ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

•  

Гвоздецкий

•  

Vova.UA

Останній раз, вертаючись з Жидачева, додав  104,1 і 107,6 з Н.Роздолу в пресети і дорогою порівняв рівні сигналу. Місцями сигнал на 104,1 був сильніший на 8-10dBu. При тому, що потужності (теоретично) однакові. Мабуть на "Галичині" як завжди - втулили тільки 2 диполі, а на "Супері" - як в людей - мінімум 4.
В Жидачеві (не всюди) на Деген можна слухати львівські ФМ-ки (детальніший огляд буде пізніше). Але там, де я був, були якісь сильні перешкоди (тріщання) тому чисто йшли тільки 104,1, 107,6, 107,9.
Вдалося зловити поляків.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Vova.UA

Сьогодні поки сидів в офісі швиденько покрутив приймач у Львові на Сихові. Кругом були багатоповерхівки, і відкритий вид на Високий замок. Прийняв Ретро 100,2 - на тверде 4, RMF FM 107.7 - на 3+, PR2 87.6 і Галичину 102,9 - на 3-. Більше нічого не ловилось, може просто місце таке ...

Випадково глянув фотки в Підбужі і Бориславі - мені здається - там фотки одної, і тієї ж вежі (по релейкам видно - все так само). Відрізняється тільки та тьмяна фотка на сторінці Борислава, там і антену 2-го діапазону видно (Інтер 3ТВК)
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

Маєш рацію, 2 фотка не Бориславська
  •  

pavlo_r

Львівській хвилі - 20 років. Фото та звіт з концерту

Радіо Львівська хвиля відсвяткувала свій 20-ий день народження грандіозним концертом в Оперному Театрі 28 листопада.
  •  

sohok

Незабаром ЕКО-радіо розпочне мовлення у Львові на 107.2 фм.
  •  

sohok

Незабаром ЕКО радіо розпочне мовлення у Львові на 107.2 фм
  •  

pavlo_r

•  

admin

•  

pavlo_r

sohok, якого Ви постійно дублюєте одне і теж повідомлення у різних темах? Щоб модераторам нудно не було?
  •  

sohok

Про мовлення еко радіо мені сказав знайомий який  працює на еко радіо
  •  

NDitrix

Ну любить людина українську музику тому й тішиться. В любому випадку ця радіостанція знайде свого слухача, головне щоб вона не була нудною.
  •  

pavlo_r

Я теж люблю українську музику і не проти повернення Еко-радіо, але до чого тут дублювання постів? Я регулярно "чищу" дублі цього користувача в різних темах
  •  

Slushatel

Цитата: "sohok" post=38251Незабаром ЕКО-радіо розпочне мовлення у Львові на 107.2 фм.

Хороша радіостанція, особисто буду радий її слухати в ефірі на 107,2 Фм. Там, здається, треба їм переоформити ліцензію під позивні і концепцію Еко-радіо
  •