ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Цитата: kopop від Квітень 23, 2013, 21:46:18
якщо не розпочали вчасно мовити - ліцензія автоматично деактивується,діє закон...
А на бланку з'являється повідомлення: "Ваша ліцензія не дійсна. Якщо ви  оплачували за дану частоту - можливо ви стали жертвою підробки?...."  :laugh:
Нацрада повинна прийняти рішення про анулювання ліцензії, провівши перед тим перевірку, що мовлення дійсно відсутнє.
  •  

vital-fm

kopop
Я вам більше скажу, навіть продовжують термін дії ліцензії на 7 років.
Ті ж самі одеські мережеві, які цього року продовжувались, в Одесі мовлення є, а разом з нею і там, де його немає теж продовжили.
Хмельницький "Контакт" якби не прогавив термін подачі заяви на продовження, так би і мучився, як це було в останні роки їх роботи, ну і Павло вище теж приклад наводив.
  •  

Sanio

23 квітня Нацрадою проведено моніторинг 107,2 МГц у Львові, зафіксовано відсутність мовлення, складено відповідний акт, чекаємо розгляду результатів планової перевірки "Бюро ідей" за рік діяльності! Крім того, у Львові є ТРО, яка готова через суд добиватися від Нацради анулювання ліцензії "Радіо Лайф". Зрештою, це пряма норма закону - не освоєння частоти впродовж року - ліцензія автоматично втрачає чинність. Аргумент щодо технічних причин, як з ТРК "Галичина" у Перемишлянах тут не пройде - у Перемишлянах відсутня чітка привязка розміщення передавальної антени до адреси (вказано вежа РТС, а сама вежа відсутня), 107,2 МГц чітко прорахована і привязана до вежі РТПЦ Високий Замок, а бажання встановлювати антену деінде повинно бути узаконене технічним переносом на іншу точку!
  •  

vital-fm

Візьмуть до відома наявність порушення, максимум попередження впаяють з зверненням привести діяльність відповідно з ліцензією.
  •  

Slushatel

Цитата: Sanio від Квітень 24, 2013, 03:01:55
23 квітня Нацрадою проведено моніторинг 107,2 МГц у Львові, зафіксовано відсутність мовлення, складено відповідний акт, чекаємо розгляду результатів планової перевірки "Бюро ідей" за рік діяльності! Крім того, у Львові є ТРО, яка готова через суд добиватися від Нацради анулювання ліцензії "Радіо Лайф". Зрештою, це пряма норма закону - не освоєння частоти впродовж року - ліцензія автоматично втрачає чинність. Аргумент щодо технічних причин, як з ТРК "Галичина" у Перемишлянах тут не пройде - у Перемишлянах відсутня чітка привязка розміщення передавальної антени до адреси (вказано вежа РТС, а сама вежа відсутня), 107,2 МГц чітко прорахована і привязана до вежі РТПЦ Високий Замок, а бажання встановлювати антену деінде повинно бути узаконене технічним переносом на іншу точку!

Скоріш за все буде проведений повторний конкурс... І цього разу, на мою думку, можуть віддати частоту мережевому мовнику, можливо це буде Перець Фм, адже коли віддавали частоту ТОВ Бюро ідей, то на другому місці за кількістю голосів Нацради був Перець Фм.
І у мене є запитання а що це за ТРО, яка готова через суд добиватися від Нацради анулювання ліцензії "Радіо Лайф"? І яку концепцію мовлення вона хоче представляти?
  •  

admin

•  

pavlo_r

Цитата: Slushatel від Квітень 24, 2013, 08:06:06
І цього разу, на мою думку, можуть віддати частоту мережевому мовнику, можливо це буде Перець Фм, адже коли віддавали частоту ТОВ Бюро ідей, то на другому місці за кількістю голосів Нацради був Перець Фм.
Кількість голосів в НР відданих за тих, хто програв не має ніякого значення, головне, щоб переможця визначили - інші в прольоті. Це не конкурс талантів, де за друге і третє місце теж дають приз :wink: Та й радіостанції "Української радіогрупи" схоже в немилості у НР.

