Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

На данний час відсутнє мовлення Хіт фм та УР-1,прим. мовлення Рури та Кісс фм є :dunno:
  •  

Radiostyle

На Хіт фм була несуча,і було чути звук відкривання файлів на компьютері,пару хвилин тому мовлення поновилося,УР-1 досі несуча.
  •  

Radiostyle

Мовлення УР-1 відновлено.
  •  

Radiostyle

На НТН відновили попередню потужність  :super:
  •  

admin

•  

Radiostyle

Припинила мовлення на початку 2000-х,десь у 2002-му,я ще пам'ятаю на ''чебурашку'' приймав.
  •  

admin

а з ким ділили ефірний час?
  •  

Radiostyle

Ти знаеш Владе,я вже точно i не пам'ятаю,до 2000-х я його не дивився,а потiм удень наче матрац був,а десь годинi о 3-й дня вмикалась Рось,оголошення,фiльми...
  •  

Ігор

На Таврівських радіостанціях низький рівень гучності :(
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Лютий 18, 2014, 11:24:53
На Таврівських радіостанціях низький рівень гучності :(
Так,трохи занижений,але мені наплювати,нехай Чернишевський геть звертає мовленя,діста!!!ло вже!!!
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Листопад 15, 2011, 13:16:20
Памятаю тут йшла розмова про радіо Ера з Володарки. Знайшов замовлення в УДЦР на збільшення потужності до 1 кВт ще у 2009 році.
А для БЦ я так розумію частота прорахована і не була?
І чи буде завтра засідання,невідомо,враховуючи події на Майдані!
Там теж нові частоти мають замовити,ціка де?!
  •  

Ігор

Мабуть на Радіо Нет не знають, що сьогодні день скорботи.
  •  

admin

або не вважають його днем скорботи
  •  

Radiostyle

ЦитатаАлександр,настаиваю чтобы Вы подалили заявку на позаплановую проверку на радио нет,эти гады игнорируют день скорбы не первый раз,и сегодня целый день крутят веселую музыку,помониторте,надо их закрывать,это неисправимо,хватит с них и интернета!!!   
  •  

Radiostyle

Цитата: dguga03 від Грудень 21, 2013, 21:03:50
1) Я задумался. Вот в Белой церкви вещают Русское радио и Хит фм, но в соседних с ней городах Узине, Фастове указана Киевская частота (на сайте радиостанций) хоть и находится он от них гораздо дальше чем БЦ, в чем дело? Действительно каким то чудесным образом до них доходит Киев но не доходит БЦ??
Тут играют роль несколько факторов,рельєф (Узин находиться восточнее и териториально расположен више),направленость антен,и КУ их же,а так же мощность передатчика,если бы это все Киев ещё и усовершенствовал,то думаю необходимость размещать передатчики в БЦ вовсе бы отпала  :bye:
  •