Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Радиоман

Цитата: "admin" post=15621украинские суперлетающие тюнеры:)
А у нас все супер - и тюнеры, и радио )))  
  •  

Radiostyle

Цитата: "MAX" post=15682Если честно, то я вообще понять не могу, зачем в БЦ  аж 6-ть ФМ-станций, которые только мешают принять киевский эфир. Ну была бы одна сугубо местная станция и хватит, а так утворили кашу-малашу в эфире! :nosuper:
Ото ж бо,якби Київ підсилив сигнал хоча б по 5 кВт на станцію,та направив антени на БЦ,то було б усе прекрасно,а так,як писав Влад,тулять на "шпильку",от і є ще для БЦ що "пускати"!
А так,місцеве Стильне/Перець фм 103.8 заважає прийняти радіо Рокс 103.6,та Шарманку 104.0,Русское на 102.8,у центрі заважає прийняти Люкс фм на 103.1,і тд :(

І така ситуація не тільки в БЦ,навіщо Краматорську 12 станцій,якщо за 100 км Донецьк,Кременчуку 16 станцій,Полтава за 110 (і це по автошляхам,а фізична ще менше,ну звісно,ще залежить від рельєфу місцевості,направленості антен,та потужності передавачів).  
  •  

Radiostyle

Дуже часте запитання >Гога http://forum.radioera.com.ua/read.php?4,14647,21972#msg-21972,
нижче моя відповідь.  
  •  

Ігор

Цитата: "MAX" post=15682Если честно, то я вообще понять не могу, зачем в БЦ  аж 6-ть ФМ-станций, которые только мешают принять киевский эфир. Ну была бы одна сугубо местная станция и хватит, а так утворили кашу-малашу в эфире! :nosuper:
от якби вони зробили так щоб київський ефір нормально приймався по всьому місту телефоном на 4, то я б із задоволенням хотів би теж щоб вимкнули.
В мене раніше дівчина була що жила за 100 км від Києва в сторону Чернігівської обл. і там на дуже слабкий плеєр ловив Київський ефір в квартирі на першому поверсі ефір на 3. Ще одне їздив я в жовтні в до брата на присягу в Чернігівську обл, то Dj-fm увімкнув на плеєрі біля межі областей, і майже весь час слухав у стерео, хотя і були випадки що і пропадала хвиля. В Десні Чернігівської обл прийняв всі київські станції на 3. Це ще до того як я в плеєр впаяв підсилювач.  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=15683Ну на наружну може 3+ буде,але ж її не будеш носити завжди з собою,тільки дома слухати,а дома я можу і через інтернет слухати  ;)
можна і більше, але дійсно з такою антеною не походиш по місту що я люблю робити. І дома можна слухати в інтернеті, правда в мене компютер поламався (не вмикається) :(  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15688можна і більше,
Ну це я так навскидку,ну 4+ це максимум,5-ти все одно ніяк не досягти :|  
Цитата: "Ігор" post=15688але дійсно з такою антеною не походиш по місту що я люблю робити. І дома можна слухати в інтернеті, :(
Я уявив заходиш ти з такою антеною у автобус,чи на роботу,усі :blink:
 :D
Цитата: "Ігор" post=15688правда в мене компютер поламався (не вмикається)
Ще не вияснив,що "накрилося"?  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=15690Ну це я так навскидку,ну 4+ це максимум,5-ти все одно ніяк не досягти :|
згоден. В Рокитному можна і 5 досягти без проблем, а з наружною антеною на висоті то і Житомир іде, а у БЦ каша піде.

ЦитатаЯ уявив заходиш ти з такою антеною у автобус,чи на роботу,усі :blink:
 :D
так, подумають що щось зі мною не те :D
ЦитатаЩе не вияснив,що "накрилося"?
ще ні, мабуть БЖ, або кнопка що вмикає. На материнській платі світиться світлодіод, що означає режим очікування. При вмиканні навіть вентилятор не обертається.

Може цю розмову треба перенести у ТРМ у БЦ?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15692ще ні, мабуть БЖ, або кнопка що вмикає. На материнській платі світиться світлодіод, що означає режим очікування. При вмиканні навіть вентилятор не обертається.
Ясно.
Цитата: "Ігор" post=15692Може цю розмову треба перенести у ТРМ у БЦ?
Так можна!  
  •  

Radiostyle

Ідеальним варіантом була б "рокіровка" Ретро замість Нет на 104.3,а Європа плас на 106.2!  
  •  

Ігор

Поясни будь-ласка яка різниця? На якій частоті вони будуть мовити?  
  •  

Radiostyle

Різниці ніякої,просто я продумав такий варіант: УМХ купив би частоту НЕТу,а на 106,2 запустили б Европу,або ж Ретро залишилась на 106,2 а Европа на 104,3.  
  •  

Radiostyle

Ігоре привіт!
Сьогодні з дядьком їздив у село до бабусі,і зупинились біля гумового базару на Леваневського (дядько вийшов купити дещо для машини),по часу,це було десь 14.20-14.30,на 87,5 зловив якусь станцію,лунала клубна музика,але не було ніяких позивних,а потім прийшов дядько то я перемкнув на ретро,(доречі дві єдині станції,Русское та Ретро фм,які не знайшло автопошуком на в'їзді в БЦ),якщо можеш,перевір будь-ласка завтра 87,5 ,може хтось піратить;)  
  •  

Ігор

Привіт Денисе! Завтра рано обов'язково перевірю.
Можу зробити ще одне припущення, що хтось в іншій машині увімкнув fm модулятор.  
  •  

Radiostyle

Топ 5 станцій,які я б додав (замінив) у БЦ:
1.Радіо Ера;
2.Європа плас;
3.Люкс фм;
4.Шансон (особисто для дядька);
5.Мюзік радіо.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15926Привіт Денисе! Завтра рано обов'язково перевірю.
Дякую!
Цитата: "Ігор" post=15926Можу зробити ще одне припущення, що хтось в іншій машині увімкнув fm модулятор.
Можливо  :dunno:
Але в мене великі сумніви,я думаю в БЦ це явище ще не дуже поширене.  
  •