,3), телефоном приймаються майже без проблем, на сильніших прийчах проблем зовсім немає.
УР-1 (106,8) можна ще якось прийняти телефоном, але набагато гірше за попередні.
Хіт фм (105,7), Кіс фм (107,6) і Русскоє радіо (102,8) важко прийняти телефоном, ходити і слухати їх взагалі неможливо, сильнішими приймачами можна, але в мене були випадки коли прийому Хіт фм (105,7) заважоло Стильне з Києва (105,5).

Прийом київських радіостанцій описати буде важче.
Найкраще з Києва приймається УР-1 (краще ніж з БЦ), Гала радіо, Ностальжі, Шансон, Dj-fm. Впринципі можна без проблем прийняти всі київські радіостанції, але потрібно брати більш-менш сильний приймач. Проблеми можуть бути тільки у 104,6; 106 і 107.
Радіостанції з КРПТЦ приймаються досить непогано і стабільні в будь-який час. Радіостанції з РАТЕЛа мають слабкий сигнал, і прийом частини з них є нестабільним, сигнал може зникнути на кілька секунд, це найбільш помітно на Голос Столиці (106), також на Супер Радіо (101,1) і Європі Плас.
  •