ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Єдина причина, чому я постійно дзвоню на Львівську хвилю - це повідомити про затор чи ДТП, яке спричинить затор у "Автонавігатор". Але все відбувається без виходу в ефір: ведучі записують інформацію, і вже потім її озвучують. Роблю це не тому, що нема до чого вчепитись, чи від бажання поговорити з ведучими (з мобільного дорогувато буде), просто робота пов'язана з постійними пересуваннями містом, от і трапляються на очі всілякі дорожні пригоди інформація про які комусь може і корисною буде))) Приношу вибачення за оффтоп
  •  

vital-fm

І я поофтоплю на тему постійних слухачів, на "Ері" ведучі вже самі їх впізнають, від чого ті, хто не можуть додзвонитись скаржаться  в ефірі.
  •  

Vova.UA

Не рацює РДС на радіо Рокс, вже тиждень точно
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Slushatel

ZIK візьме участь у конкурсі Нацради на ФМ-частоту у Львові  http://www.telekritika.ua/pravo/2013-07-24/83569
Я сумніваюсь, що ZIK виграє частоту.
  •  

sohok

А вже написали які виставили радіочастоти на конкурс чи ні
  •  

Slushatel

Цитата: sohok від Липень 24, 2013, 16:42:08
А вже написали які виставили радіочастоти на конкурс чи ні
Поки що ні, як тільки буде оголошення в газеті Голос України так відразу стане відомо. Хоча ще треба буде прослідкувати за сайтом НР, може там швидше з"явиться перелік частот
  •  

vital-fm

Так вони в суд не подали?
Ніби ж збиралися.
При такому розкладі може їм і пощастить.
  •  

Slushatel

Вони б може і подали до суду, але наразі зараз ЗІК має інші проблеми
Львівське телебачення судиться із ZIKом http://galinfo.com.ua/news/138439.html
  •  

admin

Бабла на адвокатів немає?
  •  

Panek

м. Радехів  Львівська обл.

Glory to Ukraine!
  •  

pavlo_r

Цитата: sohok від Листопад 30, 2012, 22:31:26
Незабаром ЕКО радіо розпочне мовлення у Львові на 107.2 фм
Одна з перших ластівок "достовірної інформації" від самі знаєте кого)))
  •  

admin

Це не ластівка...це птеродактиль.
  •  

sohok

Цитата: pavlo_r від Липень 28, 2013, 16:05:51
Одна з перших ластівок "достовірної інформації" від самі знаєте кого)))
Все що я писав і пишу про еко радіо ,радіо лайф і інші радіостанції я нічого не видумав і не видумую, а писав і пишу тільки те що мені говорили і говорять працівники цих радіостанцій ,а те що ця інформація не збувалася я не винуватий .Мені сказали працівники цих радіостанцій інформацію ,я вам написав і нічого не придумував.
  •  

admin

Роби висновки, що тобі брешуть, і не запевняй тут що усе буде як тобі розповідають.
  •  

pavlo_r

sohok, я сьогодні полистав трішки форум в розділі "Львівська область". Чомусь переважно... Ти, до речі, дуже вдало вжив слово "не збувалася", бо ця інформація дійсно частіше схожа на пророцтва і переважно твої дані не правдиві. Але, гаразд, щось я надто захопився. Припиняю, тим більше, що всім і так все зрозуміло.
to Admin: можливо не брешуть, а нашіптують  :wink:
  •