Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Ігоре,привіт,почитай ПП  :drinks:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=17491Ігоре,привіт,почитай ПП  :drinks:
Привіт Денисе! Прочитав дякую :drinks:  
  •  

Radiostyle

Приблизительная зона охвата (физическое расстояние):
Русское в среднем до 22-25 км,
Хит фм 25-27 км,
Ретро фм, НРУ-1-й канал 30-32 км,
Стильное/Перец фм,радио Net 35-38 км.  
  •  

Ігор

Вирішив потестити прийом радіостанцій з БЦ в сторону Києва на дальність.
102,8 здалося Гребінках (ні на 2 ні на 1 не прийняв). Ретро в Саливінках набридло слухати на 1. Перець приймався на 4 - 5, трохи заважала Шарманка на 104 і при "першому спуску" (не знаю де це, але там є 2 глибокі спуски)  зникло далі з'явилася каша :(  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=17615(не знаю де це, але там є 2 глибокі спуски)
Один спуск є між Саливінками та Гребінками,там,ще якась маленька річечка,чи болотце,інший зразу на виїзді з Гребінок на повороті,вже як їхати на Ксаверівку (ну там ще Вінницькі стави в сторону від траси),і вже перед Бояркою (в сторону Києва,там в долині поворот на Круглик,коли їдеш в маршрутці і водій починає набирати крейсерську швидкість,то аж вуха закладає,від перепадів тиску
) і (якщо їхати в БЦ) поворот на Віту Почтову   ;)  
  •  

Ігор

За першим від БЦ з ліва стоїть будик і БС поряд з ним.
Я їх і запам'ятав тим що закладає вуха.
Другий, там якесь село, і табло де градуси показує, інші не такі глибокі.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=17634За першим від БЦ з ліва стоїть будик і БС поряд з ним.
Я їх і запам'ятав тим що закладає вуха.
Цитата: "Ігор" post=17634Другий, там якесь село, і табло де градуси показує, інші не такі глибокі.
Ну,так це ж Круглик,як їхати на Київ поворот (після спуку) направо,де котеджне містечко.
P.S Вибач Ігоре,не зрозумів,що таке БС?  
  •  

Radiostyle

На Кісс фм незначний перевіс на лівий динамік.  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=17644P.S Вибач Ігоре,не зрозумів,що таке БС?
"Базова станція" якогось мобільного оператора :)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=17648"Базова станція" якогось мобільного оператора :)
А,то це перед Пінчуками,де льотна школа 5-й океан,там ще буває вертольоти стоять,так?  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=17650А,то це перед Пінчуками,де льотна школа 5-й океан,там ще буває вертольоти стоять,так?
ні не там, хотя і там на якесь аномальне місце, коли небуло підсилювача то прийом з БЦ пропадав, а з Києва ще не починався.  
  •  

REX

Цитата: "Ігор" post=17648
Цитата: "Radiostyle" post=17644P.S Вибач Ігоре,не зрозумів,що таке БС?
"Базова станція" якогось мобільного оператора :)
Доречі, можливо це не по темі, але як визначити до якого  мобільного оператора належить базова станція? на вигляд деякі відрізняються друг від друга. Хто знає, напишіть, буду вдячний!!!  
  •  

Ігор

Якщо мачта БС біло-червона це київстар (імхо).  
  •  

REX

а якщо на даху будівель, або ще десь, як визначити? буває на одній щоглі 2 або навіть 3 станції.  
  •  

Ігор

Цитата: "REX" post=17660а якщо на даху будівель, або ще десь, як визначити? буває на одній щоглі 2 або навіть 3 станції.
можна по рівню сигналу і то ще не факт.
2 або 3 не можуть, це ж конкуренти. Наприклад у БЦ на приміщенні "БК Росава" зараз стоїть 3 щогли, у кожного своя. Також знаю ще одне таке. Але там 2 щогли, третій оператор по вуглам даху приміщення поставив, а четвертий на окремому.  
  •