ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: pavlo_r від Червень 23, 2013, 11:10:05
То може хай не вмикають Галю? 
Могли би посунути "Твоє" на 101,5, і тоді все би було нормально. Просто при прорахунку частот трохи загналися ...

Цитататакож зауважив, що 106.2 також добре приймається.
Так, місцями досить непогано. Хотів би побачити їхню карту покриття.

А ТАВРу треба буде написати на рахунок КіссФМ . Якщо напише кілька людей, то буде ще краще.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Gala Radio знову в ефірі. Але якось слабенько. Чи то мені так здається? На Деген в Жовкві з шумом йде.
  •  

pavlo_r

На сторінці Львова
97.3   Radio Esca 1 E.R.P.    Zamosc    Feliksowka відображається як і місцеві радіостанції. До речі, все забуваю написати на 91,1 FM в радіотексті "бігає" «91,1 FM»:

нафіга там така "корисна" інформація?

І цікаво якого у мене на FM Галичина відображається некоректний RDS.

Таке бачив тільки в себе на телефоні і тільки у Львові. На інших радіостанціях і в інших містах мовлення Галичини - все нормально
  •  

Focs

Цитата: Vova.UA від Червень 23, 2013, 11:25:28
А ТАВРу треба буде написати на рахунок КіссФМ . Якщо напише кілька людей, то буде ще краще.
Я написав на пошту тавра, пишіть ще хтось. я ще напишу на сам кісс.

•  

pavlo_r

Це матиме сенс тільки якщо Тавр орендує частоту у Львові і заробляє на цьому гроші, але якщо Люксен платить ТАВРу за програми до яких додає власну рекламу то йому (ТАВРу) в принципі по-барабану як і де звучить 104,3 зі Львова, головне щоб відрахування капали стабільно. Можливо варто і на Люксен написати? Правда, якщо скинули потужність щоб зекономити - то навряд чи на лист стануть реагувати.
  •  

cat

Цитата: pavlo_r від Червень 23, 2013, 21:57:44
Це матиме сенс тільки якщо Тавр орендує частоту у Львові і заробляє на цьому гроші, але якщо Люксен платить ТАВРу за програми до яких додає власну рекламу то йому (ТАВРу) в принципі по-барабану як і де звучить 104,3 зі Львова, головне щоб відрахування капали стабільно
Естественно второе. Правда суровая правда и в том - что сетевым радиостанциям в основном наплевать, как они звучат в том или ином населённом пункте, главное чтоб местный продавец рекламы вовремя платил, а сеть состояла из крупных городов вещания, ибо за много мелких рекламодатели требуют скидки - считая любую предложенную цену на сетевую рекламу необоснованно высокой
  •  

Vova.UA

Цитата: pavlo_r від Червень 23, 2013, 21:31:26
До речі, все забуваю написати на 91,1 FM в радіотексті "бігає" «91,1 FM»:
нафіга там така "корисна" інформація?
вона там вже дуже давно бігає. На сторінці львова було вказано, але зараз нема.

А на 89,7 в мене все норм. PS + RT
  •  

pavlo_r

Цитата: Vova.UA від Червень 24, 2013, 11:43:18
А на 89,7 в мене все норм. PS + RT
Так тому й цікаво, що воно таке. На інших приймачах все нормально декодується, а в мене ні. Можливо телефон так дружить з цією частотою або ще чого.
  •  

pavlo_r

Повернувся щойно з Яворова і хотів би внести певні поправки в таблицю міста, котра стосується прийому на відрізку 87,5-108,0.
Отож, в теперішній таблиці помітку "Слабкий сигнал" можна прибрати з:
87,8 89,1 91,1 91,9 99,6 100,8 101,7 102,5 103,9 104,7 105,4 106,0 106,7 107,9 - прийом Дегеном, антена витягнута на три коліна. Але загалом Львів на FM у Яворові ловить досить непогано. І причин, які б були перешкодою для прийому я не бачу: відстань до Львова десь з 50 км., рельєф не складний. Більшість з вкзаних частот приймав нормально навіть телефоном. На 91,1 100,8 104,7 телефон навіть RDS показував (з помилками).

