ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

sergiykovych

STB не показує номер каналу без сигналу. Проте думаю, що 29
  •  

Vova.UA

Цитата: sergiykovych від Травень 14, 2013, 11:16:58
STB не показує номер каналу без сигналу. Проте думаю, що 29
Куди у Вас направлена антена ? і на якій висоті ?
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sokalski

Може з сухої гори 32канал http://radiopolska.pl/wykaz/pokaz_lokalizacja.php?pid=35
  •  

sergiykovych

Цитата: Vova.UA від Травень 14, 2013, 22:27:01
Куди у Вас направлена антена ? і на якій висоті ?

Антена у вікні на 4-му поверсі, направлена на захід
  •  

sergiykovych

•  

pavlo_r

•  

admin

Я б дуже здивувався б, якби вони до Чорткова сигнал не по інтернету доставляли. Це щодо твого повідомлення у мордокнизі.
  •  

pavlo_r

Ну а "умом блеснуть")))) Теж так думаю. Який сенс піднімати сигнал на супутник чи доставляти релейкою заради одного райцентру
  •  

Sanio

Можу запевнити на 100%, що "Львівська хвиля" у Горішню Вигнанку подає сигнал по РРЛ Високий Замок (Львів) - Лозова - Бережани - Бучач - Чортків. Але якість сигналу незадовільна...
  •  

Vova.UA

Сьогодні зранку помітив, що 103,3 знову мовить. трохи забагато ВЧ
  •  

sohok

З 1 червня розпочнеться мовлення радіо Лайф .Команда радіо лайф вже переїджає в свій офіс і з 1 червня мовлення радіо лайф з ведучими почне мовлення .Також зараз записують сингли радіо лайф
  •  

pavlo_r

Джерелом поділіться будь ласка. А де студія буде відомо?
Цитата: sohok від Травень 20, 2013, 13:26:21
.Також зараз записують сингли радіо лайф
Сингли? Підуть у продаж?
  •  

sohok

Я мав на увазі джингли для радіо Лайф .Інформацію про початок мовлення радіо Лайф з 1 червня мені сказав директор компанії Бюро Ідей з Києва яка виграла частоту 107.2 у Львові
  •  

Vova.UA

Ну тоді могли би і якиесь технічне мовлення почати, а то ведучі почнуть щось там розказувати, а більшість населення навіть не буде знати , що на 107,2 є трансляція.

а по-друге - дійсно, джерелом поділіться.
  •  

sohok

Цитата: Vova.UA від Травень 20, 2013, 13:40:39
Ну тоді могли би і якиесь технічне мовлення почати, а то ведучі почнуть щось там розказувати, а більшість населення навіть не буде знати , що на 107,2 є трансляція.

а по-друге - дійсно, джерелом поділіться.
Я ж написав що говорив по телефону з директором компанії Бюро Ідей яка виграла частоту 107.2 фм у львові і він мені сказав ,що радіо Лайф почне мовлення 1 червня
  •