Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43
Цитата: vital-fm від Травень 20, 2013, 13:58:03От балакучий той директор, ставлю на 12-те, знакова дата, а якщо до того часу і "Шансон" дошагает...
Цитата: admin від Травень 20, 2013, 18:01:26Ще одна цяцянка про 107,2.
Цитата: sohok від Травень 20, 2013, 18:54:53 Ну це вже точно правда що почнуть з 1 червня мовити у Львові на 107. 2 фм Мені це пообіцяв директор Бюро Ідей
Цитата: pavlo_r від Травень 20, 2013, 23:05:21Мені розповіді про запуск Радіо Лайф чомусь нагадали про такого собі Чарльза Тейз Рассела, засновника Товариства дослідників Біблії, одна з течій якого згодом переросла у секту Свідки Єгови. Рассел не запускав радіо, але прогнозував і очікував на кінець світу. Спочатку у 1874 році (fail), потім у 1914 (fail), а в 1916 помер і сам "дослідник". Проте справа його продовжила жити і була розвинена утвореним внаслідок розколу між послідовниками Рассела у 1931 році русі Свідки Єгови. В їхній літературі теж неодноразово зустрічались дати апокаліпсису. Остання помічена - 1980 рік (fail). З особистого спілкування з представниками даної релігійної течії неодноразово (іноді за пляшкою пива) чув твердження про те, що скоро настане кінець світу. Коли? Точної дати ніхто не називав, але зі слів одного з них - двадцять років ця система світу не проіснує. Доведеться вірити. Вони ж пообіцяли Вибачте за оффтоп
Цитата: Радіо Лайф від Квітень 06, 2013, 08:19:54мало ж бути цього тижня ... Ні цього тижня не буде .Цього тижня поставлять передатчик радіо Лайф на високому замку .Також облаштовується приміщення -студія радіо Лайф у Львові .І набираються ведучі для радіо Лайф. Приблизно через два тижні мовлення радіо Лайф розпочнеться. Передачі на радіо Лайф будуть різноманітні. Музика буде українська і західнаЯ щось, чесно кажучи, мало вірю у вище написане... Чи хтось займається "Радіо Лайф" безпосередньо у Львові, крім працівників КРРТ, не чув ні про студію, ні про набір ведучих... Знаю лише, що галопом шукається передавач, міст складення потужностей і тюнер для прийому сигналу зі супутника. Ну і про те, що організаційно запуск "Радіо Лайф" курують з Києва співробітники "Супер-радіо", що наводить на думку, що це радіо буде сателітом "Супер". Все інше додумуйте самі) Все що я пишу це правда, тому що я працюю у фірмі Бюро Ідей і спілкуюся з директором фірми Бюро Ідей ,яка виграла конкурс у Львові на 107.2 фм і запускає радіо Лайф у Львові. Про те що вже облаштовується студія радіо Лайф у Львові і те що набираються ведучі для радіо Лайф і через два тижні радіо лайф почне мовлення у Львові, говорив мені особисто сам директор фірми Бюро Ідей
Цитата: sohok від Травень 20, 2013, 23:49:39 5 балів також тобі класно пишеш ,але я вірю директору Бюро Ідей, що радіо Лайф розпочне мовлення 1 червня
Цитата: sohok від Травень 20, 2013, 13:40:15Я мав на увазі джингли для радіо Лайф .Інформацію про початок мовлення радіо Лайф з 1 червня мені сказав директор компанії Бюро Ідей з Києва яка виграла частоту 107.2 у Львові
Цитата: Sanio від Травень 21, 2013, 04:41:23А хіба директор "Бюро ідей" має якесь відношення до запуску радіо на 107,2 у Львові? Це лапша на вуха для наївних! Вони вже давно віддали частоту іншим "у використання", просто ще офіційно не продали. А щодо початку мовлення, то передавача ще досі немає... А загалом все готується для ретрансу з Києва - в переліку встановлюваного обладнання - супутниковий ресівер. Щось не віриться, що сигнал із віртуальної львівської студії на Високий Замок будуть передавати через супутник
Цитата: Sanio від Травень 21, 2013, 04:41:23 Вони вже давно віддали частоту іншим "у використання", просто ще офіційно не продали. А щодо початку мовлення, то передавача ще досі немає... А загалом все готується для ретрансу з Києва - в переліку встановлюваного обладнання - супутниковий ресівер. Щось не віриться, що сигнал із віртуальної львівської студії на Високий Замок будуть передавати через супутник