ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

RadioS

я мав на увазі львів за 40  км, із-за складного рельєфу місцевості там не всі станції зі львова примаються, особисто я не рахував що ловиться а що не ловиться знаю одне що в маркетах там люблять слухати наше радіо та мелодію на приймачах до антени яких прив'язано ще 5 метрів дроту  
  •  

neekeri

RadioS вірно каже. Через особливості рельєфу в Перепишлянах прийом станцій зі Львова дуже складний, є місця де взагалі відсутній, це я про мп3 плеєр і звичайні побутові радейки. Саме через особливості рельєфу та відсутність вежі з якої, в такому випадку, можна би було там мовити, Фм Галичина і не розпочинає там мовлення. А в кого є сумніви щодо особливостей рельєфу та викликаних цим складнощів прийому, може поїхати й промоніторити цю справу особисто.
  ;)  
  •  

admin

вежа, як мінімум одна - енергетиків, але кажуть що багато грошей бажають (це все є на цьому форумі)
але складний рельєф має свої особливості, можна вибрати найбільший пагорб і встановити свою вежу (як роблять мобільні оператори), для Перемишлян вистачить + суборенди висоти іншим (якщо у Перемишляних з вежами не дуже то бажаючи будуть).
Усе в руках Галичини, але простіше за усе жалітися.
Галичина коли на конкурс йшла, що не знала про відсутність веж у Перемишлянах?
Тоді Менеджмент - 0, інакше чисто хохляцька позиція - частоту триматиму, але мовлення не буде....ж  
  •  

neekeri

Все вірно Ви кажете. Додам тільки, що "ФМ Галичина" брала фактично "пакетом" частоти у Львівській області виставлені тоді НацРадою на черговому деребані частот (конкурсі) і їм було тоді не так суттєво Перемишляни чи Пустомити, головне - отримати частоти. Отримали все на що подавались окрім Львова. А далі собі вже посипай голову попелом, розбудовуй мережу. все ж зробили, РДС всюди присутній, а от з Перемишлянами є проблеми, але це проблеми з погляду Галичини і їхніх комерційних прорахунків, не вигідно їм такі затрати, вежу будувати, рекламний ринок Перемишлян наряд чи хоча б колись це окупить.
Звісно, в такому випадку вони б мали віддати частоту в резерв НацРади, або подати заявку на перенос частоти.. але... але тут Ви знову маєте рацію, така позиція - "і сам не гам, і іншому не дам".  
  •  

admin

де юре, якщо пам'ять мені не зраджує, частоти були кожна окремо  
  •  

Vova.UA

Сьогодні вдень ТБ і радіо у Львові нормально працювали ???
Десь в обід бачив, як монтажники-висотники біля вежі крутились. І ще люди з "львівського телебачення" теж там з якимись кабельками носились.

Кілька фоток, (вчорашніх) може кому треба буде )

http://www27.zippyshare.com/v/5795758/file.html  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

neekeri

Живу і працюю метрів 500 від ЛОРТПЦ, на вежі нікого не помітив.
Певне й дня не минає, щоб на неї не глянув, хоч не хоч, а в очі лізе))

104.7 та 102.1 сьогодні працювали добре, дівчата в офісі постійно слухають)
 (Vova.UA вдале фото їхньої антени зробив)

Хоч до вежі 500 метрів, ніколи не чув ніяких дзеркальних частот, ніякого звукового тракту телеканалів, і не помічаю ніякого лідерства по прийому 91.1, приймається чисто і впевнено на рівні з іншими фм-станціями.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "neekeri" post=5968і не помічаю ніякого лідерства по прийому 91.1, приймається чисто і впевнено на рівні з іншими фм-станціями.
Ахаха )))))) Та ясно, що біля вежі все йде на ура.
А якщо вже поїхати навіть не за місто, а наприклад, на Сихів, чи в Рясне, то зразу видно, хто чим дихає. Вірніше, хто що випромінює. Це я про прийом на мобільні пристрої.
А люди біля вежі були десь в районі 11-12 дня.

П.С. Співчуваю людям, який приходиться жити і працювати біля тої великої мікрохвильовки.  
  •  

neekeri

Цитата: "Vova.UA" post=5970Там сигнал такий, що ппц! В мене в центрі Львова плеєр на 91,1 РДС показує навіть коли наушники відключені  :blink:

Ну, та вулиця Підвальна, про яку я говорю, то і є центр Львова  ;)

Цитата: "Vova.UA" post=5970П.С. Співчуваю людям, який приходиться жити і працювати біля тої великої мікрохвильовки.

А я співчуваю жителям Сихова і Рясного, кожного ранку, як вони добираються на роботу і кожного вечора, як вони добираються додому  ;)  
  •  

Vova.UA

Цитата: "neekeri" post=5973А я співчуваю жителям Сихова і Рясного, кожного ранку, як вони добираються на роботу і кожного вечора, як вони добираються додому  ;)
Ті проблеми мені знайомі, бо кожен день їжджу до Львова на роботу ...  
  •  

Sanio

Оновлена інформація про реальні потужності передавачів радіомовлення в цеху УКХ Високий Замок:
88,6 - 500 Вт
89,7 - 500 Вт
91,1 - 870 Вт
91,5 - 500 Вт
101,3 - 205 Вт
101,7 - 560 Вт
102,1 - 102 Вт
102,5 - 900 Вт
103,9 - 910 Вт
104,3 - 620 Вт
104,7 - 1020 Вт
105,4 - 850 Вт
106,0 - 950 Вт
107,2 - 870 Вт
Встановлено передавач ДП "Новий Обрій" і все готово для початку мовлення на 91,9 МГц, підключено до моста складення 89,7 МГц + 106,0 МГц + 107,2 МГц і антени "Нашого радіо"!
Новий передавач на 89,7 МГц "ФМ Галичина" потужністю 1000 Вт, але працює на 500 Вт

21 ТВК - "Новий" + "Люкс" - працюють три блоки по 100 Вт кожний, загальна потужність виходить таки 300 Вт! Власником обладнання є ТРК "Люкс"!  
  •  

admin

Цитата: "Sanio" post=6092Встановлено передавач ДП "Новий Обрій" і все готово для початку мовлення на 91,9 МГц, підключено до моста складення 89,7 МГц + 106,0 МГц + 107,2 МГц і антени "Нашого радіо"!
це 4*AJ1E?  
  •  

Sanio

Антена АСР1, квант-ефірівська, з коеф. підс. 4,5 дБ
Щодо моста, то спочатку стоїть фільтр на 107,2 МГц+106 МГц "Мелодії", потім зірка з трьох фільтрів 89,7 МГц, 91,9 МГц, 106+107,2 МГц. "Новий обрій" поставив свій фільтр на 91,9 МГц, все інше було вже раніше. Також передавач у них не квант-ефірівський, а італійський (не РВР-Електроніка) чи американський!  
  •  

admin

АСР1???
я щось подібного на сайті Кванту не бачу!!!  
  •  

Vova.UA

Цитата: "Sanio" post=6092Новий передавач на 89,7 МГц "ФМ Галичина" потужністю 1000 Вт, але працює на 500 Вт
Може планують піднімати ??? Було би непогано, ато по місту місцями сигнал не дуже ...

Цитата: "Sanio" post=609221 ТВК - "Новий" + "Люкс" - працюють три блоки по 100 Вт кожний, загальна потужність виходить таки 300 Вт!
Оце вже більш схоже на правду... Але всеодно в мене 21 твк "здох" ще минулої зими  :(

Шкода, що Кісс так мало видає  :S  
  •