ТРМ у Львівській області

Автор sohok, Грудень 08, 2010, 23:08:43

Попередня тема - Наступна тема

admin

Звісно 106,9.
У УР немає 24 години на 106,9, там ще Карпатський Гомін.

Мені не зрозуміло, нащо ЛОДТРК потрібні 24 години/добу в горах. Як би робилось 24 години на Львів, і на додаток йшло у гори, то тоді зрозуміло.
  •  

Sanio

Цитата: Vova.UA від Листопад 06, 2013, 22:53:14
Я щось не в'їхав... По-перше 106,9 . По-друге у них же тепер своя частота 89,0, і мовлять скільки хочуть, а УР відповідно 24 години на 106,9, просто це ще треба узаконити.
Узаконити додаткові відрізки часу НРКУ на 106,9 не вдасться, оскільки ті відрізки часу, які використовувала ОДТРК призначені для місцевого і регіонального мовлення, тому їх НРКУ не зможе отримати. ДУмаю, що швидше їх братиме "Західна Столиця", оскільки вони мають мовлення у Добромилі, а у Турці - ні.
Щодо ОДТРК, то у них така політика, що вони беруть всюди 24 год.  мовлення на добу і проти поділу ефіру з будь-ким, у т.ч. і НРКУ!
  •  

Sanio

Щодо конкурсу на 107,2 МГц, то з місцевих, окрім ЗІКу та "Львівського радіо", ще бере участь радіо "Вголос" - проект однойменної львівської інтернет-газети. Також  Кісс ФМ начебто претендує на цю частоту, бо у них зараз складні стосунки з "Говерлою" - "Говерла" заборгувала дуже велику суму за трансляцію Кісс ФМ "Тавру" і цілком ймовірно, що припинять ретранслювати Кісс ФМ на 104,3 МГц. Але більшість схиляються до того, що конкурс на 107,2 МГц у Львові виграє холдинг "Мультимедіа-інвест груп" і запустить радіо "Вести ФМ".
  •  

Vova.UA

Ппффф... воно тут так треба ... Краще вже ЛР
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

zubra

Цитата: Sanio від Листопад 07, 2013, 12:48:12
Щодо конкурсу на 107,2 МГц, то з місцевих, окрім ЗІКу та "Львівського радіо", ще бере участь радіо "Вголос" - проект однойменної львівської інтернет-газети. Також  Кісс ФМ начебто претендує на цю частоту, бо у них зараз складні стосунки з "Говерлою" - "Говерла" заборгувала дуже велику суму за трансляцію Кісс ФМ "Тавру" і цілком ймовірно, що припинять ретранслювати Кісс ФМ на 104,3 МГц. Але більшість схиляються до того, що конкурс на 107,2 МГц у Львові виграє холдинг "Мультимедіа-інвест груп" і запустить радіо "Вести ФМ".
А ти знаєш який формат хоче зробити Вголос
  •  

superskidki

Во Львове на 101,3 ФМ  пробиваются помехи на юге Львова и очень сильные и как ехать в сторону Пустомита шумы и помехи отежая от Львова 10-20 км, все из-за того что вещание радио на 101.4 ФМ - Твое радио то ли с Трускавца или с Дрогобыча и скорее всего вещает с очень сильным усилителем, скорее всего не законно,что добивает аж до Львова! Имея 100 Ват Твое радио ну никак не должна добивать до Львова и не создавать помехи на 101.3 ФМ
  •  

Vova.UA

У них хороша антенна система, можливо через це так добиває. А може і завищена потіжність, точно тут ніхто не знає ! У самих Пустомитах 101,4 йде краще , ніх 101,3, але ще залежить від місця.

П.С.
На радіо Рокс нема RDS, причому давно
А от на Кісс - десь на днях поправили, тепер інформація відображається коректно. Але я думаю - варто відмітити, що мовить з меншою потужністю, ніж 1 кВт. У них найслабший сигнал зі всіх ФМ-ок (((
  •  

Focs

Цитата: Vova.UA від Листопад 11, 2013, 13:23:36
У них хороша антенна система, можливо через це так добиває. А може і завищена потіжність, точно тут ніхто не знає ! У самих Пустомитах 101,4 йде краще , ніх 101,3, але ще залежить від місця.

