ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Я думаю - ЛХ була би на 2-3 місці. Галу вдома не слухаю, бо просто нема можливості, 101,4 не дає, а по Львову рідко, але вмикаю. 91,1 - без коментарів  :S
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Vova.UA, щодо Хвилі згоден, але знову ж таки - це все відносно. В кожної радіостанції своя категорія слухачів. І в РуРа теж. Свого слухача станція у Львові знайшла. Шкода тільки, що все так вийшло з 91,1. На іншій частоті чути Русское мені було б не так образливо.
  •  

Vova.UA

Цитата: pavlo_r від Жовтень 29, 2013, 22:27:58
На іншій частоті чути Русское мені було б не так образливо.
Аналогічно...  :-(
  •  

zubra

Цитата: pavlo_r від Жовтень 29, 2013, 22:27:58
Vova.UA, щодо Хвилі згоден, але знову ж таки - це все відносно. В кожної радіостанції своя категорія слухачів. І в РуРа теж. Свого слухача станція у Львові знайшла. Шкода тільки, що все так вийшло з 91,1. На іншій частоті чути Русское мені було б не так образливо.
Все мало бути зовсім інакше на частоті 91.1 фм,  в 2004 році на цій частоті мало почати мовлення львівське обласне радіо вже була домовленість з нацрадою ,що 91.1 фм дадуть львівському обласному радіо оскільки саме воно замовило прорахунок цієї частоти Але в останій момент все було змінено і частоту відали польсько -українському Радіоман Причина чому цю частоту відали радіоман тому що польські і українські чиновники домовились, що у Львові буде створено радіо на якому би звучала польська музика і польські новини і таке інше Ось так зараз на 91.1 мало звучати обласне радіо якби не така домовленість і не було би у Львові Руского радіо
  •  

pavlo_r

zubra, не знаю хто там про що домовився і яке відношення польські чиновники мали до польської незалежної медіагрупи RMF, але РадіоМан мені бракує досі. Справа не в мегагерцах, а в тому, що з ними пов'язано. Мабуть по цій причині частенько вмикаю RMF FM. Ностальгую так би мовити)))
  •  

АДВ

Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

pavlo_r

Тепер власники німці, а тоді, якщо не помиляюся, це все таки була повністю польська медіагрупа. Як би там не було, а Radio4U - це вже робота німців.
ЦитатаW 2007 roku kontrolny pakiet akcji spółki nabyła spółka Bauer Media Invest.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grupa_RMF
  •  

Sanio

Цитата: pavlo_r від Жовтень 29, 2013, 23:16:16
zubra, не знаю хто там про що домовився і яке відношення польські чиновники мали до польської незалежної медіагрупи RMF, але РадіоМан мені бракує досі. Справа не в мегагерцах, а в тому, що з ними пов'язано. Мабуть по цій причині частенько вмикаю RMF FM. Ностальгую так би мовити)))
На момень запуску "РадіоМАН" RMF не мало жодного відношення до цієї радіостанції - її засновниками були українсько-польська журналістська громадська організація та редакція польськомовної газети у Києві, це вже потім Р.Заяць разом зі своїм партнером продали радіо RMF, а ті продалися німцям. А взагалі із самого початку на "Ман" мала працювати польськомовна редакція "Радіо Львув" (ті, що виходять в ефір на "Некзалежності"), а з польського боку парнтером мало бути "Радіо Марія", але власники "Ман" відмовилися від польськомовного продукту в ефірі і пішли на співпрацю з RMF. Щодо домовленостей, то вони справді були - тодійшній Президент Польщі просив за частоту для ТРК "Ман" у Президента Кучми. Тому "Львівському радіо" тоді нічого не світило, хоча вони на той час хотіли лише частоту у діапазоні 100-108 МГц, бо у Львові ще не було жодної станції у діапазоні 87,5-100 МГц. "Львівське радіо", до речі, мало отримати ще раніше 104,3 МГц - це її для них прораховували, але Нацрада змушена була віддати її ТРК "Говерла", оскільки виграну "Говерлою" частоту 101,3 МГц через суд забрало "Гала-радіо". Ну а на частоти 88,6 і 89,7 "Львівське радіо" навіть не подавалося, бо там майже наперед було відомо, що їх віддадуть "Ері" і "Еко".
  •  

Vova.UA

Одним словом - просрали частоту, яку ловлять за містом приймачі з відірваною антеною, і поганою чутливістю ...  :dash:
  •  

pavlo_r

Vova.UA, вкотре змушений нагадати, що не у всіх напрямках за містом добре приймає 91,1. Та й не факт, що обласне радіо підключили б передавач до тієї ж антени. І не відомо що б це був за передавач. Справа не в мегагерцах.
  •  

zubra

А щось чути про радіо Шансон коли мають перенести частоту до Львова
  •  

vital-fm

Напевно, судячи по Стрию, ближче до лютого, вони аж дуже повільно запускають нові частоти.
Може у Sanio є більше інформації з цього приводу.
  •  

zubra

13 листопада буде конкурс на 107.2 фм у Львові
  •  

admin

Львівське радіо прогнозовано анулювало ліцензію на 105,9 у Турці. А зря. Краще б мовили свої відрізки часу усьуди одинаково. А 24 години частоти пішли б НРКУ.
  •  

Vova.UA

Цитата: admin від Листопад 06, 2013, 13:43:57
Львівське радіо прогнозовано анулювало ліцензію на 105,9 у Турці. А зря. Краще б мовили свої відрізки часу усьуди одинаково. А 24 години частоти пішли б НРКУ.
Я щось не в'їхав... По-перше 106,9 . По-друге у них же тепер своя частота 89,0, і мовлять скільки хочуть, а УР відповідно 24 години на 106,9, просто це ще треба узаконити.
  •