Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Ігоре, я мав на увазі що може ви слухали коли була вечірка "Ретро  фм".
Або йшов місцевий плейлист - місцеві люблять відхилитись від київського ефіру, самому більше подобається коли місцеві йдуть.  
  •  

Ігор

Цікаво, яка причина відсутності мовлення?  
  •  

Ігор

Цитата: "vital-fm" post=20070Ігоре, я мав на увазі що може ви слухали коли була вечірка "Ретро  фм".
Або йшов місцевий плейлист - місцеві люблять відхилитись від київського ефіру, самому більше подобається коли місцеві йдуть.
йде ефір з Києва. Місцева тільки реклама і пісня після неї. В них місцевий плейлист не дуже.

А от слухаю весь день Хіт фм, і не думав що в них в такий ідеальний місцевий плейлист. Та ще й за весь день день не помітив жодної повтореної пісні.  
  •  

Ігор

На Хіт фм йде ефір з Києва.  
  •  

Ігор

Сьогодні зранку на Хіт-фм відсутня місцева реклама і музика що закриває рекламу з Києва :super:  
  •  

Radiostyle

На Русском,Хит фм,та Ретро фм місцевий плейлист,на Стильному несуча,на Кісс вимкнено передавач,але звук якийсь проскакує.

P.S Цікаво,як зараз MX-си,та аналог.ефір показують?!  
  •  

mask@mail.ru

Цитата: "Radiostyle" post=20447На Русском,Хит фм,та Ретро фм місцевий плейлист,на Стильному несуча,на Кісс вимкнено передавач,але звук якийсь проскакує.

P.S Цікаво,як зараз MX-си,та аналог.ефір показують?!
Це все через погоду напевно! zzz  
  •  

Ігор

Так, через погоду.
А на УР1 погода не вплинула :)  
  •  

mask@mail.ru

Цитата: "Ігор" post=20449Так, через погоду.
А на УР1 погода не вплинула :)
Я просто припустив. Знав би, точно б сказав!  
  •  

Ігор

Цитата: "mask@mail.ru" post=20450Я просто припустив
Ви правильно припустили. У нас йшов сніг, і він вплинув на прийом із супутнка.  
  •  

Ігор

Перестав йти сніг, і відновився київський ефір на радіостанціях. На Кіс фм увімкнули передавач.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "mask@mail.ru" post=20448Це все через погоду напевно!  zzz
Угу,Ви праві  ;)
Соррі за офтоп.По кабельному майже всі канали глючать.  
  •  

Radiostyle

ЦитатаЛучший вопрос по итогам голосования Голосов: 205
Яриkk and Яриkk: Привет Cоня я занимаюсь вокалом уже почти год. Какие распевки вы используете для вокала? Нравится ли вам мой псевдоним?Хто был самым известным человеком, с которым вам приходилось встречаться?Какое впечатление от сайта E-motion? Расскажите про свою первую любовь)Спасибо)Без каких современных благ цивилизации Вы не сможете прожить и дня ? Сколько часов вам нужно поспать, чтобы быть в форме?какой гонорар вы получяете за 1 концерт Хотите ли вы начать продюсировать молодые таланты?Знаете ли вы город Белую Церковь?Билы ли там? Передайте Привет Яриkkу and Яриkkу (Ярик Гопаца)через чат буду очень благодарен. Я вас люблю жду нових песен и клипов.И ещо если не сложно можно автограф?Любимие телеведущие?
Соня Сотник: Здравствуйте!
К сожалению, пока не занимаюсь вокалом серьезно, поэтому никаких советов по этому поводу давать не могу.
Псевдоним ваш нравится, так зовут моего мужа.
Это Захар Бутырский, мой однокурсник, который в свое время встречался с Ясиром Арафатом. По-моему, это ему единственному удалось :)
Замечательный сайт. Если мне надо что-то узнать о мире гламура или поп-музыки, я обращаюсь к сайту e-motion.
Не бывает первой или последней любви. Любовь всегда должна быть как первая.
Я вообще бы жила с удовольствием без благ цивилизации.
Мне нужно поспать минимум часов 48. Поскольку этого не бывает никогда, достаточно вообще не спать.
У меня нет гонораров. И мы его еще не придумали.
Нет, не хочу.
Я знаю город Белая Церковь. Я там была.
Ярик, привет! :)
Наверное, Кларксон.
:super:  
  •  

Radiostyle

Там на форумі БЦ люди пишуть,що антени Зеонбуду розсташовані на комбікормовому заводі вул. Таращанська 196 ?!  
  •  

Ігор

Коли я їхав в маршрутці на мосту Леваневського, то бачив щоглу на цьому заводі(?). Якби можна було б зробити фото.
Денисе, а цей завод від тебе далеко?  
  •