ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

neekeri

Цитата: "admin" post=6252наче 91,1+100,8 MHz - 6*AJ1E

певне таки ні. у Львівської хвилі та ТРК МАН окремі антени.

на мою думку антена "Львівської хвилі" 100,8 це Квант-Ефірівська 6*АСВП на оглядовому майданчику десь140 метрів.

а ТРК "МАН" 91,1 це RVR 6*AJ1E біля антени "Заонбуду" десь 75 метрів.

виходжу з того, що антена RVR 6*AJ1E з'явилась там років 5 тому, а Квант-Ефірівську 6*АСВП я бачив на вежі набагато раніше.

Цікаво би було почути думку Sanio щодо цього.

Фотки я зроблю  
  •  

admin

ЦитатаАнтени, що розташовані на висоті 140 м. над землею та два передавачі (на частотах 100,8 мГц та 66,26 мГц) потужністю по 1 кВт. кожен, забезпечують впевнений прийом нашого стереосигналу у межах Львова та області.

http://www.lwr.com.ua/index.php?action=menu&id=1  
  •  

Vova.UA

ФМ Галичина тепер ідентифікується як фольклорна станція (нарешті)  :lol:
Оте ІНФО щось ніяк не вписувалось, більше Ері пасує.

Потім попробую з інших міст виловити.

На Роксі теж є PTY - Rock Music, але з'явилося тільки в центрі, вже на стрийській не було, а основний текст взагалі на плеєр не ловиться. Напевно сигнал РДС в них дуже слабий, або якийсь нестандартний.  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Vova, можете зараз 107,2 перевірити? В мене не приймає, мабуть погасили.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "pavlo_r" post=6393Vova, можете зараз 107,2 перевірити? В мене не приймає, мабуть погасили.
Ось і все, БОБІК ЗДОХ !  :evil:  :evil:  :evil:  
  •  

pavlo_r

Ну-ну. Завтра можуть включити. Та це малоймовірно.  
  •  

Vova.UA

Доречі, після відключення Мелодії в мене вдома Національне радіо на 106,9 чути не тільки на Дегені, але і на Кіро.
Звучок там, правда, трохи зіпсувся останнім часом. Так само - із Добромиля - трохи хрипить.  
  •  

Lawyer

12 ТВК у Львові (4 години мовлення) отримала Львівська ОДТРК. Компанія вже має 16 годин на добу на цій частоті, окрім неї на там мовить ТОВ ТРК «Міст ТБ»  (4 години на добу). На перемогу також претендували ТРК «Галичина» та «Львів - ТБ». Остання телекомпанія також мовила на цій частоті, але у червні 2011 року їй не продовжили ліцензію через три не скасованих Національною радою попередження (травень 2008 року, вересень 2010-го і січень 2011 року).  
Надо же! ОГТРК пошла в рост  
  •  

Shurik

Там будет ZIK-TV не более того))) Рост весьма условный  
  •  

Lawyer

Все же лучше, чем если Мост ТБ реально завладела бы временем по лицензии, а так, рано или поздно их всё равно попрут и останется у них 4 часа  
  •  

neekeri

дали самому "пасивному" мовнику. а, що ви хотіли? ОДТРК канал державний, а значить чемний  ;)

PS/ хоча, моя б воля, я би й ті 4 години, що зараз за ЗІКом теж 12-тому каналу відав, хай би мовив собі 24 год. Це б було справедливо. Ну не сприймаю я коли 2-3 телеканали ділять один ТВК, а 12-тий канал виділявся саме під ОДТРК.  
  •  

Vova.UA

ЦитатаТРК «Галичина»
Вже їм радіо мало  :P  
  •  

Vova.UA

От поясніть мені дурному: Якщо Супер і Галичина йдуть з одної антени, і з однаковою потужністю, то чого в мене вдома Супер нормально йде на Дегені зі складеною антеною, а Галичину в тій самій точці ледве чути  :dry:  :huh:  :ohmy:  
  •  

admin

Цитата: "Vova.UA" post=6710От поясніть мені дурному: Якщо Супер і Галичина йдуть з одної антени, і з однаковою потужністю, то чого в мене вдома Супер нормально йде на Дегені зі складеною антеною, а Галичину в тій самій точці ледве чути  :dry:  :huh:  :ohmy:
я особисто, тобі ані реальної потужності ані реальних мостів складання не можу нажаль гарантувати  
  •  

SFC

любой мост сложения вносит ослабление. все зависит от схемы моста или цепочки мостов (т.н. комбайнер). если мостовая схема не сбалансирована или не сбалансирована мощность на каждом из входов схемы сложения, то и на входе афс будут различные уровни.  
  •