ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

90 км з гори вниз це запросто
зараз немає часу робити
але впевнений що профіль чистий
1000 раз казав, що НРКУ потрібно ставити спрямовані антени у Карпатах та гатити потужність у сторону Львова
  •  

Vova.UA

По поводу 100,2 - згоден. Багато де приймається. У Львові ловив навіть на плеер в різних місцях, на рівні до 2-х метрів від землі. От на 102,9 трохи слабший.
на 101,4 теж хороший сигнал, в них там диполів купа, щей направлені у сторону Львова. Якби хоч 200кГц різниця з Галюю була, то обі станції були бі більш слухабельні на південь від Львова.
А от на рахунок Турки -  щойно глянув 87км. В мене прийом хоч і постійний, але рівень сигналу міняється залежно від часу доби і погодніх умов, так само, як і на 103,3 зі Сколе. Часом досить слабо йдуть ці станції.

П.С. На "Галичині" на 102,9 останнім часом щось звук глухуватий став, навіть в порівнянні з сусідньою трансляцією на 102,7
А на 103,3 таке враження що рівень звуку ніхто не контролює: часом тихіще, а часом аж хрипить.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Chevalier

Здається, в рубриці "Радіостанції online" треба підкоригувати лінк на прослуховування (не вистачає listen.pls) -

Еко Радіо: http://194.44.213.226:8000/listen.pls 128кб/с
  •  

sohok

Послухав я кілька годин радіо Еманнуїл і виявилось ,що дуже багато людей з Львова і Львівської області слухають це радіо За ці кілька годин на радіо подзвонило багато людей з Львова і Львівської області. Також багато подзвонило з сіл Львівської області Солонка, Зубра і інших ,подзвонили також з Пустомит .Отож можна зробити висновок, що радіо Еманнуїл і нижні укв хвилі слухає багато людей
  •  

Crossovok

Приемники, наверно, раздавали бесплатно. Чего не послушать :)
  •  

admin

Багато, це скільки? 5? 10? чи 10 тисяч?:)
  •  

sohok

Цитата: admin від Липень 12, 2013, 10:41:44
Багато, це скільки? 5? 10? чи 10 тисяч?:)
Я не знаю точну кількість скільки людей слухає Еманнуїл у Львові і області, але за один день на радіо Еманнуїл подзвонило до 20 слухачів з Львова і області Це на всі передачі з ранку до ночі Це були різні слухачі ,а не одні ті самі
  •  

admin

Можливо це не одні і ті самі слухачі, але одна і та сама сім'я (по 2-3 людини).
Тому 20 слухачів з ранку до ночі, зі Львова та області це капля в морі а не багато.
Але тобі щось доказувати, краще піти кави випити...
  •  

cat

Цитата: sohok від Липень 12, 2013, 09:30:59
За ці кілька годин на радіо подзвонило багато людей з Львова і Львівської області. Також багато подзвонило з сіл Львівської області Солонка, Зубра і інших ,подзвонили також з Пустомит .Отож можна зробити висновок, що радіо Еманнуїл і нижні укв хвилі слухає багато людей
Если послушаете эту программу пару месяцев - будете узнавать по голосам всех!
  •  

cat

Цитата: admin від Липень 12, 2013, 11:27:30
Можливо це не одні і ті самі слухачі, але одна і та сама сім'я (по 2-3 людини).
Тому 20 слухачів з ранку до ночі, зі Львова та області це капля в морі а не багато.
Але тобі щось доказувати, краще піти кави випити...
Всё верно - этот показатель не является реальным показателем успешности или неуспешности той или иной радиостанции или программы, за месяц, два постоянного прослушивания Вы будет по голосам узнавать всех дозвонившихся и даже будете знать цель каждого позвонившего!
К слову, на любой радиостанции есть определённый контингент постоянных слушателей, которые, как создаётся впечатление - кроме прослушивания радиостанции, чуть ли не все 24 часа в сутки больше ничем не заняты. Они пишут и звонят каждый день, каждый час, даже когда нет эфира - наяривают на студийный телефон поговорить с ведущими...

