Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: "Radiostyle" post=15933
Цитата: "Ігор" post=15926Можу зробити ще одне припущення, що хтось в іншій машині увімкнув fm модулятор.
Можливо  :dunno:
Але в мене великі сумніви,я думаю в БЦ це явище не дуже поширене.
Улюблені частоти модуляторщиків - 87,5 і 87,7  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=15931Топ 5 станцій,які я б додав (замінив) у БЦ:
1.Радіо Ера;
2.Європа плас;
3.Люкс фм;
4.Шансон;
5.Мюзік радіо.
в мене трохи інший рейтинг,  перші 3 я б добавив, а далі Промінь, Бест фм, Мфм.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Vova.UA" post=15936Улюблені частоти модуляторщиків - 87,5 і 87,7
Ще популярний 97,5-97,8 діапазон.  
  •  

Ігор

у мого брата була улюблена 87,5.  
  •  

Радиоман

а чому? :blush:  
  •  

Ігор

Цитата: "Радиоман" post=15943
а чому? :blush:
при вмиканнів він налаштовується на 87,5 а про 87,7 не знаю.  
  •  

Radiostyle

Капець,як уже набридла та реклама на радіо Нет "реклама Вашої компанії протягом дня усього 35 грн/день.",та "підключайся не вагайся,інтернет від компанії Белком"  :angry: ,ну нехай би вже продав,та залишився як інтернет провайдер,ну ще й плейлист,ну крутять що попало,то класику,то поп,рок,шансон...,ну що це за станція,ні передач ніяких,ні програми поздоровлень,яка була раніше :nono:

І на рахунок Майдан тв,щось він пропав безслідно,дві неділі назад у кабельному Крокус-1,на частоті,там де раніше був Майдан тв,увімкнули у тестовому режимі канал наука 2.0,і на тій неділі вимкнули (частота пустує,доречі не одна,ще був МТВ Україна,вони його теж "прибрали",тепер голубий екран).
Так от може готується виходити в цифрі,та подавати заявку на конкурс,чи вже і не буде,цікаво,чи бест теж у цифру "піде",чи гаплик буде,ну взагалі,я вражений,як НРзТРМ притисла цифрою,то з області,немає нікого у мультиплекс :cry:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=15945Капець,як уже набридла та реклама на радіо Нет "реклама Вашої компанії протягом дня усього 35 грн/міс.",та "підключайся не вагайся,інтернет від компанії Белком
так. Я кожного разу коли чую цю рекламу, думаю: та скільки вже можна? Тільки мені здається 35 грн/день.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15947Тільки мені здається 35 грн/день.
Може,помилився,стверджувати не буду,завтра перевірю вточню.
Ось які відгуки на їх інтернет http://bcbiz.com.ua/firms/internet-belkom/ :D ,читай з кінця (там нові комментарі знизу вверх по даті)не вміють якісно послуги надавати,так їм і треба :lol:
Зато придумали картки оплати за послуги http://belcom.net.ua/support/paycard.php,щоб усіма способами грошей побільше здерти :angry:

Соррі трохи наофтопив :oops:  
  •  

Ігор

Ого :blink: а я про них краще думав. Таке в них і радіо! А з ваучерами там взагалі інше кодування.  
  •  

pavlo_r

З коментарів зрозумів, що в них ще й прив'язка до МАС-адреси. У нас так робить БЕСТЛІНК. Це означає, що якщо Ви купите новий комп, або до вас прийде друг зі своїм ноутом фільми покачати - нічого без сисадміна не вийде. Хоча які фільми при такій швидкості? Dial-UP якийсь. Невже все так погано?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "pavlo_r" post=15958Невже все так погано?
У данного провайдера так,про що свідчать відповідні комментарі  :|  
  •  

Ігор

Скинув посилання знайомому який хотів до них підключитися. Щоб подумав чи варто це робити?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=15963Скинув посилання знайомому який хотів до них підключитися. Щоб подумав чи варто це робити?
Правильно,краще попередити,чим потім шкодувати,бо як підключиться та побачить,що воно,та з чим його їдять :blink:, то потім важко буде відключитися,буде телефонувати,спочатку питатимуть,а чому,що не так,може щось інше запропонують,вдруге зателефонує,не братимуть слухавки,потім скажуть на данний час всі майстри зайняті і тд.,почнуть лапшу на вуші вішати,аби тільки не відключився.  
  •  

pavlo_r

Цитата: "Radiostyle" post=15961У данного провайдера так,про що свідчать відповідні комментарі  :|
Я про свою фірму теж ледь не щодня щось "хороше" чую. Але в нас нормою є скарга типу: "Низька швидкість інтернету, не більше 10 Мб/с." У кожного свої уявлення про якість.  
  •