ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Зараз слухаю Еко-радіо в онлайні. Непогана якість звучання і наповнення плейлиста. Передаються навіть назви пісень, які йдуть в ефір зараз. Шкода, що мій онлайн "приймач" відображає кирилицю кракозябрами(((. Дуже сподіваюсь, що вони справді запустяться на 107,2 і що звучатимуть там краще чим це було колись на 89,7
  •  

Vova.UA

103,3 - пуста несуча весь день.

Зі сторінки Нового Роздолу слід видалити прийом 105,6 і 92,5 - ловиться тільки 92,5 Дегеном з повною антеною, і то - на 1-2.
А от 88,7 НРУ з Підбужа ловитися на пів антени, ну і 103,3 - теж десь на тверде 3/3+ : можна обі станції добаувити з поміткою "слабкий сигнал"
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

kopop

я зараз слухаю еко фм онлайн,гарна музика в них!!!!! :super:
  •  

Vova.UA

Цитата: "Vova.UA" post=38686103,3 - пуста несуча весь день.
Уже відновили мовлення, але (здається) звук став чуть тихіше.

По поводу стрийських станцій:
У Жидачеві (25 км) обі станції (Стрий ФМ 101 і Галичина 107,9) приймаються практично однаково, причому - не дуже добре, залежно від місця - на 3-4. При тому що на 101 потужність в рази більше, та й диполів у них 8 штук.
А от у мене вдома (десь 50 км) 101 місцями можна прийняти на телефон, а 107,9 - тільки на хороший приймач. Чому така різниця в прийомі в різних місцях - невідомо ...
  •  

pavlo_r

Цитата: "Vova.UA" post=38862Чому така різниця в прийомі в різних місцях - невідомо ...

Рельєф місцевості, як варіант.
  •  

Vova.UA

Цитата: "pavlo_r" post=38868
Цитата: "Vova.UA" post=38862Чому така різниця в прийомі в різних місцях - невідомо ...

Рельєф місцевості, як варіант.
Траса рель'єфу Стрий-Пустомити гірша за Жидачівську, і тут все нормально: більша потужність + більше диполів = кращий прийом. А в Жидачеві, який в 2 рази ближче - прийом однаковий (однаково невпевнений).
Я більше схиляюсь до варіанту з направленістю антен: на 101 , якщо мені пам'ять не зраджує, по 4 диполя на схід і захід, а от що там в Галичини - не пам'ятаю, тай бачив їхні антени тільки один раз, і то - здалека.
  •  

Vova.UA

На Радіо Рокс не працює лівий канал.

Зробив трошки кращу фотку РРС у Миколаєві: знову з вікна авто,але вже кращий ракурс. Можна замінити ту, що на сторінці Львівської області
http://i.piccy.info/i7/b29bba15236687a736aa3920bab0d01c/4-50-299/40350762/IMG_2691.jpg
  •  

corazon

Ще не відомо нічого про дату запуску Еко-радіо?
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Вчора після 19:00 приймав "Хвилю гір" 106,2 МГц (м.Долина Іванофранківської обл) біля Сільпо на Науковій. Прийом на автомагнітолу. Йшло в стерео з невеликим шумом.
  •  

Focs

Цитата: "igor0x2dcom0x2dua" post=39472Вчора після 19:00 приймав "Хвилю гір" 106,2 МГц (м.Долина Іванофранківської обл) біля Сільпо на Науковій. Прийом на автомагнітолу. Йшло в стерео з невеликим шумом.

маю відео прийому цієї ж станції з перехрестя Стрийська-Наукова, прийом на 4+
  •  

Crossovok

Интересно, качество звука Эммануила не улучшилось?
  •  

Vova.UA

Цитата: "Crossovok" post=39585Интересно, качество звука Эммануила не улучшилось?
Та вроді так, як було + добавився фон 50Гц.
  •  

corazon

Нічого нового не чути про Еко-радіо?
  •  

Igor76

•  

Slushatel

Цитата: "Igor76" post=39988На 55-річчя ЛОДТРК перетвориться на «ТРК Львів»
вже є в ефірі новий логотип - «ТРК Львів»

Ось ще одне джерело разом з логотипом ТРК ЛьвівЛьвівська ОДТРК змінює концепцію мовлення, назву і логотип
  •