Цитата: Slushatel від Квітень 24, 2013, 08:06:06

І у мене є запитання а що це за ТРО, яка готова через суд добиватися від Нацради анулювання ліцензії "Радіо Лайф"? І яку концепцію мовлення вона хоче представляти?
Щось мені підказує, що це "Міст-ТБ". Вони майже отримали цю частоту на одному з попередніх конкурсів, але дехто з членів НацРади "згадав", що проголосував помилково 8-) і рішення по 107,2 було скасоване так і не набравши сили
  •  

vital-fm

Slushatel
Щоб НР провела наступний конкурс, їй треба доукомплектуватись хоча б однією особою від ВР, якщо президенту всерівно, адже щоб було позитивне рішення треба, якщо я не помиляюсь, 6 голосів.
А до того часу ще 107,2 встигне запуститись, а якщо і подадуть в суд, то є безліч прикладів на користь мовників.
Згадайте хоча б горезвісний МХ 4, до закінчення терміну дії ліцензії мало що залишилось.
Та й "Перець" у Житомирі та Черкасах.
  •  

Sanio

Для прийняття рішення і кворуму потрібно 5 голосів, зараз є 6 членів із 8 - ніщо не перешкоджає ні проводити конкурси, ні приймати рішення! Оскільки "Радіо Лайф" повязане із "Супер-радіо", принаймні у Львові його запуском займається особисто директор "Супер-радіо", то цідком ймовірно, що "Бюро ідей" ліцензію таки не втратить, адже саме "Супер-радіо" освоїло далеко не всі свої частоти! Хоча, якщо хтось піде до суду, то крові трохи попє і Нацраді, і "Бюро ідей"!
  •  

Yuriy

Карта покриття ЛОДТРК http://www.lodtrk.org.ua/?pg=3614 Краще б вони зробили карту покриття ТБ (DVB-T2) і  радіо окремо.
  •  

pavlo_r

Телеканал новин 24 у Львові в DVB-T2 почав мовити зі співвідношенням сторін 16:9

•  

Focs

Недавно їздив у Луцьк, був проїздом в Кам'янці-Бузькій, Радехові, Горохові і власне в Луцьку, хотів внести доповнення до таблиць. Отже
Кам'янка: 107.7 - прийом впевнений як і у Львівських станцій на 5,
                107.0 - не знаю, чи це було тропо, але прийом був солідний на 3+,
                106.5 - 5.
                105.2 - 3+,
                103.6 - 4,
                103.2 - 4,
                100.5 - 3,
                100.3 - 3+,
                100.2 - 5.
Також можна було в дорозі по місту прийняти 104.2, 103.0, 107.5. Нема прийому на 90.4 та 103.4 з Горохова. Усі Львівські станції крім 104.3 та 101.3 приймаються впевнено.

Радехів: 107.7 та 103.2 на 3+, 105.2 прийом на 4, 107.5 на 4, 100.3 та 100.2 на 3-4. Далі тяжко сказати, оскільки в різних частинах міста можна прийняти і Луцьк і Тернопіль, правда сигнал слабкий і в таблицю не попадає.

Окремо про Галичину ФМ: що в Радехові, що в Бродах були проблеми з трансляцією, сигнал постійно пропадав, в Луцьку все ОК.
  •  

Vova.UA

Вже певно з тиждень не можу виловити 103,3, може нема мовлення, а може щось змінили (спрямованість чи висоту) - відстань велика щоб точно сказати. Також далі не мовить Супер 104,1 (перевірено при прямій видимості)
Цитата: Focs від Травень 12, 2013, 10:31:25
Окремо про Галичину ФМ: що в Радехові, що в Бродах були проблеми з трансляцією, сигнал постійно пропадав, в Луцьку все ОК.
Теж помічав перебої в трансляції з Борислава, в цей же час зі Ст.Самбора йшло без проблем, погода була ясна.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sergiykovych

у Львові мій STB при автомомному скануванні добавив список польських каналів з MUX-3.  Проте зараз сигналу немає, можливо сигнал добивав на короткий час.  Та не можу розібратися  де знаходиться ретранслятор, на сайті emitel.pl найближчий та досить потужний ретранслятор у Rzeszow 100KW, та відстань  близько 140км.
MUX-1 та MUX-2  не добиває...
  •  

ars

Цитата: sergiykovych від Травень 14, 2013, 09:50:15
у Львові мій STB при автомомному скануванні добавив список польських каналів з MUX-3.  Проте зараз сигналу немає, можливо сигнал добивав на короткий час.  Та не можу розібратися  де знаходиться ретранслятор, на сайті emitel.pl найближчий та досить потужний ретранслятор у Rzeszow 100KW, та відстань  близько 140км.
MUX-1 та MUX-2  не добиває...

Если сигнал был утром - то, значит, было тропосферное прохождение. И 140 км для такого прохождения не расстояние - я позавчера за 343 км цифровой сигнал принял )

Upd. На каком канале был сигнал?
  •