ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Так, почалось. Ой не просто їм російською говорити.
  •  

corazon

А хтось зробив запис цієї російськомовної передачі? Я хотів би послухати.
  •  

Slushatel

Цитата: "corazon" post=37223А хтось зробив запис цієї російськомовної передачі? Я хотів би послухати.

Уже є на офіційній сторінці Львівської хвилі вконтакті!
  •  

pavlo_r

Влодко Лучишин на Facebook:
ЦитатаТворчість наших слухачів, спричинена акцією "Удар в душу" (Російський четвер на "Львівській Хвилі")
  •  

Vova.UA

А Владімірскый централ в маршрутці звучав так душевно ....
=)
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Sanio

Цитата: "Левандівка" post=36988Не працює 67,04 зі Львова!
Профілактика на 67,04 МГц і на 68,99 МГц буває ледь не щопонеділка до 14 год.
Також вже розпочалося тестове мовлення радіо "Еммануїл" на 67,82 МГц!
  •  

vital-fm

А про 107.2 нічого невідомо?
  •  

Slushatel

Цитата: "Sanio" post=37305Також вже розпочалося тестове мовлення радіо "Еммануїл" на 67,82 МГц!

Я щось не можу найти це радіо у себе, чую лише УР-1 та Промінь, а Еммануїл не можу найти :dunno: Може мовлення тимчасово відсутнє
  •  

admin

•  

vital-fm

Владе, можна на 12-му каналі ОДТРК зробити помітку, офіційна ретрансляція 3 години.
Рішення 2052.
  •  

admin

•  

vital-fm

•  

Гвоздецкий

Сейчас нахожусь в Трускавце, вчера, когда ехал поездом, а также по прибытии проверил 936 кГц - работает с 5.27 утра, вероятно, до 1.00 - не проверял.
  •  

Vova.UA

Цитата: "Slushatel" post=37326Я щось не можу найти це радіо у себе, чую лише УР-1 та Промінь, а Еммануїл не можу найти
Зараз теж не чути.

Проїжджав сьогодні за кілька км. від Нового Роздолу і зацінив трансляцію Супер-радіо. По рівню сигналу - майже як Галичина, але вроді чуть краще. А от по якості звуку - помітно краще. На Галичині тадиційно високі частоти "ніякі".
По поводу прийому станцій з Добромиля - трохи сумніваюсь, що там їх добре чути ...

П.С. З понеділка їду у відрядження в Жидачів. Фільмувати місцевий прийом (радіо) ??
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

•