Цитата: "Ігор" post=15687В мене раніше дівчина була що жила за 100 км від Києва в сторону Чернігівської обл. і там на дуже слабкий плеєр ловив Київський ефір в квартирі на першому поверсі ефір на 3. Ще одне їздив я в жовтні в до брата на присягу в Чернігівську обл, то Dj-fm увімкнув на плеєрі біля межі областей, і майже весь час слухав у стерео, хотя і були випадки що і пропадала хвиля. В Десні Чернігівської обл прийняв всі київські станції на 3. Це ще до того як я в плеєр впаяв підсилювач.
Ще одне свідчення того,що антени (більшість) направлені на північ або на північний-схід,і до БЦ майже нічого не "долітає",от мусиш використовувати всілякі способи покращення сигналу:підсилювачі,зовнішні антени,мідні дроти (особисто в себе на магнітолу накручена
)
А ще у сусідній кімнаті стоїть ноутбук,то коли він працює робить значні завади,і мати постійно каже:"Що комп'ютер працює?",бо не може послухати увечері радіо Ера.
То я думаю,що це блок живлення модему + блок живлення самого ноутбука таке роблять.