Ну а как уже показала практика - эти люди нигде не работают и ничем не занимаются, т.к. у них не всё в порядке со здоровьем. Вот они посвящают всё своё время какой-то определённой радиостанции, чуть ли ежечасно туда звоня!

Кстати, sohok, а чем можно заниматься, чтоб непрерывно с утра до вечера слушать радио!
  •  

sohok

Цитата: cat від Липень 12, 2013, 13:29:44
Всё верно - этот показатель не является реальным показателем успешности или неуспешности той или иной радиостанции или программы, за месяц, два постоянного прослушивания Вы будет по голосам узнавать всех дозвонившихся и даже будете знать цель каждого позвонившего!
К слову, на любой радиостанции есть определённый контингент постоянных слушателей, которые, как создаётся впечатление - кроме прослушивания радиостанции, чуть ли не все 24 часа в сутки больше ничем не заняты. Они пишут и звонят каждый день, каждый час, даже когда нет эфира - наяривают на студийный телефон поговорить с ведущими...

Ну а как уже показала практика - эти люди нигде не работают и ничем не занимаются, т.к. у них не всё в порядке со здоровьем. Вот они посвящают всё своё время какой-то определённой радиостанции, чуть ли ежечасно туда звоня!

Кстати, sohok, а чем можно заниматься, чтоб непрерывно с утра до вечера слушать явно
Це було у вихідний день я хотів послухати які передачі є на цьому радіо
  •  

cat

Спросил как-то у приятеля в студии по поводу постоянных слушателей, так он поделился:
каждый эфир 8 лет подряд звонил один и тот же слушатель, который передал один и тот же привет одному и тому же человеку и заказывал одну и ту же композицию. Когда сняли концерт по заявкам - ещё около пол года длились звонки этого человека с истерикой по несколько раз в день на студийный номер и на телефон офиса с просьбой передать привет и поставить ту песню. Хотя периодически звонки продолжаются и так (хотя уже почти год нет программы по заявкам).
P.S. Совсем забыл сказать, этот слушатель был с дцп.
  •  

sohok

Цитата: cat від Липень 12, 2013, 13:57:37
Спросил как-то у приятеля в студии по поводу постоянных слушателей, так он поделился:
каждый эфир 8 лет подряд звонил один и тот же слушатель, который передал один и тот же привет одному и тому же человеку и заказывал одну и ту же композицию. Когда сняли концерт по заявкам - ещё около пол года длились звонки этого человека с истерикой по несколько раз в день на студийный номер и на телефон офиса с просьбой передать привет и поставить ту песню. Хотя периодически звонки продолжаются и так (хотя уже почти год нет программы по заявкам).
P.S. Совсем забыл сказать, этот слушатель был с дцп.
Тобто по вашому виходить постійні слухачі радіостанцій, це тільки психічно хворі, просто хворі і безробітні, а люди які працюють і не є хворими ,не можуть бути постійними слухачами радіостанцій і не можуть часто дзвонити на радіо
  •  

Chevalier

А мене вразили мінімум дві цитати з сайту цієї радіостанції:
ЦитатаМИ постійно молимося:
- За Президента
- За Парламент
ЦитатаБільше 17 років тому засновник радіостанції Радін Віктор Костянтинович отримав одкровення від Бога про створення музичної духовно-просвітницької радіостанції.

Що ж до слухачів, то я переконаний, що в разі "наполегливої рекомендації" духовними наставниками (пресвітерами) віруючі будуть регулярно слухати саме це радіо. Мав змогу поспостерігати за життєдіяльністю адвентистів і п'ятидесятників...
І я згоден з Владом щодо "сімейного підряду"...
  •  

cat

Цитата: sohok від Липень 12, 2013, 15:02:00
Тобто по вашому виходить постійні слухачі радіостанцій, це тільки психічно хворі, просто хворі і безробітні, а люди які працюють і не є хворими ,не можуть бути постійними слухачами радіостанцій і не можуть часто дзвонити на радіо
Вы перекрутили мои слова! Внимательно прочтите предыдущие посты.
Послушайте внимательно любую разговорную радиостанцию- и Вы услышите постоянных слушателей. Они звонят во все эфиры. Как на работе!
  •