ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Завтра Святвечір, а тут хтось запевняв, що до Різдва запустять трансляцію ;)
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

NDitrix

Недавно переглядав інформацію по Дрогобичу і Бориславу, бачу пораховані частоти. Цікаво чи будуть виставлені деякі на конкурс ближчим часом.
  •  

Zheka

ЦитатаПрорахована частота - означає, що на цій частоті можна мовити і теоретично мовлення на цій частоті нікому не заважатиме.
Ці частоти прораховані УДЦРом та скоординовані на міжнародному рівні завдяки ITU (International Telecommunication Union).

Що буде з цими частотами?

Їх можна виставити на конкурс (коли цього забажає Національна Рада з питань телебачення та радіомовлення), хтось виграє цю частоту і буде мовити. Але може бути так, що ці частоти залишаться у державному резерві.

Чому серед прорахованих частотах є такі, що знаходяться у діапазоні 4-го та 5-го ТВК?

Тому що Україна рано чи пізно має перейти на цифрове мовлення, 4-й (84-92 МHz) та 5-й (92-100 МHz) ТВК теоретично мають бути звільнені для FМ мовлення.
  •  

NDitrix

•  

admin

•  

Vova.UA

Цитата: "NDitrix" post=41852Недавно переглядав інформацію по Дрогобичу і Бориславу,
Я теж недавно переглядав, і от що побачив:
100.5 Прорахована частота - Підбуж (Дрогобицького району)   
100.5 Прорахована частота - Самбір
100.5 план Львівське Радіо - Старий Самбір
+ працююче 100,6 у Трускавці
і отримуємо жахливу електромагнітну кашу для тих , хто живе в тому районі.  :nosuper:
Не знаю як буде в Самборі, а з Підбужа і Ст. Самбора сигнал далеко долітає.
  •  

admin

стривай
я переміщення прорахованих частот не відслідковую
це може одна і та сама частота їздить туди-сюди
  •  

Focs

Останнім часом проїзджаючи Винники помітив, що KissFM в місті взагалі не прийматися або приймається з такими перешкодами як в Сколе, рухаючися від Винник в бік Сихова станція приймається нормально біля Львів Арени. Рухаючись від Винник в бік Дублян таких проблем нема, так як постійно видно вежу Високого Замку. Склалось враження, що сигнал на Кіссі став слабким або слабшим або ж в Винниках є якась конкретна перешкода. На інших частотах такого не помічав. Хтось щось зауважував?
  •  

Vova.UA

Ну так Винники закриті від Львова горами, тому і сигнал гірший. А в Кісса сигнал порівняно з іншими станціями дійсно - неважний ...

П.С. Сьогодні біля ДБК на Зеленій прийняв Галичину на 102,7. Неочікувано, правда в магнітоли досить хороша селективність, Сокаль 101 хоч і йшла слабо, але практично без перешкод від 100,8, мій ДЕ1103 так не може ))) Ще прийняв Lublin 103.2
  •  

pavlo_r

Кісс ФМ останнім часом справді почав прийматися не дуже добре. Ослаблення рівня сигналу (в точці прийому, а не передачі :) ) протягом певного часу спостерігаю як в Жовкві так і в Буському р-н. Гадаю в таблиці навпроти 104,3 можна поставити якусь помітку. Наприклад "впевнений прийом тільки у Львові та передмісті".
  •  

Focs

Цитата: "Vova.UA" post=42165Ну так Винники закриті від Львова горами, тому і сигнал гірший. А в Кісса сигнал порівняно з іншими станціями дійсно - неважний ...

П.С. Сьогодні біля ДБК на Зеленій прийняв Галичину на 102,7. Неочікувано, правда в магнітоли досить хороша селективність, Сокаль 101 хоч і йшла слабо, але практично без перешкод від 100,8, мій ДЕ1103 так не може ))) Ще прийняв Lublin 103.2

На своїй штатній сузуківській магнітолі біля ДБК крім зазначених станцій приймаю на 2+ Наше радіо 103,5 і 103,3 Сколе. На рахунок Винник слушне зауваження, але все ж таки колись там прийом був набагато кращий.

ЦитатаКісс ФМ останнім часом справді почав прийматися не дуже добре. Ослаблення рівня сигналу (в точці прийому, а не передачі  ) протягом певного часу спостерігаю як в Жовкві так і в Буському р-н. Гадаю в таблиці навпроти 104,3 можна поставити якусь помітку. Наприклад "впевнений прийом тільки у Львові та передмісті".

Те саме можу сказати рухаючись в бік Стрия. Колись РДС впевнено приймався до самого Стрия. Потім увімкнули 104,1 - РДС приймався до Миколаєва, а тепер буквально доїжджаєш до Деревача і все, сигнал якби затухає.

Колись як я жив в Жовкві, то така ж картина була з прийомом 101,3/103,9 АвтоФМ, в момент зміни частоти та подальшого використання 103,9 з вежі над цирком. а от коли вони переїхали на Високий Замок стало набагато краще.
  •  

Qolo

Розклад виходу програм львівського виробництва канала "24"
http://lviv24.com/home/showAir.do
  •  

Sergey 89

Ось знайшов як розшифровується телеканал "ZIK"
http://uk.wikipedia.org/wiki/ZIK
Додайте на сторінку телеканала.
  •  

Vova.UA

Був у відрядженні в Самбірському районі, Дубляни. майже на кордоні з Дрогобицьким.
Нарешті зміг нормально зацінити якісь мовлення УР1 88,7 - звучить досить непогано, чисто. Еру львівську глушить повністю.
На 106,9 теж звук став краще, чистіше.
Звучання обох державних радіоканалів у Добромилі мені не дуже подобається :/ Стидалися би на Перемишль так мовити )))
На сторінку Самбора треба додати прийом 102,7 зі Ст. Самбора (дивно що не було занесено, це ж близько)
На 101,4 Твоє радіо чогось барахлить РДС, при хорошому сигналі помилки, і довго міняються слова.

Львів у моїй кімнаті приймався погано, 60 км, другий поверх. Найкраще РуРа і Мелодія.
Ще замітив, що рухаючить зі Львова в сторону Самбора в першу чергу псується прийом 89,7, 105,4 і 106 ФМ
  •  

sohok

Скажіть коли закінчується рік ,як видали ліцензію радіо лайф на 107.2 фм у львові і якщо радіо лайф не почне роботу до закінчення року ,як видали ліцензію то в них заберуть ліцензію чи ні
  •