З відсутніх в таблиці почув:
88,3 - поляки, не ідентифікував (3)
90,7 - поляки, не ідентифікував (3)
91,3 - Polskie Radio Trojka Zamоsc (3-)
91,6 - 99,9% що трансмітер, бринькало щось весільне
92,5 - Культура, Добромиль (4)
99,2 поляки, неідентифікував (4)
100,0 Polskie Radio Jedynka (ідентифікував по РДС на телефоні) (4)
100,2 Ретро ФМ, Борислав (3)
101,1 RMF FM (4) звідки не знаю
101,4 Твоє радіо, Трускавець (3)
102,0 Radio Maryja, звідки не знаю (4-). По причині його присутності, Радіо 24 приймається з завадами
102,3 Radio Maryja (?) звідки не знаю (3)
102,7 FM Галичина, Ст. Самбір (3+)
102,9 FM Галичина, Борислав (3)
103,1 поляки, не ідентифікував (3+)
103,7 поляки, не ідентифікував (3)
105,6 УР1, Добромиль (3+)
106,9 УР1, Турка (3)

Не зміг прийняти 101,3 Гала радіо, але вона і в Жовкві зараз не дуже добре працює.
  •  

admin

Solina-Bieszczady / Gora Jawor
90,7 / 96,3 / 101,1 / 103,1
це те що є у мене в БД
на більше часу немає
все таки у НРКУ не все так погано з ФМ на Львівщині
  •  

pavlo_r

На Львівщині непогано, а от у Львові з УР1 кепсько(((

Цитата: Vova.UA від Червень 10, 2013, 23:28:16
Скорше всього
100,0 Polskie Radio Program 1 ,Lubaczоw *Boble*     10,00    V    ND    +    3211    INFO

:дякую: Vova.UA за повідомлення у темі Карта приема. Зараз спробую розібратися з іншим

UPD
102,0 Radio Maryja не Марія, помилився я, коли нотував частоти. Єдиний передавач Марії на 102,0 - Більськ Підлянський. Далекувато...
102,3 Radio Maryja Lubaczów
http://www.radiomaryja.pl/antena/nadajniki/
  •  

Vova.UA

Цитата: pavlo_r від Червень 27, 2013, 17:46:20
Повернувся щойно з Яворова і хотів би внести певні поправки в таблицю міста, котра стосується прийому на відрізку 87,5-108,0.
Еммм... а прийом з Турки , Борислава і Трускавця - це часом не тропо ? Все-таки відстань пристойна.

І Дивно що з Добромиля 92,5 краще йде, ніж 105,6, в мене навпаки, причому 92,5 помітно гірше. Там і потужнісь більш як в 2 рази менше Сумніваюсь, що там різні АФС
  •  

pavlo_r

За 92,5 точно пам'ятаю, що приймалось краще чим 105,6. Я його навіть на мобільний з шумами чув, коли 105,6 тільки дегеном. Щодо Борислава, Трускавця і Турки - тут ви змусили мене засумніватись, я до цього якось не задумувався на рахунок проходжень, але не думаю що це було тропо. Відстань від Турки до Яворова 89 км., коли від Турки до Рясне-2 у Львові 97 км. Тим не менш 106,9 є в таблиці Львова. Те ж саме стосується Борислава. 100,2 - регулярно приймається в багатьох районах Львова, там де не конфліктує з УР1 з Красного, а 102,9 я приймав на даху дев'ятиповерхівки неподалік Цитаделі мобільним телефоном. Та й відстань там не така вже й пристойна - якихось 70 км. І ще одна деталь не на користь тропо -  в Яворів я приїхав близько 12-ї години. Ефір перевіряв в проміжку між 12-ю і 14-ю. Звичайно проходження можливе і в цей час, але ймовірність такого менша чим ввечері і зранку
  •  

Гвоздецкий

Когда я ехал в Трускавец в ноябре, 100,2 Борислав принимал на выезде из Львова (ехал автобусом от ж-д вокзала, как я понял, по Стрыйской трассе). Был туман, время - в восьмом часу утра, приемник - карманный Mason с куском провода. Также принимались и поляки, так что, тропо или нет, сказать трудно. А 101,4 Трускавец по-моему довольно дальнобойный - обратно ехал электричкой через Дрогобыч и Стрый, принимал где-то ближе к Стрыю. И 100,2 Борислав местами было. А вот УР на FM по-моему, где-то проскочило на 106,9, вроде, после Стрыя. На других частотах нигде не слышал, кроме 100,2 Красное, которое проезжал поездом.
  •  

pavlo_r

На своїй попередні роботі я працював на об'єкті в селі Солонка, Пустомитівського р-н., і часто повертався до Львова маршрутками дрогобицького напрямку, в яких кінцева зупинка у Львові автовокзал на Стрийській. Майже постійно зауважував, що водії слухали Радіо 5 (це був 2005 рік) на 100,2. При цьому сигнал в місті був досить сильним, щоб не перемикатись на львівську частоту. Також 100,2 з Борислава я часто приймав вечорами у себе в Буському районі, поки не запустили УР1 з Красного.
  •