П.С.
А от на Кісс - десь на днях поправили, тепер інформація відображається коректно. Але я думаю - варто відмітити, що мовить з меншою потужністю, ніж 1 кВт. У них найслабший сигнал зі всіх ФМ-ок (((
на Кіссі сигнал менший або рівний за потужністю 101,3. Реально покриває до 20 км від Львова. Жовква, Пустомити, Кам"янка-Бузька вже приймає дуже тяжко.
  •  

admin

Було: RADIO / ROKS / TILKY / ROCK / 89,1 FM / REKLAMA / STUDIYA / LUXEN / 297-1919 ***** Rock Music
  •  

superskidki

Цитата: Vova.UA від Листопад 11, 2013, 13:23:36

П.С.

На 101.3 фм вещает с мощностью 200 Ват (в лицензии 500 Ват), на 101,4 фм в лицензии 100 Ват, а вещает фактически по моим домыслам на 1 Кват.
  •  

admin

А может просто антенны и высоты подвеса разные
  •  

zubra

Робимо ставки за яку радіостанцію проголосує Нацрада в середу на частоту 107.2 фм  у Львові  Я думаю що Нацрада дасть частоту Тавру
  •  

STALKER RADIOAMATOR

Ще поділюся деякою інфою:
На Пасічній у Львові ловляться на мій плеєр такі станції:
100,2 ФМ-УР-1 Красне
101,0 ФМ-Радіо Сокаль
107,7 ФМ RMF FM-Замосць
99,0 ФМ-звуковий тракт Першого Національного телеканалу
http://www.ex.ua/74054099-тут записи.
Поки писав те що вище згадав собі один випадок. Були у мене радіоприймачі "Океан-214" , "Верас рп 225" І "меридиан рп 309". Вони якраз мають діапазон УКХ від 67-74 мгц. "Радіо Люкс" мовило у Львові на 67,82 мгц УКХ. І якщо не помиляюся з вежі на Листопадового Чину(та шо колись глушилка була). І був там такий прикол що паралельно на тій же частоті мовило радіо "Ютар", потім "Авто ФМ"(їхня частота 101,3 в FM)І вони здається теж мовили з тої самої вежі на Листопадового Чину. Виходило так: мовить Люкс ФМ на 67,82 мгц. Якщо добре вслухатися  чути було як грають пісні на задньому плані, чути позивні чи одної чи іншої станції-"Ютар" чи "Авто ФМ".(я в курсі що Ютар попередник Авто ФМ на цій частоті). Грубо кажучи якимось чином хвилі наклалися одна на одну. Було пару раз таке, що Люкс ФМ вирубався на 67,82 мгц. Тоді дуже приглушено було чути Ютар. Ось таке. Хто таке памятає? Чим це могло бути зумовлене? Це десь було 2000-2002 роки.
А "Меридиан рп-309" ловив мені звуковий тракт Першого Націонпльного телеканалу. Ось так)
Ось самі приймачі:
"Верес РП-225"

"Океан-214"

"Меридиан РП-309"
  •  

Vova.UA

Цитата: zubra від Листопад 11, 2013, 22:35:43
Робимо ставки за яку радіостанцію проголосує Нацрада в середу на частоту 107.2 фм  у Львові  Я думаю що Нацрада дасть частоту Тавру
Мабуть "ставки" будуть робити самі радіостанції ...
  •  

admin

Цитата: STALKER  RADIOAMATOR від Листопад 11, 2013, 23:18:18
Ще поділюся деякою інфою:
На Пасічній у Львові ловляться на мій плеєр такі станції:
100,2 ФМ-УР-1 Красне
101,0 ФМ-Радіо Сокаль
107,7 ФМ RMF FM-Замосць
99,0 ФМ-звуковий тракт Першого Національного телеканалу
який поверх?