ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

kopop

Навіщо вони цю нещасну частоту перекуповують краще б просто зробили її «Раніше задіяною частотою».
  •  

vital-fm

"Еко радіо" є в списку онлайн радіостанцій на сайті.
  •  

kopop

•  

vital-fm

Маячня. Вже пускали на 104,3. Тим більше пріоритетним для "УРГ" є "Перець", і Дніпропетровськ цьому яскравий приклад.
На рахунок "БРГ" логічно було б запаралелити "Шансон" зі Стриєм, якщо вони придбають цю частоту, під "Шарманку" вони не купують останнім часом, або ж на неї будуть переоформлятти, якщо з конкурсу частоту для "Шансону" в тих містах, де тільки він присутній, візьмуть.
  •  

Vova.UA

Цитата: "kopop" post=37571Пустили б на 107.2 МФМ
ага , вже...  :|
Цитата: "vital-fm" post=37574"Шансон"
:sick:
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sohok

Цитата: "Vova.UA" post=37576
Цитата: "kopop" post=37571Пустили б на 107.2 МФМ
ага , вже...  :|
Цитата: "vital-fm" post=37574"Шансон"
:sick:
Я все таки надіюсь що на 107.2 фм буде еко радіо і у львові буде хоч одна радіостанція, на якій цілодобово буде україномовна музика
  •  

Yuriy

А можливо на 107.2 з'явиться радіостанція ЛОДТРК. Їм дуже потрібна частота у Львові.
  •  

pavlo_r

Сумніваюсь, що державна структура перекупить частоту чи домовиться про ретрансляцію. Але я б не був проти такої ідеї. Для мене радіо Поділля-Центр є хорошим прикладом того, що ОДТРК можуть робити непоганий, конкурентний продукт. Гарна якість звуку +  непогане покриття (передавач на телевежі) і здебільшого вдало наповнений плейлист - це державне Поділля-Центр. Ще можу згадати радіо Сокаль. Там наче комунальна форма власності, але станція супер, особливо якщо врахувати, що мовить з райцентру.
  •  

sohok

Хто знає чому на еко радіо транслюють програми радіо свобод.а Еко радіо не працює ж на фм ,для чого йому радіо свобода в інтернеті
  •  

vital-fm

•  

vital-fm

До прикладів Павла додам ще радіо "Таврія".
Але не віриться, що ОДТРК придбає у київських власників частоту, їм легше на конкурсі взяти за одну лише гарантію в 10% від збору, ніж купувати за повну вартість +навар.
  •  

kopop

Можливо на 107.2 буде ретранс радіо Марія з києва.
  •  

Sanio

Кажуть, що колишні слухачі ефірного "Еко" звикли до "Свободи", тому вони і зараз не проти слухати новини та програми від "Свободи" в потоці "Еко-радіо"!
  •  

Sanio

Цитата: "kopop" post=37597Можливо на 107.2 буде ретранс радіо Марія з києва.
Це малоймовірно і навряд чи "Марія" потягне фінансово таку співпрацю. Думаю, що швидше буде або "Мюзік-радіо", або таки "Еко-радіо" повернеться, тим паче, що станція продовжує мовити в інтернеті.
  •  

kopop

Згоден, але ця станціЯ (радіо Марія) католицька, а у Львові наскільки я знаю, багато католиків, можливо їй допоможе Ватикан.
  •