Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

oldman

Цитата: "radiomen" post=22455Перебор ВЧ походу у них в Киевской студии, потому как сегодня слушал Ретро ФМ онлайн, так пришлось почти полностью на колонках убрать ВЧ, а то аж уши резало.
Да, точно. В онлайне тоже больше высоких.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "oldman" post=22441А Вы там не можете сравнить, как из киева идёт Ретро на 92,4 и как в БЦ?
Тільки що слухав та порівнював звучання,то Київ трохи більше НЧ ніж Білоцерківська ретрансляція.
Так,дійсно в інтернеті теж ВЧ трохи більше ніж було,і якісь посторонні звуки,при розмовах ведучих,ніби мікрофон "захлинається".  
  •  

Ігор

Зараз ВЧ менше ніж було зранку (імхо).  
  •  

oldman

Цитата: "Ігор" post=22501Зараз ВЧ менше ніж було зранку (імхо).
То наверное у вас местные уже прикрутили немножко.
Со спутника пока так и идёт, с подъёмом ВЧ.
Может оно со студии у них красиво выходит, но на ретрансляторах теперь получилась кака. Во всяком случаи, там, где ещё не подкорректировали.  
  •  

Ігор

У Києві звук нормальний, а в БЦ багато ВЧ. Це схоже на звук  який я тільки що отримав коли підключив автомагнітолу до компа.  
  •  

Radiostyle

На радіо Нет знову несуча,ну скільки можна  :angry: треба лишати ліцензії :lol:
Так,а на Ретро відчутно побільшало НЧ.  
  •  

Yuriy

Цитата: "Radiostyle" post=22531На радіо Нет знову несуча,ну скільки можна  :angry: треба лишати ліцензії :lol:
Був "Net", стала "Мелодія",це робиться дуже швидко.  
  •  

Ігор

Цитата: "Yuriy" post=22537Був "Net", стала "Мелодія",це робиться дуже швидко.
на крайній випадок нехай вже хоть так. Хотя мені Мелодія нецікава.

6:00 на 104,3 ще несуча  
  •  

Ігор

Почався Наppy ранок, який вони ведуть не в студії, і звук став спотворений. Та ще й щось заважає.

Ура налаштували.  
  •  

Ігор

Відновлено мовлення на 104,3.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Yuriy" post=22537Був "Net", стала "Мелодія",це робиться дуже швидко.
Може в когось і швидко,але не в нас,в нас темпи повільні  :|  
  •  

oldman

Ооо, ну, вроде бы с ВЧ на Ретро уже всё нормально.  
  •  

Ігор

Звук :super: кращий за той що був раніше.  
  •  

oldman

Йо-маё. Беру свои слова обратно. Дома послушал на другой приёмник, всёравно на Ретро много ВЧ и провал в средине.
Почему-то на разные приёмники, разный результат. Хотя раньше всё было нормально.
Кому-то в Киевской студии нравится, когда режет по ушам.  
  •  

Ігор

В самому Києві звук нормальний.
І на різних телефонах звук теж різний. Зараз не можу звикнути до ще одного телефону.

18:00
Послухав новини на Ретро порівнював Київський, і Білоцерківський, було багато ВЧ. Потім почалася пісня стало все нормально навіть ВЧ зникли, на наступній пісні ВЧ стало більше чути але звук нормальний. Може це все залежить від писні і програми?
Потім на джинглі ВЧ були слабі, але з НЧ мені здалося що навіть трохи перебор. Почалася пісня НЧ стали в нормі, а ВЧ стало більше.
Це я слухав із БЦ. На новинах порівнював БЦ і Київ.  
  •