ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

якщо наприклад є технічні проблеми - то не заберуть
  •  

vital-fm

Переписка з НР про відтермінування дати початку мовлення теж може бути, а може, як 24 або "4ю" розпочнуть мовлення в останній день перед кінцем року з дати рішення.
  •  

Slushatel

А хто знає чи мовить вже Шансон в Стрию та Кам*янко-Бузьку?
  •  

pavlo_r

Не думаю, що в Кам'янці вже мовить, в Жовкві я цю частоту не чую.
P. S. Slushatel, правильно пишеться Кам'янка-Бузька, назва похідна від Буг - бузький, але місто Буськ, а не Бузьк як часто пишуть
  •  

Vova.UA

Хммм, хтось ще сумнівається що 90,4 перенесуть у Львів ?
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Я не сумніваюсь, просто відповідав на запитання.
  •  

Vova.UA

Щойно помітив значне погіршення прийому деяких станцій зі Львова у Пустомитах, а саме Ера, Рокс, Галичина, Мелодія і Супер. Навть на Дегені йдуть з шумом. Може якась перешкода... або на Високому замку щось чарують. Вдень радіо не слухав.
  •  

pavlo_r

Жовква: Все нормально. Ера йде навіть краще як завжди. Галичина та Рокс навіть телефоном добре приймаються. Ера і Мелодія трохи шумлять, але деген витягує і їх на тверду 4-ку
  •  

NDitrix

А що, є інформація про перенос?
  •  

pavlo_r

Перенос чого? А зрозумів. Ні інформації нема, просто є велика ймовірність, що так і буде (достатньо згадати Харків і Кременчук). Вважайте це тоталізатором без грошових ставок :)
  •  

sohok

Цитата: "pavlo_r" post=43711Перенос чого? А зрозумів. Ні інформації нема, просто є велика ймовірність, що так і буде (достатньо згадати Харків і Кременчук). Вважайте це тоталізатором без грошових ставок :)
А 107.2 фм вже відомо коли почне мовлення чи ще нічого не відомо
  •  

velychko.op

•  

Vova.UA

Цитата: "Vova.UA" post=43703Щойно помітив значне погіршення прийому деяких станцій
Упс ... здається то мій трансміттер почав фонити  :blush:
Раніше такого не було...
  •  

Focs

Хотів спитати, що кому відомо по частоті Галичини в Перемишлянах? Чи ліцензію аналювали? Чи може радіостанція ще має бажання там запускатися?
  •  

Maxym_Mikava

Сьогодні, коли падав сніг у Супер радіо зі Львова були проблеми з прийомом зі спутника (було чути "тріски"), а вчора  взагалі місцевий плейлист 10 хвилин іграв. Зараз проблем вже немає.
  •