ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

по РРЛ може йти лише Львівське радіо...
  •  

benedict

Цитата: "Vova.UA" post=44846А релейки не відключали

А який сенс ганяти сигнал релейками "в нікуди"?
  •  

Vova.UA

Цитата: "benedict" post=44858

Чому "в нікуди" ? Зі Львова йде 1 канал з львівськими врізками - до Сколе, Турки, Добромиля
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

benedict

Цитата: "Vova.UA" post=44863
Цитата: "benedict" post=44858

Чому "в нікуди" ? Зі Львова йде 1 канал з львівськими врізками - до Сколе, Турки, Добромиля

Ну а третій? Ганяти релейку заради одного передавача?
  •  

Sanio

По РРЛ подається лише сигнал УР-1+Львівське радіо+"Західна Столиця" зі Львова у Добромиль і Турку, а також "Голос Прикарпаття" зі Старого Самбора у Добромиль. УР-3 у Добромилі та УР-1 у Красному та в інших точках без місцевих врізок приймається зі супутника. У Сколе Львівське радіо подається по Інтернет-каналу!
  •  

benedict

Цитата: "Sanio" post=44901По РРЛ подається лише сигнал УР-1+Львівське радіо+"Західна Столиця" зі Львова у Добромиль і Турку, а також "Голос Прикарпаття" зі Старого Самбора у Добромиль. УР-3 у Добромилі та УР-1 у Красному та в інших точках без місцевих врізок приймається зі супутника. У Сколе Львівське радіо подається по Інтернет-каналу!

А чому ж тоді передавач УР-3 у Добромилі, я тут кажуть, шипить?
Ну супутнику УР-3 ніби працює, тому щось не складається... Звідки те шипіння береться?
Якщо припустити, що супутниковий тюнер вимкнули - шипіння не має бути, має йти просто відкрита несуча. А шипіння з'являється саме при непрацюючій релейці. Ось нещодавно у київського Ностальжі були проблеми з релейкою через оледеніння - в ефірі йшло шипіння.

А взагалі - я не можу ніяк зрозуміти, чому "Голос Прикарпаття" посадили на одну частоту з УР-3, а не з УР-1...
  •  

pavlo_r

Цитата: "benedict" post=44903А взагалі - я не можу ніяк зрозуміти, чому "Голос Прикарпаття" посадили на одну частоту з УР-3, а не з УР-1...
Тому, що вони самі подались на конкурс і отримали відрізок на 92,5 після чого відмовились від ліцензії на 105,6
  •  

Vova.UA

Цитата: "Sanio" post=44901У Сколе Львівське радіо подається по Інтернет-каналу!
Не надійний у них інтернет-канал... дуже не надійний  :girl_cry:

Цитата: "benedict" post=44903А чому ж тоді передавач УР-3 у Добромилі, я тут кажуть, шипить?
Ну супутнику УР-3 ніби працює, тому щось не складається... Звідки те шипіння береться?
Нічого там не шипить, йде пуста несуча, я вже про це писав. І це є даремна трата електроенегрії !
  •  

sohok

Vova Ua скажи чи можна прийняти у львові на сихові- львівське обласне радіо 103.3фм
  •  

Vova.UA

Цитата: "sohok" post=44945Vova Ua скажи чи можна прийняти у львові на сихові- львівське обласне радіо 103.3фм
Теоретично можливо. Все залежить від того - де саме і на що приймали. Я приймав на науковій.

UPD:
Культуру повернули на 92,5 !
  •  

sohok

Цитата: "Vova.UA" post=44994
Цитата: "sohok" post=44945Vova Ua скажи чи можна прийняти у львові на сихові- львівське обласне радіо 103.3фм
Теоретично можливо. Все залежить від того - де саме і на що приймали. Я приймав на науковій.

UPD:
Культуру повернули на 92,5 !
А який радіоприймач потрібно мати, щоб прийняти обласне радіо на 103.3 фм
  •  

Vova.UA

Треба експериментувати, мені вдалось зловити на плеєр. Але на 3-му поверсі, і там трохи заваджало RMF FM. Біля Аквапарку теж був сигнал на вулиці, але слабенький
  •  

Vova.UA

Вчора десь ближче вечора відновили трансляцію Супер радіо на 100,6 !

Також сьогодні зранку вдалось виловити УР-1 на 88,7
  •  

NDitrix

88,7 де ловили і який у вас приймач?
  •  

Vova.UA

Цитата: "NDitrix" post=4544188,7 де ловили і який у вас приймач?
Ловив у Пустомитах на DE1103. Зловити дуже проблемно через Еру 88,6.

Сьогодні зранку нарешті вперше почув оту Західну Столицю на 105,6, також та сама трансляція була і на 106,9 з Турки. Вони транслюють спільний проект зі львівською студією Воскресіння.
  •