Кажуть, що найкраща антена для прийому тв в даних умовах є логоперіодична. Була розроблена в НТУУ \"КПІ\" на Радіотехнічному факультеті на початку 90-х (до речі: як сказав сам один із розробників цієї антени, що вона має патент №1 в Україні...)
Якщо мені не зразджує пямять, то в неї до 70-го каналу діапазон. Це я про ту, що розроблена і виробляється в КПІ, бо на кардачах їх вало на різний смак і на різні діапазони.
Казали люди, що за допомогою цієї антени приймали 64 твк на Заріччі в БЦ коли той ще був \"горизонтальним\". Правда підключали окремий підсилювач (який не знаю але точно не від полячки).
З.І:
http://ukrtvr.org/index.php?option=com_fireboard&Itemid=55&func=view&catid=50&id=513#513 За картою Рокитне належить до 31 зони так як і Богуслав. Якщо мовлення планується проводитись в БЦ чрез Рокитне, то як будть справи з цим в Богуславі?! Може також із Рокитне, бо аналог із нього приймається досить непогано. Зізнаюсь, що звучить досить наївно, бо є ще с.Дибинці Богуславського району (яке на мапі покриття не позначено, а покриває Богуслав). Логічно думати, що передавач буде там але ж все-таки цікаво що і як...